Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Клоп: Не желим да правим наслове у новинама

Тренер Ливерпула Јирген Клоп рекао је да је захвалан што његов млади фудбалер Јасер Ларуси није озбиљније повређен, после оштрог старта играча Севиље Жориса Њанона у пријатељској утакмици у Бостону

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1571410

Jeste ovo bilo bez Alisona,Salaha,Manea,Firminja,Keite,Fabinja...ali opet dolazimo mdo toga koliko smo tanki kada ovih glavnih nema. Uspeli smo sve da izgubimo u pripremnom osim Sportinga gde je bilo 2-2 .
Jbg ne možeš jednostavno da iskuliraš prelazni rok. Prvi tim može protiv svakoga ali treba izgurati celu sezonu sa dva ipo beka,Lovrenom kao zamenom za štopera i još uvek bez krštenog kreativca u sredini.
Voleo bih da kažem da sam optimista pred start,ali nekako me spustili sada .....

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1571410

Jeste ovo bilo bez Alisona,Salaha,Manea,Firminja,Keite,Fabinja...ali opet dolazimo mdo toga koliko smo tanki kada ovih glavnih nema. Uspeli smo sve da izgubimo u pripremnom osim Sportinga gde je bilo 2-2 .
Jbg ne možeš jednostavno da iskuliraš prelazni rok. Prvi tim može protiv svakoga ali treba izgurati celu sezonu sa dva ipo beka,Lovrenom kao zamenom za štopera i još uvek bez krštenog kreativca u sredini.
Voleo bih da kažem da sam optimista pred start,ali nekako me spustili sada .....

Zar nije Keita trebao da bude taj neki poluofanzivac?

Rutinski na startu. Idemo jednu po jednu
scarf.gif

Za Alisona još nema vesti koliko će odsustvovati.

Nagrada za sjajnu formu - Liverpul spremio novi ugovor za člana "ubitačne trojke"

1568902277953.png

Kako prenose engleski mediji, Sadio Mane bi uskoro trebalo da stavi paraf na novi ugovor sa ekipom Liverpula.

Krilni fudbaler iz Senegala je na "Enfild" stigao 2016. godine iz redova Sautemptona, plaćen je tada 34 miliona funti.

Sada je jedan od najboljih igrača u klubu, na 130 upisanih nastupa za "Redse" postigao je 65 golova, ove sezone je sjajan sa šest golova na sedam utakmica.

Zbog svega, u klubu su rešili da ga nagrade novim ugovorom, koji bi u Liverpulu trebalo da ga zadrži do leta 2025. godine.

Prema novoj saradnji, Senegalac će inkasirati oko 12 miliona funti godišnje.

Sjajne vesti za navijače Liverpula

Ovo će im definitivno popraviti raspoloženje nakon poraza na startu Lige šampiona.

1568997532117.png

Liverpul je na startu LŠ doživeo poraz od Napolija, ali, kako je Karlo Anćeloti primetio, poraz na "San Paolu" bi mogao da bude i dobra stvar za "Redse", više OVDE.

Ne očajavaju na "Enfildu", ali je poraz u Napulju svakako pokvario utisak sa početka sezone, puleni Jirgena Klopa su upisali sve pobede do duela u Italiji.

Nadaju se da će nastaviti niz u Premijer ligi, gde se u okviru šestog kola u nedelju od 17:30h gostuju na "Stamford Bridžu".

Pred duel u Londonu stižu i dobre vesti, vezista Nabi Keita se vratio treninzima sa timom.

Nije to sve, Klop je izjavio i da je Alison Beker odlično napredovao u poslednje vreme, ali Brazilac ipak još uvek nije spreman za treninge sa ekipom.

Bane Ivanović krivac što Liverpul nije osvojio titulu?

Tako makar tvrdi legenda kluba sa "Enfilda".

1568997688026.png

Još u Liverpulu čekaju na titulu, nadaju se da bi ova sezona mogla da bude njihova, nakon uvodnih pet kola imaju maksimalnih 15 bodova, dok se glavni rival Siti u dva navrata okliznuo, remizirali su sa Totenhemom, dok su minulog vikenda doživeli šokantan poraz od Noriča.

Bilo kako bilo, te 2014. godine su takođe bili veoma blizu osvajanja titule, sa Brendanom Rodžersom na klupi.

Igrali su sjajan fudbal, imali su neverovatnog Luisa Suareza, a iako mnogi smatraju da je Džerardovo proklizavanje u finišu šampionata protiv Čelsija bilo ključno u predavanju trofeja "Građanima", Džejmi Karager smatra da je krivac upravo Urugvajac.

Naime, Liverpul je tu sezonu počeo bez Luisa Suareza, koji je morao da odradi nekoliko mečeva suspenzije, zbog incidenta iz prošle sezone.

On je ujeo Branislava Ivanovića, kasnije je dobio kaznu, koja se prenela i na narednu sezonu.

Početkom te 2013/14 sezone, Urugvajac je propustio nekoliko uvodnih mečeva, a Liverpul je izgubio pet bodova, izgubili su od Sautemptona, dok su remizirali sa Svonsijem.

"Mislim da je postigao gol u finišu, nisam bio svestan da se to dogodilo, ali kada smo se vratili u svlačionicu povela se priča da je ujeo Ivanovića. Neko ga je pitao i on je to porekao. Mislim da je to koštalo Liverpul titule naredne sezone.

Suarez je bio kažnjen pet ili šest utakmica. Liverpul je ostao bez titule, ja mislim, na gol razliku. Suarez je bio ubedljivo najbolji igrač u ligi, postizao je golove skoro na svakoj utakmici. U prve četiri utakmice ga nije bilo, Liverpul je izgubio od Sautemptona i remizirao sa Svonsijem. Izgubili su pet poena.

Da je Suarez igrao, verovatno bi dobili obe
", izjavio je Karager.

Godinama pokušavam da rešim misteriju šta to igra naš kapiten Henderson i to toliko dobro da je nezamenjiv.
Od rutiniranja u najavi bespotrebno ispala borba za bodove do poslednjeg minuta.
Pobeda se računa u derbiju,ostalo sve nebitno.
Mo ne pamtim da je ovako loše odigrao iako mu je zvanično asistencija upisana.

Klop stigao Gvardiolu, još jedna pobeda do rekorda!

Liverpul zabeležio tešku pobedu na "Stamford Bridžu".

1569252087060.png

Klopovi puleni su uspeli uz dosta muke da slave protiv Čelsija na današnjem meču, "redsi" su odigrali odlično prvo poluvreme, ali se može reći da je drugo poluvreme pripalo domaćima koji su mogli i do izjednačenja.

Ipak Lampard nije uspeo da bude prvi trener koji će zauzdati Liverpulu u ovoj sezoni Premijer lige, Klop je odneo novu pobedu.

Ovo je bila petnaesta pobeda zaredom u Premijer ligi, ukoliko računamo i prošlu sezonu. Jedino je Gvardiola uspeo da zabeleži ovakve brojke sa svojim Sitijem, a sada je njegov rekord blizu rušenja.

Lider engleskog prvenstva u narednom kolu gostuje Šefild Junjatedu, ostaje da se vidi da li će "redsi" zabeležiti novi trijumf i ujedno se osamostaliti na vrhu kada je u pitanju ovaj statistički podatak.

Back