LIZI-LIZI,HEPI-HEPI

a ebes strast ako ne zna gde sta ide ni cemu sta sluzi. strast kao takva...dobro, aj nek ti bude;)

strastan muskarac koji ume..i to je to, da se ne svadjate:)
i da , moze se mnogo zakljuciti o muskarcu ne samo po nacinu na koji daje oral, vec i po tome kako vodi ljubav u celini
treba shvatiti da muskarci veoma razlicito dozivljavaju zene..
postoje oni koji zele zadovoljenje, i ne interesuje ih mnogo zena..i to sto joj pruze, vise je zato da ih ne bije los glas:D tip-karijerista, hladan , proracunat, ili nizi tip-halapljivo jede, i glasno prica

postoje oni koji glume..koji nikad ni jednoj nisu rekli da je zele, nego izigravaju pacenike i seksaju se da-joj ucine..eto nije njima bas do toga, al ajde..umeju da budu veoma nezni i strastveni, ali sve-jer je trazila...tip-nezadovoljan, neostvaren muskarac

postoje oni koje ni sex ne interesuje preterano..nego sexualno osvajanje dozivljavaju kao nacin da nahrane sujetu..ti su najgori..i ljudi, i ljubavnici..losi su i prijatelji, i saradnici..
a postoje i oni koji istinski vole sex, i imaju pojedinacni pristup-sposobnost da se posvete zeni, da je istrazuju, da ih njena uzbudjenost pali do neba...takav muskarac ima u sebi slobodu, strast, nema potrebu za dominacijom, makar ne u krevetu, on uzima i daje..jer zna da je tako najbolje
itd
i koliko god da je neki tip zaljubljen, iz njega izbija njegova osobenost...neke ni ljubav do neba ne ucini bog zna kakvim ljubavnicima, a neki su i bez emocija uvek nadahnuti:)

Lizanje...pih...to se odradi reda radi(osim ako bas volis tu osobu)
Dok sam bio slobodan kao pcelica i jurio sa cveta na cvet ;) u 90% slucajeva sam preskakao lizanje
Vise volim jednostavno da dobijem oral i posle toga da se naguzi

Jos malo o oralnom seksu.Ali onom,koji nama,zenama pruzaju muskarci.
Dakle,da li vam se vise dopada kada vam neko stimulise jezikom klitoris ili kada jezik ubaci u rupicu ili kombinovano. I da li ste uocili neku vezu izmedju njegovog karaktera i nacina koji vas lize?
Volela bih da cujem i misljenje nasih uvazenih "lizaca".

zavucem srednji prst na G-tacku - vrh prsta malo iznad, na mekani dio a spolja drugom rukom pritiskam iznad venerinog brega i tako spajam prste, jezik na klitorisu ili stipkam klitoris usnama - uspjeh zagarantovan .

yebote
sve izvrnete naopako
celu korpu sa prljavim vesom
u tancine opisuje kako da joj dzara ribicu
daj bre
ima li za vas ista sto ostaje samo izmedju vas i vaseg partnera?

sve sami sexualni rekorderi
sve sama sexualna hindu bozanstva

sad cu da otvorim temu gde cu u detalje da vam opisem kako ja kad dobijem, pa mi sadrzaj krene levo ili desno...koje boje je krv i koje velicine ugrusci

yebote
sve izvrnete naopako
celu korpu sa prljavim vesom
u tancine opisuje kako da joj dzara ribicu
daj bre
ima li za vas ista sto ostaje samo izmedju vas i vaseg partnera?

sve sami sexualni rekorderi
sve sama sexualna hindu bozanstva

sad cu da otvorim temu gde cu u detalje da vam opisem kako ja kad dobijem, pa mi sadrzaj krene levo ili desno...koje boje je krv i koje velicine ugrusci
:lol::lol::lol:sexualna hindu bozanstva :lol::lol::lol:

Back