Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Ja hoću da vidim polarnu svetlost i da se lično uverim da stvarno ima i zvuk
Posle mogu da umrem
A ja da odgledam Bolji Zivot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja hoću da vidim polarnu svetlost i da se lično uverim da stvarno ima i zvuk
Posle mogu da umrem
Al pazi kad moraš jbtA ja da odgledam Bolji Zivot
Ma ona hoce s tobom u vinograd, aj berem grozje biram tamjaniku

Toskana je druga dimenzija u svakom smislu. Prelepa pastorala. Retko gde postoji takav spoj, možda još u Francuskoj.u vinograde sam se zaljubila kada sam bila u jednom vinogradu ispod anda na staroj hacijendi
i u toskani prelepi vinograd sa starim dvorcem ..a oni cokoti svezi, zeleni , olistali svi pod konac,
stalno zalivanje po onom sistemu piš piš ,sunce miluje i greje listove i cokote , mirise na cemprese
i lavandu,sir , prsut, vino..rekoh ovo je raj i mesto gde covek treba da provede pola svog zivota
Ma na prvom mestu da je covek zdrav, posle toga sreca i ispunjenost i tek onda pare... Samo sto u praksi jedno drugo cesto iskljucuje, npr. za zdravlje nije dobro jesti svaki dan burger a covek moze da bude tuzan zbog toga jer ne jede ono sto voli, zato su zivot i zelje stvar balansa i kompromisa.... Tako ja to vidim..

u svakom smislu i koliko god puta tamo odes uvek je malo i vracas joj se kada god mozesToskana je druga dimenzija u svakom smislu. Prelepa pastorala. Retko gde postoji takav spoj, možda još u Francuskoj.
Pa ti si sve na mene pametan ❤Ma na prvom mestu da je covek zdrav, posle toga sreca i ispunjenost i tek onda pare... Samo sto u praksi jedno drugo cesto iskljucuje, npr. za zdravlje nije dobro jesti svaki dan burger a covek moze da bude tuzan zbog toga jer ne jede ono sto voli, zato su zivot i zelje stvar balansa i kompromisa.... Tako ja to vidim..

Voleo bih da imam malo ostrvo,negde na Karibima,gde je uvek toplo.I naravno sredstva za odrzavanje istogŠta bi voleli da imate a iz nekog razloga to jos niste kupili ili ostvarili
To je iz kategorije-puste zelje.u vinograde sam se zaljubila kada sam bila u jednom vinogradu ispod anda na staroj hacijendi
i u toskani prelepi vinograd sa starim dvorcem ..a oni cokoti svezi, zeleni , olistali svi pod konac,
stalno zalivanje po onom sistemu piš piš ,sunce miluje i greje listove i cokote , mirise na cemprese
i lavandu,sir , prsut, vino..rekoh ovo je raj i mesto gde covek treba da provede pola svog zivota
Stan na Menhetnu ne bih sve i da imam silnu lovu kupila..sta ce mi ako ne zivom tamo pored onih luksuznih hotelaVoleo bih da imam malo ostrvo,negde na Karibima,gde je uvek toplo.I naravno sredstva za odrzavanje istogTo je iz kategorije-puste zelje.
Ove koje su ostvarive-ja sam skroman covek,i zelje uskladjujem sa realnim stanjem.Neozbiljno je da se trudim da kupim stan na Menhetnu kad znam da ni za 20 zivota ne mogu zaraditi za toliko...