Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa kakav bi covek bio Bridz pa da pruzi ruku Teriju a ovaj mu kresnuo zenu...pa jel bi ti bilo sve jedno sad neko da ti zvekne devojku, da ti je nagari a ti treba da mu pruzis ruku i da mu se smesis...gresis mnogo...

Sloboda svakog igraca je da se pozdravi ili ne i lisno ne vidim potrebu da se tu mnogo pise, kao sto se nije ni pisalo kada su ova dva gore lika pomenuta bila akteri desanke sakic... strasno je koliko su se mediji ustremilili na Suarez sa ovim, da me ne bi cudilo da opet ovom slucaju daju konotaciju rasizma, uzas napravice od coveka nacistu.... za to vreme sveti Dzon Teri prolazi sa: bez zabrane igranja i naravno bez sudjenja dok se ne zavrsi EURO. A onaj Rudolf koji juce poziva na linc Suareza ima mnogo kratku pamet pa zaboravlja sta su njegove dike i kadife radile po terenu i van njega... :bljak::bljak::bljak::bljak:

Ako se nije pozdravio, i bas mi je bilo drago. Da vam neko namesti neku radnju, dal bi se vi pozdravili?

I ne vidim sto lose reprezentuje klub :confused: Recimo ja mislim da onaj invalid Spiring bruka klub (ne mogu da napisem Kerol, ide rodjendan, a ocekujem da se Ivanica isprsi sa neki dobar poklon :mrgreen: ) :)

Poslednja izmena:
@ Fangio
emoticone-nourriture%20(19).gif

Direktor FA: Suarezov gest je sramotan, treba da se ponovo kazni!

Izvršni direktor Fudbalske asocijacije Engleske Gordon Tejlor najoštrije je osudio gest Luisa Suareza koji je odbio da se rukuje sa Patrisom Evrom pred početak meča između Mančester junajteda i Liverpula.

Puno je pažnje pridano tom događaju, ali je prema nagoveštajima sve trebalo da se završi rukom pomirenja nakon rasističkih optužbi Evre zbog kojih je Suarez dobio kaznu od osam utakmica suspenzije. To je preko nedelje potvrdio i trener Liverpula Keni Dalgliš. Ipak, Urugvajac se predomislio i odbio da pruži ruku kapitenu Mančester junajteda, što je Evru dodatno iznerviralo.

Gordon Tejlor posle svega viđenog, i uloženog truda u suzbijanje rasizma, smatra da FA mora da reaguje i kazni Suareza.

„Ono što je Suarez učinio je neumesno, sramotno i direktan čin nepoštovanja prema Evri, koji je bio žrtva rasističkog incidenta i bio je spreman da pruži ruku. Igrači bi trebalo da budu uzori deci, a ovde imamo situaciju kao da se ništa nije desilo i iz svega toga proizilazi anarhija. FA mora da reaguje jer je sve ovo otišlo predaleko. Suarez je imao šansu da sve reši pred celim svetom , ali pošto je rešio da to ne učini, zaista me zabrinjava“, rekao je izvršni direktor FA.

Blic

Sto bi rek'o Harry Redknapp: Pre-match handshake is not important...

I onda na kraju onaj glupi Ferdinand kao sad on neće sa ovim da se pozdravi,ahhahahahha...mnogo su smešni...

Pa normalno da neće. Da je sreće, svi igrači Uniteda bi to uradili.
Timski duh, prije svega.
Baš kao što svi Liverpulovi igrači trče da odbrane svog rasistu.

Doduše, biće da je Ferdinand dodatno osjetljiv po pitanju rasizma jer je i sam, indirektno, svježe uključen u tu priču.

Poslednja izmena:
Suarez: Kajem se, izvinite

Luis Suarez se pokajao zbog postupka pre početka utakmice njegovog Liverpula i Mančester junajteda. Urugvajski napadač se nije rukovao sa Patrisom Evrom i posle osude javnosti odlučio je da se izvini.

- Razgovarao sam sa trenerom Kenijem Dalglišom i shvatio da sam pogrešio. Nisam izneverio samo njega već i ceo klub. Pogrešio sam i sada se kajem zbog svega što se desilo. Trebalo je da se rukujem sa Evrom i sada se izvinjavam. Takođe bih želeo da ovo zaboravim i koncentrišem se samo na fudbal - rekao je Suarez, a oglasio se i direktor Liverpula Ian Ejr.

- Veoma smo razočarani postupkom Luisa Suareza. Pre utakmice nam je rekao da će se rukovati, a kasnije je odlučio da to ne uradi. Napravio je dve greške, uveravao nas je u nešto što neće da uradi, a zatim i odbio rukovanje. Izneverio je sebe, ali i trenera, saigrače i ceo klub. Ovakvo ponašanje je neprihvatljivo, ali se on naknadno izvinio. Svako od nas ima obavezu da se ponaša odgovorno i nadamo se da je to shvatio - zaključio je Ejr.

Sportal.rs

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2100078/Kenny-Dalglish-apologises-Luis-Suarez.html

I'm sorry too! Liverpool boss Dalglish apologises for post-match conduct

Kenny Dalglish has apologised for the way he conducted himself during a post-match interview at Old Trafford on Saturday.
The Liverpool manager appeared to defend striker Luis Suarez after he refused to shake Patrice Evra's hand before kick-off.
And Dalglish has admitted he could have handled the questioning better.

'When I went on TV after yesterday's game I hadn't seen what had happened, but I did not conduct myself in a way befitting of a Liverpool manager during that interview and I'd like to apologise for that,' he said in a statement.
'Ian Ayre has made the club's position absolutely clear and it is right that Luis Suarez has now apologised for what happened at Old Trafford.

'To be honest, I was shocked to hear that the player had not shaken hands having been told earlier in the week that he would do.
'But as Ian said earlier, all of us have a responsibility to represent this club in a fit and proper manner and that applies equally to me as Liverpool manager.'
Questioned after full-time by Sky Sports' Geoff Shreeves, Dalglish said: 'I never knew he [Suarez] never shook his hand. I don't know, I wasn't there, I never saw it. We haven't looked at the handshakes, but that's contrary to what I was told.'

When told Suarez had refused to shake Evra's hand, he added: 'We'll ask him and we'll take it from there.'
When pressed further on whether he would have to look seriously at the refusal to shake hands in light of the confrontations that followed at half-time and full-time, the Scot said: 'I think you're very severe and I think you're bang out of order to blame Luis Suarez for anything that happened here today.'

Pa normalno da neće. Da je sreće, svi igrači Uniteda bi to uradili.
Timski duh, prije svega.
Baš kao što svi Liverpulovi igrači trče da odbrane svog rasistu.

Doduše, biće da je Ferdinand dodatno osjetljiv po pitanju rasizma jer je i sam, indirektno, svježe uključen u tu priču.

Nije Suarez nikakav rasista, on je samo nezreo kao ličnost i to je juče opet pokazao,a onda su se ova dvojica nadovezala i sve je na kraju ispalo prilično komično...

Suarez naljutio sve u Liverpulu, čelnici kluba razmišljaju o prodaji?

Luis Suarez bi mogao da se nađe na izlaznim vratima Liverpula pošto je odbio da se rukuje sa Patrisom Evrom i tako načinio klubu sa Enfilda veću štetu nego što je mogao da zamisli, prenose britanski mediji. Ljuti čelnici sa Mersisajda osetili su se prevareno zbog gesta Urugvajca koji je najavio da će se pozdraviti sa kapitenom Mančester junajteda i tako ostaviti rasističku sagu iza sebe, zbog koje je i bio suspendovan na osam mečeva.
213031_evra-suarezzzz01-reuter-darren-staples_f.jpg

Suarez se javno izvinio zbog svog poteza, ali je u javnost izašao i jedan od direktora Liverpula Jan Ajre koji je osudio Urugvajca da je prevario klub. Razočaran postupkom Urugvajca bio je i trener Keni Dalgliš koji mu je pružao najveću podršku tokom suđenja. Ajre smatra da je napadač Liverpula napravio veliku štetu klupskoj reputaciji i veruje da će za to biti kažnjen.

"Suarez nas je razočarao što se nije rukovao sa Evrom. Pogrešio je što nas je prevario i nagovestio da će prihvatiti njegovu ruku", rekao je Ajre.

Suarez će morati do kraja sezone da pokaže da je dostojan kluba i tako demantuje brojne kritičare, uključujući i Aleksa Fergusona koji je odmah nakon meča sa Liverpulom rekao da Urugvajac ne bi smeo ponovo da obuče dres kluba sa Enfilda.

"Shvatio sam da sam pogrešio. Razočarao sam trenera, ali ne samo njega, već i sve u klubu. Trebalo je da se rukujem sa Evrom", pisalo je u izvinjenju Suareza.

Blic

Dalgliš je razočaran ali ga ne pljuje po novinama kao ova gazdinska g*vna...
To šta je sve on preživeo tokom kazne,to samo on zna a mi svi možemo samo da nagađamo (kao što su "nevidljive sile" videle i čule uvredu Suareza?!).

FA neće kazniti Suareza

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Engleske (FA) neće pokrenuti postupak o incidentu uoči meča Mančester Junajted - Liverpul, kada je Luis Suarez odbio da se rukuje sa Patrisom Evrom.
213282_610x1_f.jpg

Suarezov potez, smatra FA, ne može da se smatra disciplinskim prekršajem. Do manjeg incidenta došlo je i na poluvremenu utakmice u tunelu, ali je sudija Fil Daud u zapisniku naveo da "nije bilo ništa ozbiljno".

Nakon utakmice, na kojoj je Junajted slavio sa 2:1, Evra je namerno stao ispred Suareza i slavio trijumf, mašući rukama.

Pomenuti igrači sukobili su se na jesenjoj utakmici dva kluba, nakon koje je Suarez kažnjen sa osam mečeva neigranja jer je na rasnoj osnovi vređao Evru.

Blic

Nadam se da je ovo kraj Lova na vestice...

Suarez "beži" u kraljevski klub?

Sve brojnije kritike i sve veći pritisak javnosti imaju negativan uticaj na Luisa Suareza koji ozbiljno razmišlja o odlasku sa ostrva.
suarez-velika76233020120211193013.jpg

Ne samo da se Urugvajac sukobio sa velikim delom javnosti zbog svojih postupaka i nesportskog ponašanja, već je „zaratio“ i sa svojim trenerom koji je ljut zbog činjenice da se Suarez nije pozdravio sa Evrom, iako je obećao da će pružiti ruku francuskom defanzivcu.

Naime, Kralj Keni je bio vidno razočaran ponašanjem svog napadača, koga je posle meča kritikovao čak i izvršni direktor kluba sa Enfilda.

Iako je Urugvajac u poslednje vreme dobijao bezrezervnu podršku od Crvenih, čini se da polako čelnici Liverpula gube strpljenje.

Kako prenosi britanski „Mirror“, Real Madrid već čeka rasplet situacije spreman da reaguje ukoliko se otvori prostor sa eventualnim odlaskom Luisa Suareza koji je sve nezadovoljniji sutacijom na ostrvu.

Sportske.net

Суарез би дефинитивно морао да обузда темперамент - ту нема дилеме. Али ако ће Ферги својим изјавама да уређује политику и начин пословања Ливерпула, онда је боље да нас замандале једном за свагда, да се не мучимо...

Preokret u Liverpulu: Suarez nije na prodaju

Iako je Luis Suarez u prvi mah naljutio čelnike Liverpula svojim potezom da se ne rukuje sa Patrisom Evrom pre početka meča sa Mančester junajtedom, pa je bilo čak i najava da će se naći na transfer listi, od toga za sada nema ništa.

Urugvajski reprezentativac je razočarao čelnicike ekipe sa Enfilda svojim postupkom, ali će, prema pisanju "Liverpul Eha", ipak nastaviti karijeru na Mersisajdu.

U Liverpulu nemaju u planu da se odreknu Suareza i spremni su da mu pruže šansu da ružnu epizodu ostavi iza sebe. Od njega se očekuje da nastavi da radi ono što najbolje zna, a to je postizanje golova, dok se još ne zna da li će mu biti izrečena kazna unutar kluba.

Blic

hm, osrednji smo protiv ovih mucenika
Kerol mora pametnije da igra, kad su mu vec stalno dvojica na ledjima treba da ih odvuce i otvori prostor za Suareza i Dzerarda
Dauning los, Henderson neprimetan, Adam nista posebno, odbrana onako, nemaju puno posla :neutral:

Back