Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dalgliš: Ne brinem zbog Belamija, više ne igra golf!

Trener Liverpula Keni Dalgliš tvrdi da ga ne brine uticaj Krega Belamija u svlačionici "crvenih" nakon povratka na Enfild poslednjeg dana prelaznog roka.

Belami je 2007. godine napustio Liverpul, ali se nakon četiri godine vratio u klub u kojem je ostao upamćen kao kavgadžija nakon što je palicom za golf udario Jona Arnea Risea.

"On je veoma entuzijastičan zbog povratka i mnogo se žrtvovao da bi to učinio, pristao je i na manju platu zbog svega što mu ovaj klub znači. Presrećan sam što imamo igrača sa njegovim stavom, on je uvek bio neko ko me je oduševljavao. On je strašno brz, poseduje sav potrebni kvalitet i biće fantastično pojačanje", rekao je Dalgliš.

Na pitanje novinara kako planira da ukroti Belamijev temperament, Dalgliš se kratko našalio.

"Mislim da mi njegov temperament neće predstavljati problem pošto je prestao da se bavi golfom. Ne želim nijednom igraču da ugrožavam karakter. Zanimljivo je kako se svi uvek fokusiraju na loše stvari, a ne one dobre, jer one ne prodaju novine", rekao je Dalgliš.

Blic

Dalgliš:''Moji igrači duguju Kopu!''

Škotski menadžer pozvao svoje izabranike da se revanširaju navijačima na izuzetnoj podršci. Želi daleko u Karling kupu.

Keni Dalgliš kaže da prvotimci Liverpula moraju da vrate navijačima u ''Kopu'' za bezrezervnu podršku koju svakodnevno dobijaju.

Na ''Enfildu'' je euforija oko dobrih igara opala, posle ubedljivog poraza od Totenhema.

Liverpul večeras igra u Karling kupu protiv neugodnog Brajtona, člana Čempionšipa.

''Navijači su nas fantastično bodrili i mislim da momci to moraju da imaju na umu i da gledaju da im na neki način vrate. Nedelja nije nikog obradovala, moramo da se koncentrišemo. Srećni smo što igramo u Karling kupu i naša namera je da tu što duže ostanemo'', rekao je Dalgliš u najavi za večerašnju utakmicu.

Veliki plus za ''Redse'' biće prisustvo kapitena Stivena Džerarda u ekipi, koji se posle šest meseci vraća na teren.

Sportske.net

Karager se ohrabrio posle Džerardovog povratka...

Iskusni defanzivac vidi bolje dane za ''Redse'' od kada se treninzima vratio plejmejker i kapiten.

Džejmi Karager je srećan, jer se njegov dugogodišnji prijatelj i kolega vratio u tim Liverpula, posle pauze od šest meseci.

Svi na ''Enfildu'' veruju da će samo prisustvo kapitena i lidera ekipe podići moral.

''Njegovo prisustvo daće svima oduška. Razočaravajuće je što je Džerard propustio početak sezone. Pričam sa njim svaki dan i znam koliko je želeo da se vrati. Zato je takav kakav je. Očajno želi da bude deo nove generacije'', izjavio je Karager.

Mnogo je promena u ekipi bilo od kad je Džerard igrao poslednji put. Konkurencija u ekipi je pojačana, mesto nije ni kapitenu zagarantovano.

''Nije to samo oko Stivija. Kada ste van svega u fudbalu, tako to ide. Bilo je puno priče o igračima koje smo doveli, ali je veliki bonus što se Džerard vraća. On je kapiten, najveće ime ovde. Jednostavno, on je jedan od najboljih igrača u Engleskoj'', kaže Karager.

Sportske.net

Iskreno se nadam, da nam se napad nece medjusobno poubijati :mrgreen:

Napad je najmanji problem. Ova... stvorenja koja drzimo u odbrani su katastrofalno ocajna :|

EDIT:

Posle odgledane utakmice mogu slobodno da kazem... bice mrtva trka ove sezone ko ima goru odbranu. Mi ili Arsenal :|

Pozitivne stvari iz ove utakmice su Belami i povratak Stivi Dzi-a :)

Poslednja izmena:
Ager slomio rebro

Fudbaler Liverpula Daniel Ager slomio je rebro tokom utakmice sa Totenhemom, rekao je trener Liverpula Keni Dagliš.

Danski fudbaler povredio se posle pada na početku meča koji je igran u nedelju i izašao je sa terena u 27. minutu. Liverpul je na toj utakmici poražen sa 4:0.

"Daniel je polomio rebro tako da imamo problema", rekao je Dagliš ali nije naveo koliko će odbrambeni igrač odsustvovati sa terena.

Ager bi mogao da propusti utakmice sa Vulverhemptonom, Evertonom i
Mančester Junajtedom u Premijer ligi.

On verovatno neće igrati ni na mečevima koje danska igra protiv Kipra i Portugala, 7. i 10. oktobra u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Blic

o covece koji je to baksuz :neutral:

Napad je najmanji problem. Ova... stvorenja koja drzimo u odbrani su katastrofalno ocajna :|

EDIT:

Posle odgledane utakmice mogu slobodno da kazem... bice mrtva trka ove sezone ko ima goru odbranu. Mi ili Arsenal :|

Pozitivne stvari iz ove utakmice su Belami i povratak Stivi Dzi-a :)

aj bar smo ovo nekako pregrmeli
al kako smo se zayebali i dali 35 miliona za Kerola :roll:

Džerard:''Svako takmičenje shvatamo ozbiljno!''

Iskusni plejmejker se posle šest meseci vratio na teren. Želi da ''Redsi'' osvoje i Karling kup. Pohvalio ekipu Brajtona i kolegu Belamija.
dzerard

Stiven Džerard je rekao da Liverpul svako takmičenje u kom igra, shvata veoma ozbiljno.

Keni Dalgliš je sinoć protiv Brajtona izveo skoro najjači sastav, a kapiten je po prvi put igrao posle šest meseci.

''Odavno nismo osvojili neki kup, tako da na to gledamo ozbiljno, posebno kada nema Evrope. Keni je sastavio fantastičan tim sada imamo po par dobrih igrača na svakoj poziciji, pa može uvek da izvede jak sastav. Sve je u osvajanju trofeja, nema ništa lepše nego na Vembliju da ga podigneš'', rekao je Džerard.

DzerardOn kaže da je period van terena za njega bio noćna mora.

''Lepo je što sam se vratio među momke. Prošlo je dosta vremena, koje je bilo noćna mora. Sada je sve iza mene i boriću se za prvu postavu. Zaista sam srećan kad vidim šta Keni radi u klubu. Ovde ima dosta srećnih lica, navijači su srećni i mislim da je 90 posto mečeva odigrano sjajno'', kaže on.

Sinoć je savladan Brajton sa 2:1. Kreg Belami je dao prvi gol od kad se vratio na ''Enfild''.

''U prvom poluvremenu smo bili fantastični. Protivnici u ovakvim kupovima uvek vrše pritisak. Čestitke i Gusu Pojeu, izveo je sjajan tim koji igra dobro. Drago mi je što smo prošli, a Belami je odigrao sjajnu utakmicu. Uvek je opasan'', zaključio je Džerard.

Sportske.net

Raulu su trebali da ispune obecanje i daju novi ugovor sa boljom platom, umesto sto su dali 20 miliona za Hendersona. Taman bi im ostalo para da uzmu nekog normalnog centarhalfa, naprimer Kejhila iz Boltona.

Belami:''Odlično se slažem sa Suarezom''

Napadač iz Velsa uživao sinoć u tandemu sa urugvajskim špicem. Smatra da su ''Redsi'' ranije morali da obezbede pobedu.
belami

Kreg Belami oseća se kao da se ponovo rodio, sinoć je protiv Brajtona u Karling kupu dao svoj prvi gol od kad se vratio na ''Enfild''.

''To je bio lep gol i presrećan sam zbog njega. Uspeo sam da se povežem sa Suarezom, koji je impresivan fudbaler i to je dobar osećaj. Mislim da smo se mučili u prvom poluvremenu. Naše kretanje je bilo odlično, ali ako si u vrhu lakše moraš da daš dva ili tri gola'', rekao je Belami i dodao.

''Protivnik je bio bolji u drugom poluvremenu, prepustili smo im inicijativu, ali smo znali da će da bude teška utakmica. Za nas je bilo olakšanje kad smo dali drugi gol. Uživao sam. Nas ipak čeka dug put i daćemo sve od sebe u ovom takmičenju'', zaključio je bivši napadač Vest Hema.

Sportske.net

Eto: "Kao da me bodre navijači Liverpula"

Samjuel Eto tvrdi da Anžijevi navijači liče na one sa "Enfilda" koji pevaju "You 'll never walk alone."
anfield_216592646544020110922133043.jpg

Kamerunac je odlično započeo svoju avanturu u Anžiju i ima već dva postignuta gola.

Samjuel Eto je mnogo puta imao priliku da igra na "Enfildu" pred navijačima Liverpula. Atmosfera koju prave navijači Anžija ga podseća na to.

"Svi smo im veoma zahvalni na podršci. Zahvaljući njima nikada se ne osećamo usamljeno na gostovanjima", dodao je.

"Oni su kao navijači Liverpula sa čuvenom himnom "You 'll never walk alone", zaključio je kamerunski internacionalac.

Sportske.net

Scouser - the best fans in the world™ ostali su :manikir:

Poslednja izmena:
Gerrard: Iza mene je noćna mora

Kapetan nogometaša Liverpoola Steven Gerrard odigrao je u srijedu prvu utakmicu nakon šest mjeseci pauze zbog ozljede prepona…

Nogometaši Liverpoola slavili su na gostovanju kod Brighton and Hove Albiona s 2-1 te se plasirali u 4. kolo engleskog Carling Cupa. Pogotke za ''redse'' postigli su Bellamy u 7. i Kuyt u 81. minuti, ali se navijačima Liverpoola vjerojatno najdraži trenutak na utakmici zbio u 76. minuti, kada je u igru ušao Steven Gerrard. Odradio je završnicu susreta bez problema.

- Kako je lijep osjećaj opet obući dres Liverpoola i zaigrati nogomet. Naravno, drago mi je i da sam se vratio s pobjedom. Dugo sam bio odsutan i to je bilo poput noćne more za mene. Teško mi je kada zbog ozljede ne mogu igrati i moram s tribina gledati utakmice, nisam tip koji to lako može podnijeti. Zadnjih šest mjeseci su stvarno bili teški za mene – izjavio je Gerrard.

Nogometni magazin

Liverpul i Totenhem žele Lukasa

Premijerligaši Liverpul i Totenhem i uključili su se bitku oko dovođenja veznog igrača Sao Paula, Lukasa.

Kako prenosi “Korijere delo Sport”, Premijerligaši su takođe ponudili 20 miliona funti za 19-godišnjaka koji je već meta italijanske Rome.

Brazilac je u prošlosti dovođen u vezu sa Mančester junajtedom, ali se “Enfild” i “Vajt Hart Lejn” ističu kao realnije destinacije.

Oba tima aće pokušati da u januaru dovedu Lukasa i dodatno pojačaju konkurenciju u svojim ekipama. Verovatno će konkretniji biti Spursi koji su tokom leta slabo “trgovali” na fudbalskoj “pijaci”.

Liverpul je u međuvremenu doveo skoro pola tima pošto su tokom leta na “Enfild” stigli Džordan Henderson, Čarli Adam, Stjuart Dauning, Aleksandra Donija, Hosea Enrikea, Sebastijana Koatesa i Krejga Belamija.

B92

Opet neki Lukac :think:

Brajtonu je malo falilo da vas ukeba...

Isto i Fulamu :p

Uglavnom se slazem s tobom, al ovog puta nije tako. Mogli smo im zabiti 5 komada u prvom poluvremenu i resiti utakmicu. Drugo smo lose poceli, i bili smo sto bi enlezi rekli 2nd best team, al da nisu dobili penal, ne bi nam dali gol ni za jos 45 minuta. Ako se ne varam, imali su samo jos jedan ozbiljan sut.

Isto i Fulamu :p

Uglavnom se slazem s tobom, al ovog puta nije tako. Mogli smo im zabiti 5 komada u prvom poluvremenu i resiti utakmicu. Drugo smo lose poceli, i bili smo sto bi enlezi rekli 2nd best team, al da nisu dobili penal, ne bi nam dali gol ni za jos 45 minuta. Ako se ne varam, imali su samo jos jedan ozbiljan sut.

Molim???? Samo jedan šut??? :hahaha1:

Imali ste dobrih prilika u prvom poluvremenu...dali ste oba gola kroz iglene uši... A oko vašeg gola je pucalo kao da je vatromet...:D

U svakom slučaju...Fulam i Brajton nijesu isto... Mislim da se tu slažemo:)

@Dr.Jekyll

Śećaš li se uopšte kad ste osvojili potonji trofej? Od vitrina se ne živi... A pare trošite kao malo ko...tako da su priče o novcu irelevantne:mrgreen:

Svako vidi da Čelzi trenutno radi na transformaciji svog napadačkog kadra...a upravo je to ono zbog čega je moja ``aktivnost`` surovo istinita;)

Back