peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Da, kao u onom vicu sa Piroćancima, vjerovatno jeste, 100% nije.Ali vjerovatno i istinito..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, kao u onom vicu sa Piroćancima, vjerovatno jeste, 100% nije.Ali vjerovatno i istinito..![]()
Problem je sto su sve ostale vjerske zajednice svjesne trenutka i vremena civilizacijskih dostignuca, dok se jedino Srpska pravoslavna zajednica zeli vratiti na sredjovjekovno stanje i u vrijeme kada je crkva bila jednako drzava!
Ево ја ћу да ту УЉУДНО кажем: НЕ ЛАЖИ, ШИПТАРУ.
Немој глумити да не знаш ништа о овом "закону" у Црној Гори.
Ако ти и ово ШИПТАРУ сматраш за увреду, онда ти нема помоћи.
Као кад бих се ја увриједио да ми кажеш СРБИНЕ...
Pisem ono sto sam procitao na net-u i koristim svoju glavu. Podela u pravoslavnom bicu nije samo u CG to je zastupljeno i u drugim drzavama sa pravoslavnom vecinom.
Kako nema kad ima CPC vs SPC... Nrp. ni Rumunska ili Bugarska pravoslavna crkva ne moze biti dominantna u Srbiji.Može biti, samo što u CG nema podele u pravoslavnom biću.
Kako nema kad ima CPC vs SPC... Nrp. ni Rumunska ili Bugarska pravoslavna crkva ne moze biti dominantna u Srbiji.
Ima CPC vs SPC, ali nema podele u pravoslavnom biću...
Po poslednjem popisu (2011.) 72% stanovnika Crne Gore se izjašnjavaju kao pravoslavci.
Od toga, možda je 10% onih koji sebe smatraju vernicima CPC...(mislim da sam preterao, ali neka)
Što će reći, nema podele u pravoslavnom biću, nit ima podele na Srbe i Crnogorce u ovoj priči.
Velika većina vernika SPC u Crnoj Gori su Crnogorci (pošto deklarisanih Srba ima 28%).
SPC u Crnoj Gori ne preti nikakva podela pravoslavnog bića...
Море мр'ш....... брееееееееее !!!!! Џабе се радујеш - НЕМА ОД ТОГА НИШТА !!!Kako nema kad ima CPC vs SPC... Nrp. ni Rumunska ili Bugarska pravoslavna crkva ne moze biti dominantna u Srbiji.
Ахам........... само се ти надај...........Pisem ono sto sam procitao na net-u i koristim svoju glavu. Podela u pravoslavnom bicu nije samo u CG to je zastupljeno i u drugim drzavama sa pravoslavnom vecinom.
Ух како бих волео да си ти у праву али бојим се да ПСИХОПАТА МИЛО ПРАВИ ТОТАЛНИ РАЗДОР У ЦРНОЈ ГОРИ ..............
Nije Milo psihopata...to je najbolji igrač od Tita naovamo, na ovim prostorima...zato je mnogo opasniji.
A da pravi razdor, kada mu treba zbog nekog interesa...pravi...
Видећеш - ДОКАЗАЋЕ СЕ ДА ЈЕ ПСИХОПАТА........... и то врло брзо.........
п.с.
*ебо та ћопави
Не потцењујем га ја - ВРЛО ДОБРО ЗНАМ КАКАВ ЈЕ И КОЛИКИ ЈЕ МОНСТРУМ.........Vidi, meni ni iz džepa, ni u džep, gledam ga evo 30 godina, i jasno mi je šta je.
No, šta god da je, opasna je greška potcenjivati ga.
Писмо ове девојке Цетињанке је просто ФАНТАСТИЧНО - ПОНОСАН САМ !!!
Ako se ovako nastavi, trebalo bi i u Srbiji da se organizuju ovakve velike litije podrske i na taj nacin nekako internacionalizovati problem.