Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zarate sad zanimljiv Liverpulu

Zastupnik argentinskog golgetera otkrio da se vode pregovori sa ''redsima'', pošto su propali sa Interom. Mauro Zarate, mogao bi da postane novi član Liverpula!

Engleski velikan je pristupio konkretnim potezima oko eventualnog transfera napadača Lacija, a tu informaciju potvrdio je Bepe Boco, agent Argentinca.

Zarate je već igrao u Engleskoj za Birmingem i želi da se vrati na Ostrvo.

Lacio ga je stavio na transfer-listu zbog sukoba sa trenerom tokom priprema, tražio ga je Inter, ali su se oni okrenuli drugim rešenjima.

Keni Dalgliš je impresioniran njegovim ranijim nastupima u Engleskoj, tako da je poslao svoje zastupnike u Italiju, kako bi probali da završe posao.

Ipak, ostalo je još malo vremena do kraja prelaznog roka, ali svašta je moguće...

Sportske.net

Džo Kol ide u Lil na pozajmicu

Liverpul će poslati iskusnog engleskog fudbalera Džoa Kola na pozjamicu u ekipu francuskog šampiona Lila.

Džo Kol privodi kraju prelazak u francuski Lil na pozajmicu, kako bi po prvi put u karijeri zaigrao fudbal van "ostvra".

Englez nije uspeo da se snađe u Liverpulu, nakon prelaska iz Čelsija pre 12 meseci.

Arsenal je preoteo Lilu Park Ču-Jonga, pa su u francuskom klubu toliko ljuti da ne žele da prodaju Hazarda londonskom klubu.

Liverpul će pokušati da "ukrade" Hazarda, iako je malo verovatno da će Lil pustiti svog fudbalera, pošto ih očekuje takmičenje u Ligi šampiona.

Sportske.net

Crni mislim da bi bio red da castis :pivce:

Sebastijan Kouts potpisao ugovor sa Liverpulom.

break-sebasti%C3%A1-coates.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Sebastián_Coates

Reds agree Poulsen transfer

Liverpool FC have tonight confirmed that they have reached agreement with Evian Thonon Gaillard for the transfer of Christian Poulsen.

The French side have now been given permission to talk to the Denmark international.

Zvanicni sajt

OvbGJ.gif

Poslednja izmena:
N'Gog ide u Bolton

Ponuda od 4 miliona funti bila na stolu Liverpula, ''Redsi'' prihvatili i čeka se zvanična potvrda.

Bolton bi u toku današnjeg dana trebalo da dovede Davida N'Goga iz Liverpula, pošto je klub sa ''Enfilda'' prihvatio ponudu ''Trotera'' od 4 miliona funti.

22-godišnji Francuz se nije snašao na Mersisajdu, a u Boltonu su krenuli i ka angažovanju špica Birmingema Kamerona Džeroma, dok Sanli Tunčaj danas treba da ode na pozajmicu u Volfsburg.

N'Gog je na 94 meča za Liveprul dao 19 golova. Ranije je igrao za PSŽ, a u Englesku je došao 2008. godine.

Sportske.net

Preokret - Belami se vraća na "Enfild"

Kreg Belami je na putu za Liverpul kako bi pre završetka prelaznog roka odradio medicinske testove.

Kreg Belami je dobio odobrenje vlasti Velsa da napusti zemlju kako bi se uputio za Liverpul na pregovore oko transfera.

Liverpul i Siti su u pregovorima oko budućnosti velškog fudbalera. Dve opcije su u igri, pozajmica ili slobodan transfer.

Čelnici "crvenih" su se odlučili za ovaj potez, nakon što su prodali Davida N Goga Bolton Vonderersima.

Kreg Belami je već igrao u Liverpulu pod vođstvom španskog stručnjaka Rafe Beniteza.

Sportske.net

Koates:''Suarez me zvao''

Urugvajac otkrio da ga je zemljak nagovorio da mu se pridruži na ''Enfildu''. Presrećan što će igrati za tako veliki klub.

Sebastijan Koates je prešao u Livrepul za 7 miliona funti iz Nacionala iz Montevidea i uveren je da nije mogao da napravi bolji potez u karijeri.

On je medijima rekao da je Luis Suarez bio glavni pokretač transfera.

''Luis mi je pričao o Liverpulu, ali samo navijačima, ni o čemu više. Sam sam sve video protiv Boltona i bilo je sjajno. Luis mi je takođe govorio o istoriji i tradiciji ovog kluba i osećam se veoma uzbuđeno i srećno jer sam napustio Nacional i prešao u još jedan veliki klub sa velikom istorijom. To je veoma važno za mene, Luis će mi pomoći da se naviknem'', rekao je Koates na predstavljanju u prostorijama Liverpula.

Izgleda da je sa novim pojačanjima ''Redsa'' gotovo, ostaje da se vidi ko će da ode poslednjeg dana prelaznog roka.

Sportske.net

Evo kompletne transfer liste za Liverpul, koje otisao a ko dosao

Dosli
Henderson
Adam
Downing
Doni
Coates
Enrique
Bellamy
Bijev

Otisli
Meireles
Konchesky
Gulacsi
Ince
Pacheco
Insua
Cole
Poulsen
Kyrgiakos
El Zhar
Aquilani
Ayala
Jovanovic
N'gog
Degen

Uglavnom, ceo Hodzsonov tim je nestao (nazalost, ukljucujuci i Meirelesa :( ). Ovo je sada Kenijeva ekipa :)

prodaja Meiralesa, a ostanak onog slepca Letve je jako losa odluka :neutral: ni Adam ni Lukas ni Dzerard ni Henderson nemaju taj smisao za improvizaciju i kreativnost kakvu ima Meirales, a i njegove realizatorske sposobnosti smo dobro upoznali
dobro je sto je dosao Belami, ukoliko se ne pobije (prgavac, to mu je velika mana) sa Suarezom mogao bi da da dosta golova...

Belami:''Čast je trenirati pod Kenijevom palicom!''

Iskusni napadač nije nikad igrao pod palicom škotskog stručnjaka na ''Enfildu''. Presrećan što se vratio. Kaže da se ''Sunce nadvilo'' nad Mersisajdom.

Kreg Belami nije mogao da sakrije oduševljenje zbog toga što se ponovo našao u Liverpulu.
gallery-liverpool-transfe-01144454020110901125620.jpg

On je juče u finišu dramatičnog prelaznog roka prešao iz Mančester Sitija u klub gde je ranije odlično igrao.

''Odrastao sam sa Kenijem Dalglišem i velika je čast što me je baš on doveo ovde! Ovo je uzbudljivo, od kad je Keni preuzeo Liverpul, gledao sam klub kao navijač sa tribina. Za svakog navijača Liverpula, Dalgliš je verovatno najbolji igrač u istoriji koji je nosio crveni dres'', rekao je Belami na predstavljanju i dodao.

''On je bio prvi igrač-menadžer koji je osvojio duplu krunu. Znam da od tad nismo imali mnogo uspeha, ali klub nije isti. Sad kreću lepa vremena'', kaže kontroverzni špic.

Sportske.net

Kreg darling ti samo govori tiho i ponesi golf palicu sa sobom :lol:

Liverpul uspeo da ''otpiše'' prekobrojne

U ovom prelaznom roku ostvaren zacrtani cilj ''Redsa''. Otišli N'Gog, Jovanović i Kol, Degen otpušten.

Liverpul je sumirajući rezultate prelaznog roka objavio da je dosadašnji bek ekipe, Filip Degen dobio ispisnicu iz kluba i da je ugovor sa njim raskinut!

Engleski premijerligaš nije želeo da registruje Degena za predstojeća takmičenja, tako da je dobio ''odrešene ruke''.

Švajcarski defanzivac je na Mersisjad došao iz Borusije Dortmund 2008. godine i do sada je zabeležio samo 13 nastupa za velikana.

Iz kluba su kao što je najavljeno otišli Džo Kol i David N'Gog. Nešto ranije, klub je napustio i Milan Jovanović.

Raul Meireleš je bio standardan član ekipe Liverpula, ali je klub dobro zaradio, pošto je prodat Čelsiju za 12 miliona funti.

Sportske.net

Neko mi je rekao danas da je Liverpool dao Kola Lilu i pristao da placa 60 % njegove plate dok je na pozajmici i za uzvrat Liverpool ce imace pravo prece kupovine Hazarda u januaru ako to bude zeleo... zna neko nesto o ovome :think:

Poslednja izmena:
Neko mi je rekao danas da je Liverpool dao Kola Lilu i pristao da placa 60 % njegove plate dok je na pozajmici i za uzvrat Liverpool ce imace pravo prece kupovine Hazarda u januaru ako to bude zeleo... zna neko nesto o ovome :think:

Boldovani deo je demantovan ali deo sa placanjem 60% njegove plate je istinit, na zalost. Mada, ko zna, posle ove "uspesne" saradnje, mozda Lil prvo pokuca na nasa vrata sto se Hazarda tice, ali otom potom, do sledeceg prelaznog roka ima dosta vremena.

Karager:''Kreg, dobrodošao!''

Iskusni defanzivac ''Redsa'' pozdravio novo-staro pojačanje i veruje da će Belami tek pokazati kakav je majstor.

Džejmi Karager, bio je presrećan kad je video Krega Belamija kako se priključuje treniznima Liverpula.

On veruje da će Velšanin dati najbolje od sebe u drugom pokušaju na ''Enfildu'', pošto se njegov prvi boravak okončao posle samo godinu dana.

''Sjajno pojačanje. Bio sam sa njim u kontaktu od kad je otišao. Kako je vreme prolazilo, kontakti su se smanjivali, tako da je sjajno videti ga ponovo kod nas'', rekao je Karager i dodao.

''Kao klinac je uvek govorio da je navijač Liverpula i mislim da je bio razočaran kako se sve prošli put završilo. Želeo je da pokaže više, sad ima šansu za to. Ne znam da li je stigao kao slobodan igrač ili ne, ali je u proteklih par godina u Sitiju bio fenomenalan, ne samo kao napadač, već i po krilu. U ekipi imamo samo Dauninga kao izrazito krilo, ipak mislim da Kreg voli da igra kao napadač. Odličan posao za nas'', kaže Karager.

Sportske.net

Džerard :Ako mislite da sam gotov, onda vas čeka veliko iznenađenje

- Čuo sam sve glasine da sam gotov, da više neću biti igrač kao pre itd .. Ne mogu se previše zamarati time što ljudi ili navijači misle, jer to ne mogu promeniti. Ako su uvereni da su u pravu onda ih čeka veliko iznenađenje - uveren je kapiten "Crvenih"..

Kapiten Liverpula Stiven Džerard, uveren je da je nakon oporavka od povrede prepona jednako dobar kao i pre.

- Ne motivišu me takve stvari. Jedina motivacija mi je da budem kapiten ove ekipe. Jedva čekam povratak, da pojačam ekipu i da zajedno sa ostalim momcima krenem u lov na naslov. Još uvek osećam da imam četiri ili pet godina kvalitetnog fudbala u svojim nogama - zaključio je Džerard.

Stiven Džerard planira da se vrati u tim Liverpula na meču protiv Totenhema za dve nedelje.

31-godišnjak kaže da se oporavio od povrde prepona i da je jači nego ikada. Džerard se muči sa tom povredom još od marta.

"Osećam se veoma dobro. Mogu ponovo da šutiram iz sve snage. Uz dogovor sa doktorima, verovatno ću se vratiti na meču protiv Totenhema", rekao je Džerard.

Džerard je dodao i to da je dolaskom Belamija kompletirana slagalica i da veruje da je Liverpul konačno spreman da uzme prvu titulu od nastanka Premijer lige.

Kapelo: Endi Kerol mora manje da pije!

Selektor engleske fudbalske reprezentacije Fabio Kapelo upozorio je najskupljeg ostrvskog igrača, člana Liverpula Endija Kerola da smanji sa pićem, ukoliko želi da bude pozivan u reprezentaciju.

Kapelo je napomenuo da je Kerolu neophodna promena "stila života".

"Kerolu sadašnji način žuivota predstavlja problem. Trebalo bi da povede računa o svom ponašanju", rekoa je Kapelo.

Kapelo se ranije nadao da bi Kerol sa Vejnom Runijem predstavljao izuzetan napadački tandem.

"Ukoliko želi da bude dobar igrač i sportista uopšte, Kerol mora da pije manje od ostalih", reka je Kapelo.

Kerol je u januaru potpisao za Liverpul za sumu od 56 miliona dolara i od tada se bori za mesto u klubu i u reprezentaciji.

Kerol nije bio ni na klupi za rezerve u meču protiv Bugarske u Sofiji prošlog petka, kada je Engleska u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope pobedila domaći tim sa 3:0.

Tanjug

Ovaj Kapelo ko Svaba tra-la-la....

Back