Љепота је дискутабилна?

Izvini, ali tema ima bradu do kolena :)

Ko izabere da gleda holivudski film (tzv. fabrika snova) ili reklamu za Loreal, svesno bira da gleda bajku... i mislim da nije fer da se onda buni što to nije dokumentarni film...
Мислим да ми није јасно шта си хтјела да кажеш, аи очигледно ни ти мене ниси разумјела.
Расправљамо о уљепшавању, није битно је ли се ради о познатима или анонимусима...

Ma kakve veze ti imas sa industrijom lepote? I stvarno, objasni mi cemu ta vrsta sredjivanja? Taj manijakalni, fotosopirani odnos prema sopstvenom telu?
Ја? Немам никакве везе са индустријом љепоте само ми је био занимљив видео па сам одлучила да о томе мало продискутујемо...

Немам манијакални однос према тијелу, јер нити имам пара за пластичне операције и одласке професионалним шминкерима, нити знам да радим у фотошопу :lol:
Тако да је све само на причи...

Čak i da je tako - zar nije i to talenat - znati kome dati, kada i kako ? :)
Ako krenemo za tom teorijom da se karijera pravi isključivo trudom te vrste - u šta ja ne verujem - zašto opet neko dobije nešto za uzvrat, a neko ne?

Ma ne kazem, ali one mi nisu primer karijere stvorene posebnim trudom i ogromnim talentom.
Jednostavno ih je neko primetio u ubacio u masinu u kojoj su imale sposobnost da uspesno plivaju, mada ih ponekad ta masina nagnjechi pa odu malo da se lece od kojekakvih opachina :mrgreen:

Ma ne kazem, ali one mi nisu primer karijere stvorene posebnim trudom i ogromnim talentom.
Jednostavno ih je neko primetio u ubacio u masinu u kojoj su imale sposobnost da uspesno plivaju, mada ih ponekad ta masina nagnjechi pa odu malo da se lece od kojekakvih opachina :mrgreen:
У потпуности се слажем! :ok:
Колико је само људи иза екрана који ово читају, и који су такође талентовани, али не могу никуд, јер нема нико да их прогура... :(

Ja se ne sekiram zbog Britni Spirs i foto šopa. :manikir:

Ebote, ko da nijedna osoba nije imala loš dan, bila nenaspavana, ili u žurbi nije stigla da se našminka i namesti frizuru? Ili po leba i mleko idemo u balskim haljinama? :roll:

Sad oni uhvate neku zvezdu bez šminke i odmah je to skandalozno i neshatljivo? Koga bre to uopšte briga?

Sad oni uhvate neku zvezdu bez šminke i odmah je to skandalozno i neshatljivo? Koga bre to uopšte briga?

Ja mislim da nikoga nije stvarno briga ... ali ima tu jedan momenat, čak se sećam
da sam se i sama ljutila zbog toga: reklame. Recimo, mrzim reklame, a primorana sam da svaki dan gledam neku (trenutno aktuelnu, to se menja svake 2-3 godine) glumicu koja reklamira neku kozmetiku... mogu ja da izbegavam časopise, ali od reklame se ne može pobeći: plakati, bilbordi, njene fotke na busevima ili tramvajima... i sad, suočena sa to agresijom - neko mi stalno podmeće njeno lepo ili navodno lepo lice i telo pod nos i pred oči... a onda se ispostavi da ona čak tako i ne izgleda! :lol: Ima neke nepravde u tome... samo su kritika i gnev možda pogrešno usmereni... zapravo bi trebalo mrzeti gradsku vlast zbog bilborda :lol:
Mislim, na šta to liči da mi stalno podmeću neka dupeta i s.ise, dok ja pokušavam da mislim uzvišene misli!

:lol:

Poslednja izmena:

Занимљив видео...

Тема је:
-колико се служите сличним триковима
-колико вам је важно да изгледате савршено
savrseno sam ja, to mi je sasvim dovoljno :)

ne znam kako bih se sluzila slicnim trikovima, u rl-u se ne hoda sa monitorom umjesto face
make -up se svodi na korektor i maskaru.... ako se bas potrudim, eyeliner i sjenilo
hm... i farbam kosu

i, da, glup snimak, na jednoj strani toboz raskrinkavaju nesto, a na drugoj po starom
da nije glupav pokusaj pridobijanja novih kupaca u pitanju.... ali jeste
samo to

Da,kakav crni talenat,od njih svih sa tom zaslugom je najamnje takvih,u svijetu,a kod nas ne moram ni pricati....Al to je postalo smijesno,jer vec se ponovo prorodno vtaca sto prirodnije kod zena ja je bolje i tek ce vjerujte mi.Jer sve vise jednostavno isto izgledaju,bilo ga to photoshop il hirurski zahvati,zato sene,samo se vi furajte,al imacete kad i prorodan izgled da vracate..da da...:mrgreen::mrgreen:

Zasto bi mene interesovalo sta radi neka glumica u svom zivotu? Meni se dopadaju filmovi Dru Barimur i ona mi je slatka i duhovita, pogledam film, ako izadje clanak o nekoj od njih u magazinima koje kupujem procitam ga ako imam vremena. Mozda malo bolje pogledam slike poznatih zena ciji mi se stil dopada pa razgledam njihovu garderobu i kako je ona uklopnjena jer modu volim, jednostavno me zabavlja. Ne udubljujem se mnogo u fizicki izgled bilo koga, cesto se sale drugarice samnom da primecujem kao prosecan muskarac, znaci gledam osobu u kompletu i na blic mi se neko dopadne ili me odbije.

Nikada nisam prolazila kroz faze poigravanja i eksperimentisanja sa fizickim izgledom. Ne farbam kosu i susim je prirodno...zvucim kao da sam sa planine sisla kikiki ali moja kosa je lepa jedino ako je tretiram na ovakav nacin a i meni je lakse jer se ne ostecuje i izgleda zdravo tako da samim pranjem i prirodnim susenjem dobijem frizuru. Ne idem u solarijum, ne volim i nije zdravo, jeste da imam bas bledu put ali kako sam brineta i ne smeta mi toliko. Ne sminkam se uopste, prosecno jednom u mesec dana i to uvece ali mislim da cu malo sminke dodati kada pocnem da radim. Sada koristim jedino sjajeve i labello koje vuce na crveno. Mozda zvuci da ne pazim na sebe ali ja mislim upravo suprotno. Meni paziti na sebe znaci izgledati negovano, cisto i mirisljavo, ja nemam vremena da citav dan posvecujem izvlacenju maksimuma iz mog fizickog izgleda. Ne mislim da je doteranost direktno zavisna od manikira, pedikira, frizera, kozmeticara, masera, solarijuma i tako dalje...Ko uspe sve to da usaglasi dodje mi da mu cestitam...

Back