gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
Naravno, ukusi su razliciti:wink:, al meni bez stimulacije klitorisa nema orgazma:-D... zato i volim klasicnu pozu, zbog pritiska na klitoris i intenzivne stimulacije...:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ebes strast ako ne zna gde sta ide ni cemu sta sluzi. strast kao takva...dobro, aj nek ti bude![]()

stvarno ne razumem...na koje to pitanje "lizaci" treba da odgovore :?Volela bih da cujem i misljenje nasih uvazenih "lizaca".
Naravno, ukusi su razliciti:wink:, al meni bez stimulacije klitorisa nema orgazma:-D... zato i volim klasicnu pozu, zbog pritiska na klitoris i intenzivne stimulacije...:-D
:shock:WOW

cccc..muskarac koji ne koristi ruke...blah![]()
da li ste uocili neku vezu izmedju njegovog karaktera i nacina koji vas lize?
ne vole sve prst u rupicu

chuvajte se zena koje ne mozete da skinete s qrca..![]()

Jos malo o oralnom seksu.Ali onom,koji nama,zenama pruzaju muskarci.
Dakle,da li vam se vise dopada kada vam neko stimulise jezikom klitoris ili kada jezik ubaci u rupicu ili kombinovano. I da li ste uocili neku vezu izmedju njegovog karaktera i nacina koji vas lize?
Volela bih da cujem i misljenje nasih uvazenih "lizaca".
jel' ?iliti cuvajte se zena koje ne moze da stavite na isti...![]()

yebote
sve izvrnete naopako
celu korpu sa prljavim vesom
u tancine opisuje kako da joj dzara ribicu
daj bre
ima li za vas ista sto ostaje samo izmedju vas i vaseg partnera?
sve sami sexualni rekorderi
sve sama sexualna hindu bozanstva
sad cu da otvorim temu gde cu u detalje da vam opisem kako ja kad dobijem, pa mi sadrzaj krene levo ili desno...koje boje je krv i koje velicine ugrusci

sexualna hindu bozanstva 

ne uzimajte goscine izjave toliko ozbiljnone vole sve prst u rupicu
ja ne volim,jos ako ima neku zanokticu brrr
ovde je jos efendija dao najbolju(za moj ukus) tehniku:shock: