- Poruka
- 41.452
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cisto sumnjam da mogu da stignu ove ostale ; previse kasne ; ipak je ovo PLLiverpul lagano pobedio protiv Totenhem sinoć. Ako proradi napad vratili su se u trku.
Mislis da ima sanse za LS ?Koji raspad jbt....bezidejno bez šanse sa jbnim brajtonom. 5 bodova ove sezone od njih.
Nisam ni bio optimista odavno ali ovo je mislim i praktični oproštaj. Sad sledi bitka za LŠ
Za neko 4. mesto ima šanse iz razloga što ni ostali konkurenti za to mesto nisu ništa bolji (verovali ili ne) ove sezone. U tome je šansa.
Međutim, malo je nejasno zbog čega je došlo do potpunog nestanka i raspada bilo kakve igre u dugom nizu utakmica? I da li će taj problem moći da se reši u bliskoj budućnosti?
Najiskrenije se nadam da je „samo” to razlog. Evo ćutim, da ne ureknem.Povrede koje su (verovatno) narusile moral u timu.
Zar moze da se urekne vise ?Najiskrenije se nadam da je „samo” to razlog. Evo ćutim, da ne ureknem.![]()
I na ovo ću da otćutim. Da ne ureknem.Zar moze da se urekne vise ?![]()
Karius blista...a ne čekaj....
Alisone brate mili....
Klop u trenutku kada ima momentum vrši dvostruku izmenu i to nesretnog Šaćirija ubacuja a vadi Džonsa koji je stvorio momentum. Na stranu Alisonove gluposti koje jesu odredile pobednika.
Nikada mirniji nisam gledao neki derbi.
Od dva Mančestera ako već mora da se bira manje zlo draži mi plavi. Jesu najbolji realno.
Mi smo u qrcu dugo i nastaviće se izgleda.