Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
@Jeka#26
Pa ja uvek navijam za Chelsea kada igra protiv Man Utd, i vise bi volela da oni osvoje PL nego Man Utd... ma navijaces ti za nas, ipak mi imamo Stevu + Nando dovoljno razloga da budes na nasoj strani ;)

@sarabubasara
Ih bwe... da li ti to patis za Alexom pa ti je Arsenal blizi srcu?
hm...ja mislim da ja najmanje patim za aleksom od zenskih clanova (ne zato sto ''ne patim'' vec sto ti i Jelena patite vise :twisted: )
Arsenal mi je uvijek bio simpatichan...
Ali i da vi prodjete nece biti tragedije

@Jeka#26
Pa ja uvek navijam za Chelsea kada igra protiv Man Utd, i vise bi volela da oni osvoje PL nego Man Utd... ma navijaces ti za nas, ipak mi imamo Stevu + Nando dovoljno razloga da budes na nasoj strani
He he.. :D Nando mi i nije nesto, ali zato Stivi mmmm... :) Javlja mi se da cu ipak malkice navijati za vas sutra... :lol:

ove price navijamo za Arsenal jer nam je drazi ne piju vodu
jednostavno ste se uplasili da se ne sretnemo ponovo u polufinalu jer tu nemate sanse
Ma jok. Meni svejedno. Ako igramo kao protiv Fenera, sve jedno ko nam se padne, gubimo. :lol: Mada mislim da ce nam biti lakse na Emirejtsu zbog vasih navijaca koji su prva liga. :)

ne zato sto ''ne patim'' vec sto ti i Jelena patite vise
Ma je li :evil: ? :D

i zbog jedne DRUGE osobe koja nije Alex
Ja znam koja je ta osoba. :lol: Jel' to ona o cijim "prstima" smo pricale :mrgreen: :lol: :lol: ?
Ajdeee priznaj Sarooo... :lol:

@ saro sto bi se ljutila, svako ima pravo na svoj ukus, samo ne znam cime nas je sve tri Alex zaveo, umalo da si iskopamo oci medjusobno ;)
Steva je ipak iskusniji :lol: a Nando je pile, a pile se lepi na prste :lol: :mrgreen:

Jeste ,ta je osoba o kojima smo...khm khm ...''prstima'' pričale i ali još jedna...
Aha...Znaci u tom zecu lezi grm :mrgreen:

sto bi se ljutila, svako ima pravo na svoj ukus, samo ne znam cime nas je sve tri Alex zaveo, umalo da si iskopamo oci medjusobno
Boze mili cuda velikoga... :lol:

a pile se lepi na prste
Ivana zar i ti :shock: Ajde sto smo sara i ja pobenavile na "FK Krstarica" nego jos i ti... C-c-c :lol:

Lijepi se na ''prste''
Čuješ ovo Jelenče ????c-c-c
Cujem. Nema, lose uticemo na nju :lol:

Mogli bi stvarno da odemo na chat, inace pretvoricemo ovu temu u to. A to ne mozemo. :)

@ GRIZZLY
Ja cu uvek reci da klinci Arsenala igraju najlepsi fudbal, ali kada ulazis u zavrsnicu LS lepota igre nije ta koja ce tim odvesti dalje vec rezultat... Arsenal kao i Barselona igraju najlepsi fudbal, Arsenalu ce biti veoma tesko da pruzi svoj maximum i da pokaze svu lepotu fudbala jer ce se Liverpoolovih 10 igraca svojski truditi da pokvare igru...
You'll Never Walk Alone idemo u polufinale i volela bih da vidim Celsea u istom loncu sa nama...

Slazem se Ivana. :) Arsenal je simpatican zbog te igre i zbog "Arsenovih beba" licno meni i zbog Wengija, ali na kraju rezultat je ono jedino sto je vazno. I ja bi volela, naravno, da mi prodjemo dalje, a sad gledano sa te strane vise bi volela da igramo protiv Arsenala nego protiv vas. Ali nekako ste mi, kad stavim na vagu, za koji miligram simpaticniji od Arsenala. :D

KAKO IGRAJU!!!
Ovo je ljepota gledati,ali ne samo da lijepo igraju nego su efikasni...
Od 6 minuta sam znala da ce ARsenal povesti...da nije kretena Adebajora,desilo bi se i prije.
Potpuno ste dekoncentrisani, Maskerano i Reina prave greske...Crouch se glupira...
Sad je toliko ocigledno da treba neko novi na klupi...ZASICENJEEEEEEE

Back