gost 428944
Poznat
- Poruka
- 7.910
ја прескачем шорцеви
сачекаћу танге такмичење
сачекаћу танге такмичење
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То ћеш чути од сваког мушкарца који је стекао неко искуство.Е ал то за сисе то је фасцинантно, то сам већ једном причала овде.
95 посто њих се прилагођава ситуацији као камелеон и то што кажу нема везе с мозгом.
Један исти тип, различитим девојкама:
- ма таман је то, ја обожавам кад ми таман стану у шаку.
- ух, ја баш волим кад има посла!
- много су лепше мале него велике.
Истинита прича.
Накбуквалније. Величина није никакав пресудни фактор. Само дај сису. Какву год.
Е ал то за сисе то је фасцинантно, то сам већ једном причала овде.
95 посто њих се прилагођава ситуацији као камелеон и то што кажу нема везе с мозгом.
Истинита прича.
N nego one mogu da nadju k.urac kad god oce. Pa nemaju potrebu da sebe dovode u priliku da budu kontradiktorne.А ви се не прилагођавате величини?
Не, лепо рекох на другој теми да ми свима кажемо твој је највећи, бебоА ви се не прилагођавате величини?
Не, лепо рекох на другој теми да ми свима кажемо твој је највећи, бебо
Накбуквалније. Величина није никакав пресудни фактор. Само дај сису. Какву год.
A što ne bude dick pick takmičenje
лолз као да неки сме да пошаље
Ja dala sise, dala dupe, predlog naslova moje doktorske teze nikoga ne zanima, tako daSta vi nudite?
Ехацтлу.Ja dala sise, dala dupe, predlog naslova moje doktorske teze nikoga ne zanima, tako da
Ja dala sise, dala dupe, predlog naslova moje doktorske teze nikoga ne zanima, tako da
Ne vidim u čemu je problem?Е ал то за сисе то је фасцинантно, то сам већ једном причала овде.
Истинита прича.
Niko me ništa ne pita ni kad donesem cveće, ni kad joj kažem da lepo izgleda večeras, pa se nijedna nije bunila.Ma znam. Ali najgore je što ih niko ništa ne pita.
Kome si dala?Ja dala sise, dala dupe, predlog naslova moje doktorske teze nikoga ne zanima, tako da
To mi kenjamo ovako zvanično, merimo dupeta i sise, al na kraju umeće uvijanja sarmi odlučuje dal ćemo joj ponuditi prstenА ко каже да је проблем, ја само изигравам мит бастера за моје драге колегинице овде.
Да се не секирају. Никога није брига за сисе.
Tabe, eurus kaže da je dala i sise i dupe, a ja ništa nisam dobio!tab je ovde
jel si i ti gledao nera?Tabe, eurus kaže da je dala i sise i dupe, a ja ništa nisam dobio!![]()
Ko je sad pa taj?jel si i ti gledao nera?
Jel može u onim kupatjim gatjama što liče na šorts?Момци треба да шаљу ноге. У шортсевима.