LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
![]()
samo me je nekim čudom zaobišla svetska slava![]()

koje ste carice
vise me umorilo to sa fizickim izgledom

ajde da otvorimo nove teme na zk

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
samo me je nekim čudom zaobišla svetska slava![]()
Мислим да ми није јасно шта си хтјела да кажеш, аи очигледно ни ти мене ниси разумјела.Izvini, ali tema ima bradu do kolena
Ko izabere da gleda holivudski film (tzv. fabrika snova) ili reklamu za Loreal, svesno bira da gleda bajku... i mislim da nije fer da se onda buni što to nije dokumentarni film...
Па, јесте, али се изгледа око тога све врти...:
vise me umorilo to sa fizickim izgledom![]()
ajde da otvorimo nove teme na zk![]()
Ја? Немам никакве везе са индустријом љепоте само ми је био занимљив видео па сам одлучила да о томе мало продискутујемо...Ma kakve veze ti imas sa industrijom lepote? I stvarno, objasni mi cemu ta vrsta sredjivanja? Taj manijakalni, fotosopirani odnos prema sopstvenom telu?
Čak i da je tako - zar nije i to talenat - znati kome dati, kada i kako ?
Ako krenemo za tom teorijom da se karijera pravi isključivo trudom te vrste - u šta ja ne verujem - zašto opet neko dobije nešto za uzvrat, a neko ne?
У потпуности се слажем!Ma ne kazem, ali one mi nisu primer karijere stvorene posebnim trudom i ogromnim talentom.
Jednostavno ih je neko primetio u ubacio u masinu u kojoj su imale sposobnost da uspesno plivaju, mada ih ponekad ta masina nagnjechi pa odu malo da se lece od kojekakvih opachina![]()
Ma ne kazem, ali one mi nisu primer karijere stvorene posebnim trudom i ogromnim talentom.
Jednostavno ih je neko primetio u ubacio u masinu u kojoj su imale sposobnost da uspesno plivaju, mada ih ponekad ta masina nagnjechi pa odu malo da se lece od kojekakvih opachina![]()
Osim toga, ne zna se da li je više "ne lepa" pre ili posle... nisu mnogo postigli.
Danas citam u novinama , magazin W fotoshopovao demi mur i pogresili nesto odkinuli joj deo butine.
Provalili gresku tek na kiosku![]()
Sad ce majstor fotoshopa da nahebe.
A Demi ce da ih tuzi za dusevnu bol![]()
Sad oni uhvate neku zvezdu bez šminke i odmah je to skandalozno i neshatljivo? Koga bre to uopšte briga?
savrseno sam ja, to mi je sasvim dovoljno
Занимљив видео...
Тема је:
-колико се служите сличним триковима
-колико вам је важно да изгледате савршено
Ma ne kazem, ali one mi nisu primer karijere stvorene posebnim trudom i ogromnim talentom.
Nije mi vazno.
-колико вам је важно да изгледате савршено