Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poklonjen penal...na ovako vaznom mecu, ovakve stvari ne sude.
Prakticno je sudija odlucio utakmicu a to nije njegov posao.

No dobro, kao sto sam i ranije istakao Liverpool je sada kada nema Milana najveci favorit za titulu i mislim da ce lagano proci Chelsea :)

Ovo je tuga za fudbal!
A jos veca tuga kako je u prvoj utakmici nedosudjen penal za Arsenal...
A u drrugoj je opet nepravedno...ovog puta dosudjen ali za Liverpul...
Takva pomoc je tuzna!
Protiv nas se ne smije isto ponoviti!
P.S. Drugi gol Arsenala je za anale fudbala!

Ovo je tuga za fudbal!
A jos veca tuga kako je u prvoj utakmici nedosudjen penal za Arsenal...
A u drrugoj je opet nepravedno...ovog puta dosudjen ali za Liverpul...
Takva pomoc je tuzna!
Protiv nas se ne smije isto ponoviti!
P.S. Drugi gol Arsenala je za anale fudbala!

:lol::lol::lol: pa vi ste potpuno ludi!!! umes li ti da saberes dva i dva i uporedis veliki Arsenal i mali cska?? ako su nam ovde toliko mnogo pomogli (po tvom drugacije ne bi ni prosli) protiv vas ce jos 3 puta vise jer ste niko i nista

slozio bi se sa GRIZZLY-vom prvom recenicom
Ovo je tuga za fudbal!

prvo poluvreme sam slabo pratio, drugo sam odgledao celo, mi nikad nismo igrali ruznije nego ove sezone, opet sistem sa 6 potpuno defanzivnih igraca, koji se u napad ukljucuju samo kad je prekid, gol mozemo dati iz prekida ili na silu (to znaci sledece, guras loptu napred, pa je proguras do Toresa i onda on obavi sav posao), al ajde to je sve vec poznato, ali kako mozemo da dobijemo onaj drugi gol, kako Volkot moze sve da nas protrci, nasi popadaju ko mladi majmuni, a on opusteno asistira
sad sam pod utiskom, sutra cu valjda ponovo videti prekrsaj za penal, dal je bio ili nije stvarno ne znam da ocenim
@faco, ja sam i dalje da Rafa ode, jer mi smo ovo prosli na srecu i fizicku snagu, fudbala tu nema

ma ne mogu ni ja da kazem da smo igrali dobro,naprotiv.. posebno sam u zadnjih par nedelja alergican na slabu odbranu jer kad vidim sta rade oni Barsini dodje mi da sebi pucam u glavu i ne gledam ih svake nedelje kako se brukaju. medjutim,nismo mi krivi sto su ovi ispali naivni

u finalu nas cekaju Krkic,Mesi,Eto i Anri ili onaj sasavi Ronaldo a ti ljudi ne prastaju... dok bi shvatili sta nam se desava popili bi 3 gola a to posle ni Nando ne moze da vati. dakle,onaj prolaz Volkota se vise ne sme ponoviti a to im nije bila jedina greska.

Barsa, smrdljivi Mancester i Celzi ima da se bore za titule i svojim ligama, a Liverpul bez problema moze lagano da igra samo za finale LS i to mu je najveca prednost. Mada Celzi ga nigde nema a polako gura i u premiershipu i u LS,a i u kupovima je najdalje stigao od svih pa polufinale ne bi trebalo da mu bude problem borba na dva fronta.

Barsa, smrdljivi Mancester i Celzi ima da se bore za titule i svojim ligama, a Liverpul bez problema moze lagano da igra samo za finale LS i to mu je najveca prednost. Mada Celzi ga nigde nema a polako gura i u premiershipu i u LS,a i u kupovima je najdalje stigao od svih pa polufinale ne bi trebalo da mu bude problem borba na dva fronta.
:shock: Sto se ne javljas?

sad se razmisljam dal da te razocaram i da ti objasnim zasto joj je drago sto ste prosli

bitan je rezultat

slazem se, bitan je bio i onaj protiv tekstilaca, ako nastavimo ovako, tesko cemo mi protiv njih u finalu, a i ovi plavci su se izpromangupirali, ne igraju nesto posebno dobro ali pobedjuju

Velika kad muka potera
velikoga Arsena Vengera,
pa poraz posteno priznade,
al' se pita-ko nas to pokrade!

No to bese Raja Babic mali,
u sesn'esterac muski on navali,
spopade ga cak i Kolo Ture,
i Stevan i Raja muski ih osure,
i Mancester i Celzi su laca, titula na Enfild se vraca!!!
Svaka cast piscu ove pesme

Back