gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Mirobulj je u minusu 320 poena samo rođenjemAli zato Miroljub ima. Jos jedan poen za njega hehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirobulj je u minusu 320 poena samo rođenjemAli zato Miroljub ima. Jos jedan poen za njega hehe
Ništa, aj osnujemo support groupMeni je pp pokvaren, ništa mi nikad ne stigne. Šta da radim?![]()
A kako tačno mislite da me suportujete?Ništa, aj osnujemo support group
Tapšanjem po ramenu, kolačima, biće bolje motivacionim porukama, itdA kako tačno mislite da me suportujete?
To je @tab503 pokvario jer je ljubomoran što si popularnija od njegaMeni je pp pokvaren, ništa mi nikad ne stigne. Šta da radim?![]()
Pa što izokola kad direktno može stara garda (a to sam ja) da te podučiVako deco mala, napravis zenski nik sa lepim fotkama i dobijes gomilu pepejaca .
Onda od stare garde ucis kako se moova.
tvitovanje je pp za egzibicioniste i voajereja sad ne znam da li je to tema
ali ja imam problem da napisem nesto na tviteru, da tvitnem nesto da se lepo izrazim
sinoc sam pet puta pisala komentar i brisala i na kraju odustala
ako nije tema ok, jbg, pogresi covek
jes kad hotujes sa nerom..lako se sa njim nastancuje
Očigledno si upoznat kako se hotuje sa Nerom.jes kad hotujes sa nerom..lako se sa njim nastancuje
Odlično zapažanjeЖелела бих да се осврнемо на једно врло битно питање.
Дакле кад вам ваш објекат пажње по први пут стидљиво пошаље своју фотографију, пре него што било шта одговорите, молим вас - десни клик, гоогле имаге сеарцх.
Корисна опција да вам уштеду много времена, живаца, неке потенцијалне драме итд.
Сазнајте да ли је објекат ваше пажње заиста лик са форума или су то украдене фотке лика који игра фудбал на песку негде у Доминикани.
Студио?
Očigledno si upoznat kako se hotuje sa Nerom.![]()
jes kad hotujes sa nerom..lako se sa njim nastancuje
Jao vi vragolani kako ste šašavi, to ludo pa bog, ne smem da se smejem da mi glava ne otpadneOčigledno si upoznat kako se hotuje sa Nerom.![]()
Трочлана комисија, разуме се.Odlično zapažanje
Ljudi su inače dovoljno pokvareni da stavljaju tuđe slike (pogotovo tuđu golotinju)
Najbolje bi bilo, u slučaju da sumnjate, postujete sliku ovde pa da stručni kadar proceni
Obriši ove poruke da ti se ne smeju šta si radio sa Nerom.imam i ja divlju proslost![]()
Треба баш јако дуго да се дописујете. Ако тврди да је женско и дописујете се баш баш дуго, статистика каже да ће једном морати да погреши и случајно напише неку реч у мушком роду, и онда сте га нахватали.Kako npr saznati da li ti je objekat žudnje muško ili žensko
Fali heroina ovdeТрочлана комисија, разуме се.
Pa to mi se ne sviđa. Ali hvala.Tapšanjem po ramenu, kolačima, biće bolje motivacionim porukama, itd
cekas da jedeKako npr saznati da li ti je objekat žudnje muško ili žensko
Добро да сте дошли на академију, бројке кажу да сте обојица почетници.