Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708

...i odmah se nakon potpisivanja vratio u Lil na jednogodišnju pozajmicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.....Poslednje vesti govore o tome da će i Daniel Ager, posle Luisa Suareza, završiti u Barseloni. Dva kluba dogovorila su se oko obeštećenja koje iznosi 15,1 milion evra, a potom je - sudeći prema tvitovima vodećih evropskih sportskih novinara - došlo i do dogovora između katalonskog kluba i igrača.
.....Liverpul potpuno rekonstruše tim ovog leta, a jedna od mnogih meta slavnog kluba je i napadač Pari Sen Žermena Ezekijel Laveci. Kako javlja britanski Independent uskoro se očekuje da Redsi pošalju zvaničnu ponudu Parižanima koja će iznositi 18.000.000 funti.
Kad se igra sa mancesterom???
Mislim da ce Suso i Ibe biti novi "Sterlinzi" ove godine.
Posebno Ibe. Mali je ubica.
Osobno mislim da prijelazni rok nije baš najbolje odrađen. Dovođenjem Lovrena je rješen problem u obrani. Šteta što ga Rodgers nije uspio dovesti prošle godine, danas bi Liverpool vjerojatno bio prvak. Jer ne možeš uzeti EPL ako primiš 50+ golova u sezoni. Ali ostaje problem u napadu. Mislim da se trebalo kupiti jednog pravog, dokazanog ofenzivnog igrača (bio to Reus, Cavani, Lavezzi, Di Maria...) , umjesto četvorice koji su ni vrit ni mimo. Znači, trebalo je kupiti igrača koji će raditi razliku, a ne pljunuti 50 milja za Lallanu i Markovića. Lallana je igrač koji ima 26 godina i 1 sezonu EPL iza sebe. Liverpool je stvarno vladar loših prijelaznih rokova.
Da bre Lovren bas pravi razliku. Sigurno bi bili prvaci. On je najbolji igrac na svetu... Koj bre Lovren?
Videces ti kako Markec trci kao munja. Nema tog igraca koji ce ga stici u PL.