Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
OH WHEN THE SPURS , GO MARCHING IN 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ***, necemo igrati sledece godine u Ligi Evrope![]()
To i nije tolko lose. Ne uzima se velika lova, nit je atraktivno takmicenje, a dosta utakmica ima, ovako cemo se koncetrisati samo na titulu
Samo bzv nacin da se zavrsi sezona, jedino se onaj klinac izradovao kad je pipnuo Dzonsona![]()
cestitke Totenhemu, prelep gol Van de Varta
izgleda da ce Kerol biti promasaj, bolje da smo iskulirali sa tim novcem
hehehe penalstvarno smesno, ali eto sudije gresem sta da se radi
![]()
fala na cestitke....
penal je prestrogo dosudjen...ali i onaj nenormalnik...Pienar samo sto je uso u sesnesterac a ovaj startuje na njega kao vol...
i koe si ti bio nesto solio pamet ovo,onoja ti kazem "zajebuj"...tako sam ti reko...znamo se dobro...pa ce izgubite....uvek ste od nas gubili...a ti jok...ne slusas...
Te jebene sudije uvijek pomažu Tottenham!
Posebno Howard Webb!
Hehe..Sta sve nece UEFA uciniti za engleske klubove...I vi ce idete u Ligu Evrope...Englezi dobili mesto u Evropu zahvaljujuci Fer plej listi, naj fer plej tim u ligu smo mi....tako da ce i vi da imate mesto u Evropu![]()
Svi srecni svi zadovoljniI vi ce idete u Ligu Evrope...Englezi dobili mesto u Evropu zahvaljujuci Fer plej listi, naj fer plej tim u ligu smo mi....tako da ce i vi da imate mesto u Evropu![]()
crni lepotan:izgleda da ce Kerol biti promasaj, bolje da smo iskulirali sa tim novcem
Mislim da ne dolazi do izrazaja Kerol zato sto su nam krila, blago receno kurton, pa nema ko da salje upotrebljive centarsuteve. Nadam se da cemo preko leta, pored pojacavanja odbrane uzeti i neka brza krila npr. Esli Jang koji se cesto dovodi sa nama u vezu.
Vi sto dalje od njega. Imate Lenona i Bejla na tim pozicijama
Mada, ne bih se bunio da dodje Lenon kod nas a Esli kod vas![]()