Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu'

Ако вас интересује које су најбоље теме за мување топло препоручујемо Љис игру истине и Тренутна дешавања.

Има и неких као шта бисте рекли особи изнад после секса с њом али ове горе наведене су ипак левел про, а ви желите да будете левел про.
A ko se smuvao na Igri istine?

Ако вас интересује које су најбоље теме за мување топло препоручујемо Љис игру истине и Тренутна дешавања.

Има и неких као шта бисте рекли особи изнад после секса с њом али ове горе наведене су ипак левел про, а ви желите да будете левел про.
I da znate da nema muvanja na temi NEMA SPAČKE KALADONT NAOPAČKE, naslov je samo varka, nemojte ići tamo

trenutna propo

:zper:

Bez naslova.png

a ono sta bi dali osobi iznad?

Имам лајфхек како за месец дана да достигнеш више реакција него написаних порука.

Крени писати у кафану књишких мољаца, било шта, може и Морзеова азбука.
Da, al tamo ćeš ***** samo konja na belom princu, ne znam kolko se isplati

Da, al tamo ćeš jеbаti samo konja na belom princu, ne znam kolko se isplati
Већ сама одлука да уђеш на то место са 1% озбиљности значи да су ти стандарди баш баш лоу.

Када си већ ушао у њихов дом, онда и скини гаће и нагузи се коњу.

Back