Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne moj da je neko posle rek'o kako vas ja zapostavljam z;)
25nameshenry1.jpg

Ljubi je čika doktor :heart:

ja sam isao po nju...
taman ogradu da preripim cujem iza sebe "De si poso!!!"....ja se okrecem a on na jednu ruku drzi pumparku a na drugu pitpula na lanac...a onaj pitpul reze i samo ceka znak grkljan da mi iscupa...
sreca pa sam ja ovako spretan i jak...inace zlo bi bilo...danas bi mi bilo 40 dana....

Stiven Džerard – Još EP i kraj?

Kapiten Liverpula otkriva da razmišlja da se oprosti od dresa nacionlane selekcije posle predstojećeg Evropskog prvenstva.
e03c346977682020120226142225.jpg

Kako bi produžio svoju klupsku karijeru, Stven Džerard ozbiljno razmišlja o povlačenju iz reprezentacije posle Evropskog prvenstva.

“To je nešto o čemu ću morati ozbiljno da razmislim posle prvenstva Evrope.”

“Još uvek nisam ni sa kim o tome razgovarao, niti sam doneo konačnu odluku, ali postoji mnogo stvari na koje moram da obratim pažnju. Kao prvo, Englesku volim više od svega na svetu, igranje za reprezentaciju je vrhunac u karijeri svakog sportiste.”

“Ipak, voleo bih i što duže da igram za Liverpul, a povlačenje iz reprezentacije bi mi omogućilo da još nekoliko godina produžim svoju klupsku karijeru.” rekao je Stiven Džerard.

Ukoliko se odluči na takav korak, Džerard bi krenuo stopama Pola Skolsa koji je 2004. godine odlučio da se oprosti od reprezentacije kako bi se posvetio Mančester Junajtedu.

Sportske.net

:hahaha: kako si spretan ti si je verovatno pomesao sa Modricem il tako nekom vasom devojcicom :lol:

jok be more...Linda je bila...jos cuvam njena pisma namirisana i izljubena koja je meni slala...
ja sam njojzi reko..."U subotu rano sabajle palim dzip i dolazim po tebe...kad ti svirnem odma iskaci kroz prozor ne volim da cekam....ponesi od kucu samo ono najneophodnije, zlato i pare...za ostalo cemo se snaci"...
al me zajebase englezi....vozio sam na desnu stranu pa me iskljucise iz saobracaja...peske sam morao da nastavim....i dosao sam do vilu ogradjenu sa bodljikavu zicu, tri sam preskocio bodljikave al cetvrta nije bila zategnuta nego klimava i nisam mogao da se popenjem nego se onako ukacen na deset metra u vis klimah levo-desno....tu me navata gazda sa pitbula jeebem ga coravog...al malo je falilo u leskovac Lindu da dovedem :(

devojcica, devojcica :D

Back