Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ferguson: Liverpul će sa Dalglišom konkurisati za titule

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson boji se da će Liverpul ubrzo da se vrati na puteve slave nakon što je Keni Dalgliš potpisao višegodišnji ugovor sa timom sa Enfilda.
106893_keni_f.jpg

Iskusni Škot veruje da se velikan sa Enfilda potpuno vratio u život nakon što je na klupu seo legendarni Dalgliš.

"Rekao sam da će se Liverpul ubrzo vratiti među velike. Istorija kluba im ne dozvoljava da budu neuspešni, igraće kao preporođeni sledeće sezone, budite sigurni. Keni je potpisao trogodišnji ugovor, što znači da imaju ozbiljan plan sa njim. Biće veoma interesantno, naročito za nas jer branimo titulu", rekao je Ferguson.

Blic

Liverpul juri Tarabta

Liverpul je pokazao veliko interesovanje za kapitena Kvins Park Rendžersa i igrača godine u Čempionšipu, Adela Tarabta čija je cena procenjena na 10 miliona funti.

Marokanac je postao hit nakon lucidnih driblinga koji su "Rendžere" odveli do elite, prvi put nakon 15 godina.

Sportski direktor Liverpula Demijen Komoli bio je čovek koji je 2007. godine ubedio Tarabta da umesto Arsenala izabere Totenhem. U međuvremenu, Komoli je prešao na Enfild i nada se da će uspeti da učini isto što i pre četiri godine kako bi poboljšao Liverpul na polju kreativnosti gde se nisu snašli Džo Kol i Milan Jovanović.

Pored "crvenih" interesovanje za plejmejkera KPR-a iskazao je i Njukasl, kao i nekoliko ekipa u Seriji A.

Blic

cestitke Totenhemu, prelep gol Van de Varta :klap:
izgleda da ce Kerol biti promasaj, bolje da smo iskulirali sa tim novcem :neutral:
hehehe penal :hahaha: stvarno smesno, ali eto sudije gresem sta da se radi:cool:

fala na cestitke....
penal je prestrogo dosudjen...ali i onaj nenormalnik...Pienar samo sto je uso u sesnesterac a ovaj startuje na njega kao vol...
i koe si ti bio nesto solio pamet ovo,ono :mrgreen: ja ti kazem "zajebuj"...tako sam ti reko...znamo se dobro...pa ce izgubite....uvek ste od nas gubili...a ti jok...ne slusas...

fala na cestitke....
penal je prestrogo dosudjen...ali i onaj nenormalnik...Pienar samo sto je uso u sesnesterac a ovaj startuje na njega kao vol...
i koe si ti bio nesto solio pamet ovo,ono :mrgreen: ja ti kazem "zajebuj"...tako sam ti reko...znamo se dobro...pa ce izgubite....uvek ste od nas gubili...a ti jok...ne slusas...

ma Pienar nije ni usao u kazneni, tj. usao je pa je izasao i tad je doslo do kontakta, tako da je prekrsaj bio van kaznenog
pogledajte treci klip
http://www.golovi.net/506490/Liverpul_vs_Totenhem_izvestaj.html

Dalglish: Liverpool neće potpisivati pohlepne igrače na ljeto

Škotski menadžer Liverpoolovih nogometaša Kenny Dalglish, koji je nedavno potpisao trajni ugovor s "redsima" do 2014. godine, otkrio je kakvoj će politici težiti u ljetnom prijelaznom roku...

- Ne želim ovdje stalno stajati i govoriti koliko smo potrošili ili hoćemo li dovesti ovog ili onog igrača. Igračima koji su ovdje želim odati maksimalno priznanje za napore koje su pokazali ove sezone, iako je neminovno da će neki otići, a neki doći – rekao je Dalglish za Mirror.

U siječnju je po dolasku Dalglisha na klupu prodan Fernando Torres za 50 milijuna funti (Chelseaju), a za dobiveni novac dovedeni su Andy Carroll i Luis Suarez. Na kraju se transfer pokazao kao pogodak. O potencijalnim novim pojačanjima, Škot dodaje:

- Vlasnici su pokazali veliku potporu i oni žele da klub bude uspješan. Ako nećemo imati igrače koji će zadovoljavati naše ambicije, onda ćemo ih potražiti drugdje, ali istovremeno, ako je netko prepohlepan, taj sigurno neće doći ovdje.

Nogometni magazin

I vi ce idete u Ligu Evrope...Englezi dobili mesto u Evropu zahvaljujuci Fer plej listi, naj fer plej tim u ligu smo mi....tako da ce i vi da imate mesto u Evropu :)
Svi srecni svi zadovoljni :)

crni lepotan:
izgleda da ce Kerol biti promasaj, bolje da smo iskulirali sa tim novcem

Mislim da ne dolazi do izrazaja Kerol zato sto su nam krila, blago receno kurton, pa nema ko da salje upotrebljive centarsuteve. Nadam se da cemo preko leta, pored pojacavanja odbrane uzeti i neka brza krila npr. Esli Jang koji se cesto dovodi sa nama u vezu.

Vi sto dalje od njega. Imate Lenona i Bejla na tim pozicijama :P

Mada, ne bih se bunio da dodje Lenon kod nas a Esli kod vas :D

ne dirajte nam Lenona..on ostaje...a dobro bi nam doso pored Bejla i Lenona i Jang...takav igrac je uvek dobro dosao...od viska glava ne boli ;)
Vi uznite Dovinga...posto ste zainteresovani za njega....nije los igrac..

Dalgliš dobio 50 miliona za transfere

Keni je na opšte oduševljenje navijača Liverpula definitivno postao stalni trener ovog kluba, a američki vlasnici su ga pored ugovora nagradili i sa 50 miliona funti za sledeći prelazni rok.

Legenda Liverpula "Kralj Keni" dobio je prošle nedelje trogodišnji ugovor sa klubom i tako konačno postao "pravi" trener ovog kluba!

Američki vlasnici kluba su obavestili Škota da će u sledećem prelaznom roku na raspolaganju imati 50 miliona funti plus novac koji ostvari prodajom igrača.

"Želim da iskažem veliko poštovanje svim igračima koji su ove sezone pokazali neverovatan trud. Ipak, postoje i igrači koji će nas ovog leta napustiti, ali to je fudbal - ljudi dolaze i odlaze."

"Vlasnici kluba su mi pružili veliku podršku. Oni žele da Liverpul bude uspešan klub i smatraju da, ako nemamo igrače koji to mogu da ostvare, onda moramo da dovodimo nove!" rekao je Dalgliš.

Od svog dolaska u Liverpul, Keni Dagliš je uspeo da potpuno preporodi ekipu i potpuno je zaslužio trogodišnji ugovor po kome više neće biti tek "prelazno rešenje".

Sportske.net

Back