Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

  • Da

  • Ne


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
sto se Kerola tice...puknuti toliko para za igraca koji je pola godine igrao dobro....pa, opeljesili su vas. a nije kerol los igrac, naprotiv, samo je on igrac kome tim mora da se podredi...takvi su napadaci odavno izasli iz mode da kazem....
 
Liverpul - stiže još jedan Urugvajac

Nacional prihvatio ponudu ''redsa'' od 7 miliona funti za mladog urugvajskog štopera.

Odlični štoper portugalskog Nacionala, Sebastijan Koates, postaće novi član Liverpula, pošto se portugalski tim složio oko cene za njega!

Iz tog kluba je potvrđeno da će Koates igrati za Liverpul, iako su se za njega interesovali još neki klubovi.

Na poslednjem Kopa Amerika, Koates je proglašen za najboljeg mladog igrača i igraće zajedno sa svojim zemljakom, Luisom Suarezom, a mediji veruju da je on imao dosta uticaja kod ovog transfera.

Dalgliš je puno potrošio ovog leta, tako da će morati nekog i da proda.

Priča se da su na izlaznim vratima ''Enfilda'' Džo Kol, David N'Gog i Kristijan Poulsen.

Sportske.net
 
Liverpul otvara fudbalske akademije po svetu

Engleski prvoligaš Liverpul saopštio je danas da će u oktobru otvoriti fudbalsku akademiju u Indiji, kao i da je planirano da se u naredne tri godine iste škole otvore na svakom kontinentu.

Novo rukovodstvo engleskog kluba, Liverpul, ima najozbiljnije namere da ovaj klub vrati u vrh svetskog fudbala.

Osim velikog renoviranja igračkog kadra koje Kralj Keni ostvario u letošnjem prelaznom roku, uprava kluba sa Enfilda namerava da u narednom periodu otvori fudbalske akademije širom sveta i tako promoviše svoj klupski brend.

Prva u nizu Liverpulovih akademija biće otvorena u Indiji, dok se planira otvaranje istih na svakom kontinentu.

Glavni trener akademije u Indiji biće bivši fudbaler sredine terena Liverpula i reprezentacije Engleske Stiv Mekmahon.

Direktor Liverpulove međunarodne fudbalske akademije Stiv Tarner najavio je da će iduća škola biti otvorena u Kini.

Beta
 
Liverpul - Danijel Pačeko u Atletiku iz Madrida

Engleski prvoligaš Liverpul pozajmio je danas Atletiku iz Madrida mladog španskog reprezentativca Daniela Pačeka.

Posle definitivnogodlaska Kun Aguera i najavljenog odlaska Dijega Forlana iz redova Atletiko Madrida, španska ekipa čini sve da se dostojno pojača za predstojeću sezonu. Posle Turčina Arde, redove "Jorgandžija" danas je pojačao mladi, perspektivni fudbaler engleskog Premijerligaša Liverpula, Dani Pačeko.

Engleski tim je objavio da je Pačeko pozajmljen Atletiku na jednu sezonu.

Pačeko ima 20 godina, a u prvi tim Liverpula je prekomandovan 2009. godine i od tada je odigrao 14 utakmica. Prolećni deo prošle sezone je proveo u engleskom drugoligašu Noriču.

Španac je u Liverpul došao sa 16 godina iz Barselone.

Beta
 
Suarez nam je i mama i tata i baba i deda
nisu ni Tores ni Dzerard bili toliko bitni za tim kao sto je on, ne samo sto je dobar igrac vec ga i sreca prati, ubacuje i televizore u gol
naravno, u tome ne vidim nista pozitivno, jer kad njega neko zaustavi (a hoce, makar ga povredili) Liverpool ce tuci ko stigne
Dauning nema desnu nogu, Kerol jede vnago, ekipa generalno nesigurna
ne kontrolisemo utakmicu kako bi trebalo, sigurniji je bio MUTD protiv Tota nego mi protiv ovih eksera
linije nam cesto stoje suvise daleko, imamo pogresan izbor pasova, nekako su svi zgrceni, lopta se cesto odbija ko od panja
sve u svemu, igramo jako ruzan fudbal, opet na silu i snagu i da nema Suareza tu se ne bi imalo sta ni videti
 
Oporavljeni Škrtel srećan zbog povratka na teren

Posle povrede mišića potkolenice koji je zadobio u predsezoni, Martin Škrtel se sinoć vratio u sastav Liverpula i tako dodatno pojačao konkurenciji u poslednjoj liniji ekipe Kenija Dalgliša.

Martin Škrtel je protekle sezone bio standardni defanzivac tima sa Enfilda, ali je pošetak nove sezone ipak propustio zbog povrede mišića potkolenice koju je zadobio u pripremnom periodu.

Posle uspešnog oporavka, slovački reprezentativac se vratio na teren u meču Karling Kupa u kojem je Liverpul sinoć savladao ekipu Eksetera rezultatom 3-1.

Pošto je odigrao svih 90 minuta, Škrtel je bio više nego zadovoljan zbog povratka na teren.

“Ovo mi puno nedostajalo.”

“Drago mi je što sam uspeo da se vratim na teren i učestvujem u pobedi koja znači prolaz u sledeću rundu takmičenja. Naročito sam srećan jer, za čitavih 90 minuta, ni u jednom trenutku nisam osetio nikakav bol u mišiću.”

“Nadam se da će tako i ostati i da ću biti potpuno spreman za izazove u novoj sezoni.” istakao je Škrtel na svom veb sajtu.

Sportske.net
 
Dalgliš prezadovoljan startom Liverpula

Menadžer "crvenih" Keni Dalgliš tvrdi da je veoma zadovoljan otvaranjem sezone Liverpula.

Liverpul je na otvaranju Premijer lige remizirao na svom terenu sa Sanderlendom, a u drugom kolu je savladao londonski Arsenal.

Keni Dalgliš, koji je doveo mnogo igrača u letnjem prelaznom roku, zadovoljan dosadašnjom igrom i rezultatima Liverpula.

"Pretpostavljam da mnogi očekuju više, ali zadovoljni smo sa onim što imamo", rekao je menadžer Liverpula.

"Igrači odlično rade na treninzima i utakmicama. Zadovoljni smo trenutnim rezultatima", dodao je Dalgliš.

Liverpul u subotu dočekuje Bolton na "Enfildu".

Sportske.net
 
Subota 27.08.2011
sport-klub-programska-sema.jpg

18:30 Premier League: Liverpool – Bolton DIREKTNO
 
Meireles van travnjaka do dva tjedna

Liverpoolov vezni nogometaš Raul Meireles morati će pauzirati do dva tjedna zbog ozljede ključne kosti koju je zadobio u utakmici engleskog Carling kupa protiv Exetera...

Portugalac je igru napustio u 20. minuti nakon što je nezgodno pao na rame. Iako se isprva činilo da je riječ o težoj ozljedi, menadžer "redsa" Kenny Dalglish rekao je da se radi o ozljedi lakše naravi.

- Oštećena je ključna kost, ali nije teže prirode. Izostati će maksimalno dva tjedna i zbog te smo činjenice vrlo sretni, jer je moglo biti puno gore – rekao je Dalglish.

Meireles je prošle sezone proglašen od strane svih navijača igračem godine u svojoj premijernoj sezoni engleskog Premiershipa.



Walk on,walk on,with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
 
Liverpul - "Daleko smo ispod Junajteda"

Vlasnik Liverpula Henri tvrdi da je Mančester Junajted i dalje daleko iznad Liverpula. "Crvenima" cilj ulazak u LŠ...

"Mančester Junajted je imao odličnu predsezonu", izjavio je Henri.

"Imaju fantastičnu mladu ekipu i odlično su ukomponovani. Ne verujem da možemo da im oduzmemo titulu ove godine. Tek smo počeli da gradimo tim i daleko smo iza njih", dodao je.

"Mančester siti je dobro pazario i žele igrače vrhunskog kvaliteta na svakoj poziciji", naglasio je.

"Ove godine je naš cilj da uđemo u Ligu šampiona. To neće biti lako jer ima šest veoma kvalitetnih ekipa", zaključio je prvi čovek Liverpula.

Sportske.net
 
Dalgliš:''U Liverpulu svako ima svoju ulogu!''

Škotski menadžer rekao da ''redsi'' nisu ekipa koja se oslanja na individualce, pošto je očigledno da urugvajski napadač mnogo znači kolektivu.

Keni Dalgliš je kategoričan u mišljenju da Liverpul nije poput timova koji se najviše oslanjaju na svoje najveće zvezde.

Luis Suarez je označen kao prva zvezda, jer je učestvovao u stvaranju svih šest golova, koliko je Liverpul postigao ove sezone.

''Ekipa je više uspešna kao kolektiv, nego na individualnom planu. Svaki pojedinac je važan i neko će puniti novine više ili manje. Pepe Rejna dopinosi odbranama, gola vezisti sprečavaju akcije za gol, momci napred ih daju. Svi imaju svoju ulogu'', rekao je Dalgliš i dodao.

''Voleli bi smo da imamo Suareza na svakoj utakmici, ali to možda ne bi bilo praktično. Ovde je sjajno to što niko ne misli da je važniji od drugog. To je veoma važno. Odgovornost koja je na Suarezu ga uopšte ne ugrožava'', objasnio je menadžer Liverpula.

Sportske.net
 
Dalgliš:''Suarez je baš moćan...''

Urugvajac ponovo zasijao punim sjajem. Menadžer ''redsa'' želi više od ostalih. Prezadovoljan pobedom nad Boltonom, želi kontinuitet. Kaže da ekipa ide pravim putem.

Keni Dalgliš juče je rekao da se u Liverpulu ne ''vrti baš sve oko Luisa Suareza'', ali poslednje partije engleskog velikana pokazuju da i nije baš tako.

Suarez je ipak bio najsvetlija tačka ekipe, nije dao gol, ali je u svakom momentu kao ''osica'' pritiskao protivničku odbranu.

''On je fantastičan fudbaler, dobar je momak i ima karakter. Neki idiot od kondicionog trenera nam je rekao da smo poludeli kad smo ga doveli. Tu nema inteligencije'', rekao je Dalgliš.

Pobeda je odvela Liverpul na vrh Premijerlige, tamo odavno nisu bili.

''Ako želite tri boda, morate da igrate sa odgovarajućim stavom i posvećenosti. Smatram da to sad imamo. Igrači su odigrali veoma dobro, pasovi i kretanje bili su sjajni. Bilo je lepo da se gleda onakva igra. Da budemo iskreni, momci su znali da će doći do dobrog rezultata, jer su vredno radili i borili se svako za svakog. Oni pomažu jedni drugima. Zavise jedni od drugih, tako treba da bude'', zaključio je Škot.

Sportske.net
 
Oduševljeni Henderson ne krije radost zbog postignutog pogotka

Fudbaler sredine terena koji je u redove Liverpula stigao ovog leta iz Sanderlenda, Džordan Henderson, ne skriva zadovoljstvo zbog svog prvenca u novom dresu i ističe da će u nastavku sezone još bolji.

Posle ne tako ubedljivog starta u dresu Liverpula, letošnje pojačanje iz Sanderlenda, Džordan Henderson, ima razloga za zadovoljstvo zbog postignutog pogotka u meču protiv Boltona koji je Liverpul u subotu dobio rezultatom 3:1.

“Puno mi znači to što sam postigao pogodak u dresu Liverpula. To se jasno videlo iz načina na koji sam proslavio pogodak.”

“Ipak, istakao bih da je najvažnija dobra timska igra koju smo juče pokazali. Smatram da smo odigrali jednu briljantnu utakmicu. Puno smo radili i spremali se ali smatram da možemo i bolje.”

“Verujem da ću i ja biti sve bolji kako bude odmicala sezona.” ističe Henderson.

Sportske.net
 
Meireleš na meti Čelsija, Liverpul ni da čuje

Čelsi želi Meiraleša, ali za sada Liverpul ne želi ni da čuje da veznjaka pusti u redove konkurenta. Poslednja ponuda 7 miliona funti + Benajun glatko odbijena.

Čelsi bi da ispuni Boašove želje i dovede mu igrače koji mu trebaju za njegovu koncepciju igre, ali su u slučaju Liverpula i njihovog veznjaka Meiraleša naišli na tvrd otpor.

Prva ponuda od 7 miliona funti plus Benajun glatko je odbijena. Čelsi će u narednoj verovatno iz ponude izbaciti Benajuna, za koga Liverpul po svoj prilici nije zainteresovan. Hoće li poboljšana novčana ponuda promeniti mišljenje čelnika Liverpula zavisi i od njihovih planova u naredna 2 dana.

Liverpul bi keš od toga transfera mogao iskoristiti za dovođenje Vargasa za koga su, ako je suditi po glasinama, ozbiljno zainteresovani.

Takođe, i Simus Kolmen iz Evertona je na listi želja Dalgliša. Kolmen je prošle godine nominovan za najboljeg mladog igrača lige, a irski reprezentativac bi mogao bi da bude rešenje za desnu stranu terena. Everton bi ga pustio za oko 10 miliona funti.

Sportske.net
 

Back
Top