- Poruka
- 545.951
onda ces lakse ispolagati ispite ako si dobra sa profesorkom
upadaj..da te vidimo veceras ovde..nemoj da ides na one igrice nego ovde da ucis![]()
Jesi li ti pao kolokvijum pa si morao za kaznu da promeniš avatar?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda ces lakse ispolagati ispite ako si dobra sa profesorkom
upadaj..da te vidimo veceras ovde..nemoj da ides na one igrice nego ovde da ucis![]()
Ja nisam neki lepotan.Ja bio 3 meseca.
Da li je to dovoljno da se primi taj pelcer lepote i na mene?![]()
Прште понуде, аJa nisam neki lepotan.
Al' je l postoji mogucnost da se prolepsam, ako, teorijski, npr. Postanem gornjomilanovacki zet?
![]()
Ja nisam neki lepotan.
Al' je l postoji mogucnost da se prolepsam, ako, teorijski, npr. Postanem gornjomilanovacki zet?
![]()
Ja nisam neki lepotan.
![]()
Ov
O vazi i za one iz Bogatica.
a koja je fora ovo sto svi imate iste avatare nisam u tokuOv
O vazi i za one iz Bogatica.
Naredba s' vrhaa koja je fora ovo sto svi imate iste avatare nisam u toku
Е ал то за сисе то је фасцинантно, то сам већ једном причала овде.A slušaj ovo od momaka:
Sviđa mi se tvoj podbradak.
Ja volim žene sa malim sisama (i mršave)
... i tako ako se setim još nečeg.
Ma znam. Ali najgore je što ih niko ništa ne pita.Е ал то за сисе то је фасцинантно, то сам већ једном причала овде.
95 посто њих се прилагођава ситуацији као камелеон и то што кажу нема везе с мозгом.
Један исти тип, различитим девојкама:
- ма таман је то, ја обожавам кад ми таман стану у шаку.
- ух, ја баш волим кад има посла!
- много су лепше мале него велике.
Истинита прича.
Накбуквалније. Величина није никакав пресудни фактор. Само дај сису. Какву год.Daj šta daš...![]()
Знаш како, нису му битне твоје мале сисе, у преводу -није ми баш велики пенис, ако ја волим мало могла би и ти, мехехеMa znam. Ali najgore je što ih niko ništa ne pita.
pa izgledaNaredba s' vrha ☝
Момци треба да шаљу ноге. У шортсевима.Koje je sledeće takmičenje, jesmo se dogovorili
Stopala
Šake
Uveta
Nešto četvrto