Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Gospodo......

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
546926

Vodi Liverpul danas 1:0 a ja taman dosao kod jednog prijatelja
Kazem ja njemu "Stavi slobodno na bet365 da ce danas na ovoj utakmici da bude 3 ili vise gola, mora, otvorena ce biti utakmica"
Nije mi verovao ... Mogao je dobru kintu da uzme
Ko ga j...
Svaka cast Liverpulu (iako sam navijac Barse) :klap:

Bravo za liverpul.....
Jos jedan dokaz da je u fudbalu sve moguce.
I da ni jedan rezultat nije nedostizan.
......................................................
Sredina barse katastrofalna,ipak nema tu igraca kao sto su bili Iniesta i Cavi.
Trio u napadu barse neprimetan,totalno nezainteresovani za igru,kao i protiv rome prosle godine.
Odlican Henderson koga mnogi pljuju mada ne vidim razlog,mozda nije neki tehnicar i kreativac ali je po meni odlican igrac.
Vinajdum se iskupio za katastrofalnu igru iz prve utakmice.Secam ga se iz fejnorda bio je strasan igrac ofanzivno,i onda prelazak u newcastle i totalno drugi stil igre.Onda ona ``podvala``Trenta kao na malom fudbalu za narednih 50 godina,pokazuje svu lepotu fudbala....
Ostali igraci barse isto ispot prosecni,Alba koliko je brutalan u napadu,toliko je katastrofalan u odbrani,Koutinjo totalno izgubljen.Nije mi bas najjasnije kako je igrac kao Vidal mogao da zavrsi u barseloni,prosecan igrac,sa prekidom u glavi.Buskec igrac koji moze da igra samo u barseloni i Ter Stegen je bolji i kreativni igrac od njega.
..................................................................

:hahaha:
ahahahahahahah nekenjaj bre nego skini kapu Sotiru za ovu prognozu...

PS ovako si pred Liverpul prico o Miloju bukerasu
pa milo jes bunkeras, idiot

sranje se desilo i tad, ona se desavaju ali ne svakodenvno i dva put u nedelji

sta je miloje ucinio? protiv niakd bledjeg liverpula, iz kornera, skace pavkov daje gol iz rpekida... potom iz neke kontre raspali evro gol, sam sebe je iznenadio...

i sta?

to sto je vama realnost slaba strana , to je drugo...

ok usralo ej sotira, barsa prenaduvana, prepotentna usla u mec opustena...

jes sad ce zvedana ispadne jaca od barselone :D

ko ce sa vama izaci na kraj u vasim mitovima... jer jbg vi ste srpski klub, prvo ste imisljeni vi pa onda vatra i srpstvo ...

Bravo za liverpul.....
Jos jedan dokaz da je u fudbalu sve moguce.
I da ni jedan rezultat nije nedostizan.
......................................................
Sredina barse katastrofalna,ipak nema tu igraca kao sto su bili Iniesta i Cavi.
Trio u napadu barse neprimetan,totalno nezainteresovani za igru,kao i protiv rome prosle godine.
Odlican Henderson koga mnogi pljuju mada ne vidim razlog,mozda nije neki tehnicar i kreativac ali je po meni odlican igrac.
Vinajdum se iskupio za katastrofalnu igru iz prve utakmice.Secam ga se iz fejnorda bio je strasan igrac ofanzivno,i onda prelazak u newcastle i totalno drugi stil igre.Onda ona ``podvala``Trenta kao na malom fudbalu za narednih 50 godina,pokazuje svu lepotu fudbala....
Ostali igraci barse isto ispot prosecni,Alba koliko je brutalan u napadu,toliko je katastrofalan u odbrani,Koutinjo totalno izgubljen.Nije mi bas najjasnije kako je igrac kao Vidal mogao da zavrsi u barseloni,prosecan igrac,sa prekidom u glavi.Buskec igrac koji moze da igra samo u barseloni i Ter Stegen je bolji i kreativni igrac od njega.
..................................................................
moguce je kad neko ovako prepotentno udje u mec...

takvi majstori da ne daju ni jedan gol, neka su ih izbacili da im se smeju svi...

Kapa dole Sotiru. Posle prve utakmice Liverpul je bio odlican a primio tri komada. Znao sam da ce biti uzbudljiva utakmica, ali ni u najludjim snovima nisam mogao da pretpostavim da ce Liverpul dobiti 4:0. Izgleda da je protiv Liverpula 3:0 najopasniji rezultat, pre Barse to znaju ovi iz Milana. Zato smo ih mi i dobili na Marakani samo sa 2:0 :D

Sotire nadam se da si orobio mozzart :mrgreen:

----------------------------------------------------------

Kad se saberu obe utakmice i sve što smo u prvoj promašili niko ne može ako ima imalo obraza da kaže da nije bilo zasluženo. Ako bih sada morao da biram radije bih PL za vikend ali pošto to nije realno onda neka bude ušati za utehu :lol:

Сотире, лепо што си погодио али Ливерпул и Клоп су то. Немој само сад свој оптимизам да кренеш да преливаш на репрезентацију и кренеш да се кладиш да ћемо да разбијамо јаке тимове са по 3-0 је л ће да пукнеш гадне паре. :mrgreen:

Сотире, лепо што си погодио али Ливерпул и Клоп су то. Немој само сад свој оптимизам да кренеш да преливаш на репрезентацију и кренеш да се кладиш да ћемо да разбијамо јаке тимове са по 3-0 је л ће да пукнеш гадне паре. :mrgreen:

Pa ja sam vec reko da reprezentacija sledece godine na EURU ulazi u TOP 16, a ako nam se poklope jos neki faktori medju kojima je i sreca, onda mozda doguramo i dalje.

Ali kako su ljudi odigrali utakmicu... Pa ovo nije normalno!
Nije to bilo ništa specijalno ali im je sve ušlo a Alison brano vrhunski, mnogo bolje su igrali u prvom meču, samo tada je Ter Stegen odlicno branio a Barsa iskoristila svoje šanse ... Mnogo bolji Liverpul u ovom dvomeču, što je i bilo očekivano jer ova Barsa je bez Mesija prosečna ekipa koja grupu ne bi prošla i borila bi se za LŠ-a u Primeri ... Može njih Mesi da vuče i da sam donese titulu u Španiji, ali za LŠ treba nešto više a ova ekipa to nema a zbog Valverdea ni ne zaslužuje ... Trener bez harizme, bez muda i bez ikakvog plana ili doprinosa, već dve godine mu se igra svodi da dodaju Mesiju pa ovaj šta uradi, a to ne traje večno ...

Drago mi je zbog Klopa, čovek je zaslužio da osvoji LŠ i PL jer mu ekipe jebački igraju već godinama, mada i da ne osvoji ostaće upamćen kao bolji trener od 90% njih koji su je osvojili ...

Šteta što klinci iz Ajaxa nisu izdržali bilo bi to epsko finale :D

poco je da laprda i sa ajaksom...

lupio i usralo ga pa misli da je svaki dan vaskrs...

Znamo ko igra za Totenhem, ne moras nam govoriti.

Luzerpul? Pa taj Luzerpul je bio prvak Evrope isto puta koliko i Barselona, a sad je na korak da je prestigne. I da izbije na trece mesto posle neprikosnovenog Reala i Milana.
to je ono vase bili smo prvak sveta pre marije terezije? i mi smo igrali finale pre nego je otkriven tocak...

30 godina gubitnici... imali prednost od sedam bodova i kukavnom igrom ispustili jer u glavi imaju strah... luzerpul...

Back