mišomor1
Aktivan član
- Poruka
- 1.963
Mislio sam na dalje podrijetlo. Pravi Vojvođanin? Djeluje mi kao zapadnodrinski Dinarac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Većina Hrvata su oduvijek željeli svoju državu samo to nisu smjeli javno ispoljavati. Preko srpskih leđa su dobili državu. Čekali povoljan trenutak i otcijepili se. Preko 80 % Srba u BiH želi nezavisnost i to ne kriju. Samo oni koji su poslovima upućeni na FBiH su neutralni ili ih nezavisnost ne zanima.Prije rata je samo 11% Hrvata bilo za nezavisnu hrvatsku državu i to je onaj dio koji je želio rat sa Srbima pod svaku cijenu. Većina je bila za konfederaciju iz zdravorazumskih razloga.
Kad se vidjelo da se rat ni tako neće izbjeći, onda je tek velika većina, zapravo skoro svi, bili za nezavisnost.
Tako ni da tih 12% ne bi bilo čudno.
Milo izjavio u Zivoj istini ( 1:46:10 ) ima snimak na You tube:
"I SPC se drzi Gebelsove maksime a to je da Jednom saopstena laz , ostaje laz a hiljadu puta ponovljena laz postaje istina koju je dodatno Hitler , kao sto znamo, razradjivao i operacionalizovao kroz moju istoriju"
verovatno lapsus ali prajsles
zlo prshti na sve strane
Vulini su iz Bosanske Krajine,područje Ključa i Bosanskog Petrovca. Većina nosioca ovog prezimena su Srbi oko 80% i manjim dijelom Hrvati oko 20%.Mislio sam na dalje podrijetlo. Pravi Vojvođanin? Djeluje mi kao zapadnodrinski Dinarac.
A sad ima i Mirasev lapsus u okviru njegove bozicne poslanice, ako je lapsus: (0:31)
"Bezboznici ,urazumite gresnike i unesite svetlost u njihova srca"
Ko progovara iz ova dva coveka, da te prodje jeza![]()
Pogodio sam.Vulini su iz Bosanske Krajine,područje Ključa i Bosanskog Petrovca. Većina nosioca ovog prezimena su Srbi oko 80% i manjim dijelom Hrvati oko 20%.
Njegova porodica je iz Bosne dosla u B. Palanku.Mislio sam na dalje podrijetlo. Pravi Vojvođanin? Djeluje mi kao zapadnodrinski Dinarac.
Zaista deluje i to zbog ušiju? Taj tip ušiju koji je istaknut kod ovog primerka jeste oblika latiničnog slova V, što je obeležje zapadnodinarskih vulina. Isti je uši godinama uspešno maskirao dugom kosom. Vulini drugih vrsta imaju uši ovalnog oblika i nemaju tetke po Kanadi.Mislio sam na dalje podrijetlo. Pravi Vojvođanin? Djeluje mi kao zapadnodrinski Dinarac.
Šta ako im Milo iz Amerike donese rotšildovih dolara i podjeli narodu po 50 $ ko za izbore i naloži im da se vrate kući i prećute ko što su ćutali zadnjih 30 tak godina ?
ovaj narod niko ne moze pobediti pokoriti poturciti
Zlo pada i propada onda kada misli da je najjace
Šta ako im Milo iz Amerike donese rotšildovih dolara i podjeli narodu po 50 $ ko za izbore i naloži im da se vrate kući i prećute ko što su ćutali zadnjih 30 tak godina ?
Ja ne bih,ali svi znamo da je glasačko tijelo u CG jako potkupljivo. Jaki su na riječima, a slabi na dijelima. Sad su se malo trznuli vidjećemo kolko su karakterni.Jel bi ti prodao dusu djavolu za 30 judinih srebrnjaka? M islim da svakako ogromna vecina ne bi
Milo je udario na ono sto je najsvetije svakom casnom i postenom coveku. Na cast, na obraz, na krst, na veru
Ne, već su birački spiskovi takvi da bi Milo pobijedio izbore i da niko za njega ne glasa.Ja ne bih,ali svi znamo da je glasačko tijelo u CG jako potkupljivo. Jaki su na riječima, a slabi na dijelima. Sad su se malo trznuli vidjećemo kolko su karakterni.
Da, muslimansko-šiptarska analiza pravoslavlja je nešto na šta treba obratiti posebnu pažnju.Sav ovaj cirkus je borba za novce izmedju Mila & Rista, nego sta da ce oni postici dil kao i do sada...
Navodno čujem da podijeli lične karte za dan izbora za nekoliko hiljada Roma sa Kosova i oni glasaju za Mila. Rožaje donese preko 20 000 glasova,a navodno opština ima 33 000 stanovnika. Ko može kontrolisati glasačka mjesta gdje su 100% Bošnjaci i Albanci. Oni glasaju i za svoju rodbinu koja je u Nju Jorku i Beču. Možda u gradskoj zoni ukoliko ima Srba posmatrača može da uoči nepravilnosti,a šta u mjesnim zajednicama gdje nema Srba.Ne, već su birački spiskovi takvi da bi Milo pobijedio izbore i da niko za njega ne glasa.