Ljabavna slagalica

• Začetnik teme Začetnik teme Afrodita
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kombinacija Djevica- Rak
Ovo je odlična kombinacija,i preporučuje se sa ogromnim uspjehom i što se tiče prijateljstva, poslovne saradnje a i ljubavi posebno. Osobine koje uljepšavaju Vas odnos su medjusobno uvažavanje, velika pažnja i razumevanje, a naročito potreba za cuvanjem tradicionalnih vrednosti. U ovoj vezi Rak je taj koji ima ulogu velikog "emotivca", odnosno, Rak je taj koji podstiče emotivnu toplinu, neznost, zahvalnost i senzibilitet, dok Djevica stvara potrebne uslove za zajednički život. To je što se tiče skladnog odnosa izmešu ova dva znaka, a problemi koji otežavaju Vas ljubavni odnos nastaju onog trenutka kada osoba u znaku Raka se izgubi u prostoru i vremenu, i na takav način podstiče psihološku ili emotivnu dramu. Rak svom partneru predstavlja oličenje nesigurnosti. Nasuprot tome, Devica ume da bude preterano uzdržana, preterano stroga i neumoljiva.
Posebno naglasavamo da Rak kod svog partnera ne može da podnese emotivnu hladnoću, a Devica postaje neumorna u kaznjavanju partnera i nema milosti za njegove emotivne patnje.
Nije tesko zaključiti da u ovakvim odnosima Rak postaje Žrtva, a Devica postaje veoma nemilosrdna i sadista. Na kraju, možda je najvažnija činjenica da Vas odnos obećava kontinuitet i da retko dolazi do prekida Vaše poslovne, prijateljske ili ljubavne veze.

Razgovarah sa jednim dobrim poznavaocem astrologije.
Na interesantan nacin je postavio upravo odnos izmedju horoskopskih znakova.Rece mi ... vasi horoskopski znaci se mozda i ne slazu,ali vas dvoje svakako da.
Nas dvoje smo (muski)ovan i (zenski)rak.Istina je da smo nasli neku ravnotezu u suprotnostima.

e,ja sam bik i veoma je cudno sto me uzasno prvlace blizanci.svaki tip koji mi s svidi obavezno je blzanac!zam da je to po horoskopu losa kombinacija,ali razumemo se jako lepo.sta moze da bude u mom horoskopu poremeceno pa da toliko volim ljude sa osobinaa blizanca :D

Za Zanu:
Ako si ti Djevica, a o Vaga ovo je veoma ubitačna kombinacija, a znas zbog čega? Na primjer, kada se sretnu ova dva znaka, njihov susret moze biti veoma uspjesan i da u samom startu se svide jedno drugom , dok se moze desiti situacija da su na samom početku vrlo atipatični jedno drugom. Mada to ne mora da vazi za tebe, ja se nadam da je ova prva kombinacija tvoja. Mnogo više obećava ako je muskarac Djevica a zena Vaga, jer u suprotnom ova kombinacija ne uspijeva. Devica je porodicna osoba, ovo vodi racuna o zajenickom zivotu i realnim planovima u njemu, dok je Vaga puna emocija, optimizma i ljubavi i ume da preteruje u sebi svojstvenim osobinama, kao sto su neobuzdana leprsavost, emotivno koketiranje, a narocito u razlicitim igrama ili u eksponiranju svog sarma i zavodljivosti.Srecno sa Vagom!!!!

Hvala puno za SKorpiju i Strijelca. I ziva je istina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back