LIZAČI DA LI VAM SE IKAD DOGODI?

...decu treba pripremiti na vreme za ovakve akcije, ja sam za to da se skupe potpisi gradjana i da oformimo tim eksperata koji bi uticao na to da frikom pochne da proizvodi slanolede, ja kada sam prvi put liznuo nije mi bilo dobro , znachi bijo sam nespreman, a da sam lizao kao klinac slanoled sve bi bilo ok...
...znachi deca trebaju unapred znati shta chiniti na putu od kutje do shkole...naravno depilirani slanoled:D

Verovatno da da. Ne znam, jednom mi se desilo da sam sa mačkice prešao na frotirski
pokrivač a da nmisam ni primetio. Tek kad' sam je pitao što joj je tako hrapava, odgovorila
mi da uopšte ne ližem njenu m. A ukočio mi se jezik koliko sam se trudio, oko 20 min, a
sve uzalud. :( Ajde to, nego sam totalno upropastio pokrivač, do jutra je propao od vlage. :cry:
Nema više lizanja sa zatvorenim očima.

...josh nikad nisam chuo da neko kazze " znash onu malu sa ukusnim dupetom" ali zato sa dobrim da, tako da mislim da ako je dobro ne mora da znachi i najcheshtje i nije ukusno...tj. ne lizze se zbog ukusa i mirisa nego zato shto je neko dobar, dobri ljudi lizzu i dupe ako je dobro...

Back