Lista želja

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u vinograde sam se zaljubila kada sam bila u jednom vinogradu ispod anda na staroj hacijendi
i u toskani prelepi vinograd sa starim dvorcem ..a oni cokoti svezi, zeleni , olistali svi pod konac,
stalno zalivanje po onom sistemu piš piš ,sunce miluje i greje listove i cokote , mirise na cemprese
i lavandu,sir , prsut, vino..rekoh ovo je raj i mesto gde covek treba da provede pola svog zivota

u vinograde sam se zaljubila kada sam bila u jednom vinogradu ispod anda na staroj hacijendi
i u toskani prelepi vinograd sa starim dvorcem ..a oni cokoti svezi, zeleni , olistali svi pod konac,
stalno zalivanje po onom sistemu piš piš ,sunce miluje i greje listove i cokote , mirise na cemprese
i lavandu,sir , prsut, vino..rekoh ovo je raj i mesto gde covek treba da provede pola svog zivota
Toskana je druga dimenzija u svakom smislu. Prelepa pastorala. Retko gde postoji takav spoj, možda još u Francuskoj.

Ma na prvom mestu da je covek zdrav, posle toga sreca i ispunjenost i tek onda pare... Samo sto u praksi jedno drugo cesto iskljucuje, npr. za zdravlje nije dobro jesti svaki dan burger a covek moze da bude tuzan zbog toga jer ne jede ono sto voli, zato su zivot i zelje stvar balansa i kompromisa.... Tako ja to vidim..

I da ti kažem dobro vidiš :ok:

Ma na prvom mestu da je covek zdrav, posle toga sreca i ispunjenost i tek onda pare... Samo sto u praksi jedno drugo cesto iskljucuje, npr. za zdravlje nije dobro jesti svaki dan burger a covek moze da bude tuzan zbog toga jer ne jede ono sto voli, zato su zivot i zelje stvar balansa i kompromisa.... Tako ja to vidim..
Pa ti si sve na mene pametan ❤

Kolekciju skupocenih švajcarskih satova, par skupocenih automobila, nekoliko revolvera i pištolja, jedan ogroman plac veličine nekoliko običnih na kojem bih izgradio vilu... to bi uglavnom bilo to što se tiče većih kupovina.

A od manjih tu su neke retko viđane patike, par kožnih jakni, par odela (voleo bih jedno Bossovo), desetak knjiga...

Šta bi voleli da imate a iz nekog razloga to jos niste kupili ili ostvarili
Voleo bih da imam malo ostrvo,negde na Karibima,gde je uvek toplo.I naravno sredstva za odrzavanje istog :)To je iz kategorije-puste zelje.
Ove koje su ostvarive-ja sam skroman covek,i zelje uskladjujem sa realnim stanjem.Neozbiljno je da se trudim da kupim stan na Menhetnu kad znam da ni za 20 zivota ne mogu zaraditi za toliko...

Trebalo bi mi malo više para da odradim neke, doduše povelike, popravke na kući. Trebao bi mi i malo bolji auto, ne zato što patim od toga ili volim automobile, nego zato što se ovaj mučenik svaki čas kvari. Mada svakako pretežno vozim službena kola. I generalno malo više para da bih mogao peistojnije da se oblačim pošto sam svaki dan kao da sam pošao na plaštenje.
I ima još tu par nekih stvari koje sam planirao da kupim ali mi i nisu baš toliko bitne.

Lep opis. Samo se ne slažem da čovek treba da provede tamo pola života. Eventualno par dana godišnje i to je to. Jer, drugačiji je doživljaj kada si tamo stalno ili samo povremeno. Da bi to sve izgledalo tako tip top, mora baš mnooogo da se radi i treba puno vremena za to. A to baš i nije tako zabavno. Možda samo prvih par dana.

Voleo bih da imam malo ostrvo,negde na Karibima,gde je uvek toplo.I naravno sredstva za odrzavanje istog :)To je iz kategorije-puste zelje.
Ove koje su ostvarive-ja sam skroman covek,i zelje uskladjujem sa realnim stanjem.Neozbiljno je da se trudim da kupim stan na Menhetnu kad znam da ni za 20 zivota ne mogu zaraditi za toliko...
Stan na Menhetnu ne bih sve i da imam silnu lovu kupila..sta ce mi ako ne zivom tamo pored onih luksuznih hotela :)
Ostrvo na Karibima..kada ga kupis javljaj :lol:

Back