Ljabavna slagalica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu ti reci da je ovo jedna skladna i pozitvna kombinacija što se tiče Jarca i Ribe, i od ove kombinacije se očekuje veliki uspjeh i pun pogodak.
A za taj uspjeh, Jarac mora obavezno da se prilagodi partneru jer su Jarčevi poznati kao vrlo tvrdoglavi i bez nedostatka razumijevanja, mada to nije uvjek tako, jer sve zavisi i od podznaka, a Ribica za uzvrat mora da koriguje svoju zanesenost, neiskrenost čak i stidljivost.Kombinacija ova dva znaka obecava zajednicko razumevanje,ogromno postovanje i pozrtvovanje u tradicionalnim porodicnim i bracnim aspektima. Srecno!!!!!
 
Strelac-Blizanac
I Strelac i Blizanac su veoma nestrpljivi znaci, ali njihov odnos moze da bude veoma uspjesan bas zbog nihove nestpljivosti, i sto se tice ljubavi, prijateljstva i druzenja. Da bi ova veza opstala Blizanci pod hitno treba da koriguju svoju prevtljivost i neiskrenost, a Strelac impulsivnost, neumjerenost i pretjeranost. Znaci, pod hitno treba da se prilagodite jedno drugom, i da pređete preko dosta stvari da bi veza mogla uspijeti. A ako dođe do prekida veze, to sigurno neće uraditi Strijelac već dvolični Blizanac, koji je već u džepu imao neku zanimljiviju i privlacniju osobu, dok će se Strijelav osećati prevarenim i iznevjerenim. Zato Strijelce pokazi da si jak!!!!!!
Strijelac-Skorpija
Ova kombinacija mnogo vise obećava za razliku og Blizanca, jer Skorpijica će ako joj se svidi Stijelac na jedan vrlo indirektan čak i neprimjetan način pokazati simpatije prema Strijecu, dok će Stijelac to raditi sasvim suprotno, sa velikim stilom. E sad Skorpije moraju pod hitno da korigju svoju veoma izraženu ljubomoru i osvetoljubivost, jer je Strijelac uvjek u centru paznje jos ako je zgodan ili zgodna, i mora da shvati da Skorpija nema razumijevanja za odvojene izlaske,i razne prestupe. Ono što je privuklo Skorpiju kod Strijelca je njegova hrabrost, plemenitost i dobronamjernost. Ova kombinacija dosta obećava pa vidite sta vam je činjeti. Pozdrav!!!!! 
Ako si ti Djevica, a o Vaga ovo je veoma ubitačna kombinacija, a znas zbog čega? Na primjer, kada se sretnu ova dva znaka, njihov susret moze biti veoma uspjesan i da u samom startu se svide jedno drugom , dok se moze desiti situacija da su na samom početku vrlo atipatični jedno drugom. Mada to ne mora da vazi za tebe, ja se nadam da je ova prva kombinacija tvoja. Mnogo više obećava ako je muskarac Djevica a zena Vaga, jer u suprotnom ova kombinacija ne uspijeva. Devica je porodicna osoba, ovo vodi racuna o zajenickom zivotu i realnim planovima u njemu, dok je Vaga puna emocija, optimizma i ljubavi i ume da preteruje u sebi svojstvenim osobinama, kao sto su neobuzdana leprsavost, emotivno koketiranje, a narocito u razlicitim igrama ili u eksponiranju svog sarma i zavodljivosti.Srecno sa Vagom!!!!
 
Za Zanu:
Ako si ti Djevica, a o Vaga ovo je veoma ubitačna kombinacija, a znas zbog čega? Na primjer, kada se sretnu ova dva znaka, njihov susret moze biti veoma uspjesan i da u samom startu se svide jedno drugom , dok se moze desiti situacija da su na samom početku vrlo atipatični jedno drugom. Mada to ne mora da vazi za tebe, ja se nadam da je ova prva kombinacija tvoja. Mnogo više obećava ako je muskarac Djevica a zena Vaga, jer u suprotnom ova kombinacija ne uspijeva. Devica je porodicna osoba, ovo vodi racuna o zajenickom zivotu i realnim planovima u njemu, dok je Vaga puna emocija, optimizma i ljubavi i ume da preteruje u sebi svojstvenim osobinama, kao sto su neobuzdana leprsavost, emotivno koketiranje, a narocito u razlicitim igrama ili u eksponiranju svog sarma i zavodljivosti.Srecno sa Vagom!!!!Hvala puno..... KISSSSSSSSSSSSSSSSSSS
 
Kombinacija zene Raka i muskarca Ribe se smatra kao jedna od veoma uspjesnih kombinaciju u zodijačkom krugu. Oba znaka su vodena i veoma emotivna što doprinosi velikom uspjehu!!! Ono što je veoma interesantno je da se veoma privlače i da na ogromnoj razdaljini registruju jedno drugo. Isto tako slazu se veoma dobro tako da posle raskida ako se desi da dođe ne ostaju gorke uspomene kako se kaze već ostaju jedno drugom u veoma lijepom sjećanju, čak ostaju i veoma dobri drugovi uvjek spremni da jedno drugome izađu u susret. Neke od tih velicanstvenih osobina su beskrajna mastovitost, sentimentalnost, neznost i senzualnost. Ipak, ne treba ziveti u ruzicastim oblacima i zbog toga nije na odmet da Rak povremeno proverava cudljivost jedne Ribe, narocito ne treba da joj dozvoli neiskrenost, neodgovornost i preterane iluzije. :roll: :?
 
Muskarac Djevica i žena DjevicaOva kobinacija se prvenstveno preporučuje za drugarske i poslovne veze, a tek onda ljubavne. Naravno, ukoliko vam je stalo da Vas odnos bude pozitivan i dugotrajan, morate oboje njegovati osobine kao sto su pravicnost, dobronamernost, saosecajnost, emotivnost i plemenitost. Vas odnos bi stalno u zivotu pratili potencionalni problemi kao što su monotonija, nezanimljivost i stalne međusobne svađe . Ne treba zaboraviti da Vi posedujete osobine koje narocito otezavaju ljubavni odnos i koje predstavljaju potencijalnu opasnost za prekid Vase ljubavne veze ili za probleme koji Vam se namecu u zajednickom zivotu. Toliko o Djevicama!!!
 
Zena Riba, Muskarac Skorpija
Ova kombinacija je fantastična, i preporučuje se kao veoma uspješna.Ovde je rec o dve veoma slicnim prirodama jer ste oboje po elementu vodeni, po principu zenski, a po temperamentu flegmaticni znaci.
Kombinacija ubitačna jednom riječju.Tvoja kombinacija mnogo više obećava kada je žena Riba,a muskarac Skorpion, mada moze i obrnuta kombinacija. Razumiju se u svakom smislu i poslovnom i ljubavnom, daju jedno drugom veliku paznju i sklad i ogromnu ljubav.Skorpion u svojoj partnerki vidi neiscpljivu inspiraciju i beskrajno zadovoljstvo zbog suptilne prirode, dok Ribica vidi u Škorpionu zastitnika i zivotni oslonac. Komplikaciju mogu doći jedino kada do izražaja dođe Škorpionova ljubomora a znas da su Skorpije po prirodi ljubomorne, a Ribe u takvim momentima mogu da zvuče strašno nesigurno i prevtljivo, mada vole da budu i nevjerne, i na taj način mogu da osjete "ljubomorni gnev" Škorpiona. Ali da bi te utješila ova kombinacija je veoma skladna i garantuje veliki uspjeh. Zato Ribice pazi se sta radiš!!!!! Pozdrav od mene!!! :lol: :lol:
 
Ova kombinacija prati već na samom početku skrivene simpatije. Ko jednog i drugog znaka prepoznaju se slična interesovnja, samo što Ovan svoje interesovanje ispoljava na direktan način dok Škorpija to radi skriveno, mistično. Ova kombinacija se smatra za veoma uspješnu, ali po hronološkom redu prvo se preporučuje prijateljstvo, pa onda poslovna saradnja, pa tek onda ljubav!!Naravno da vise obecava kombinacija muskarac Ovan i zena Skorpion, mada moze i obrnuta kombinacija -- muskarac Skorpion i zena Ovan, ali uz veliki zajednicki napor i ogromnu samokontrolu. Vasa kombinacija jedna od najlepsih ili najinteresantnijih erotskih veza, ali ona je obicno kratkog daha, vrela strast ili vatromet koji brzo prolazi!!!
 
Skorpija- Djevica
Ova kombinacija mnogo više obećava nego predhodna, samo što kombinacija ako je muskarac Skorpija a zena Djevica malo više daje neku prednost o održavanju veze! Kombinacija ova dva znaka obećava veliko razumijevanje, ljubav, njeznost i ogromnu podršku koju će pruzati jedno drugome.Devici odgovara to sto u svom partneru pronalazi osecaj sigurnosti, zastite i ogromnu snagu ili neiscrpnu energiju.Skorpionu imponuje velika paznja i razlicite udobnosti ili sitnice koje dobija od svog partnera. Uostalom, Devica svoju okolinu neprekidno obaveštava i opominje da pored sebe ima izuzetnog partnera, a to je ono sto pothranjuje Skorpionov ego. E sad da bi održali vezu Škorpija mora da kontrolise svoju izrazitu ljubomoru, impulsivnu i osvetoljubivu prirodu, dok Djevica mora da kontoliše sitničavost i potrebu za kažnjavanjem. Skorpija svoje kaznjavanje svodi na strast, a Djevica na racionalnost!!! Pozdrav za KETY :roll: :roll:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top