- Poruka
- 387.810
Šta bi voleli da imate a iz nekog razloga to jos niste kupili ili ostvarili
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bi voleli da imate a iz nekog razloga to jos niste kupili
Izvinite, kasnije sam videla da je ciljna grupa-muškarci.
Neka muškarci reknu šta žele... da kupe...![]()
Verovatno bih kupio neki stan ili kucu prvo,ne bih kupio sve sto zelim jer ne bih imalo nikakvu poentuJer mi se sviđa da uvek još nešto želim
neke zelje postoje koje ne mogu da se kupe novcem , vecina moze
ali iz nekog razloga nismo stigli da sebi tu ili te zelje ostvarimo
I da skačeš padobranomNije da nisam stigao, vremena sam imao. Jednostavno pogrešni izbori, olako shvatanje nekih stvari u mladosti,pogrešni prioriteti kada sam imao luxuz vremena,može se reći da ni sreće nisam imao u tom pogledu. Nisam uspeo da ostvarim neki klasičan porodični život,pre svega mislim na decu. A to sam želeo. I to smatram jedinim potpunim promašajem u životu.
Materijalno? Pa sad.....ne bih se žalio da sam bogatiji svakakoNisam bogataš, ali nemam ni nerešenih velikih pitanja. Imam neki normalan život srednje klase u onom smislu nekih srećnijih zemalja i to mi odgovara. Realno i nemam nekih preostalih konkretnih velikih da kažemo suštinskih želja. Možda da jednom u životu letim prvom klasom
I onako izdaleka bih voleo vinograd na Fruškoj Gori da se penzionišem tamo...ako se ne preselim u Bangkok u međuvremenu
Ne računam ono treba mi novi fensi TV ili bolja kola,ili.....ili aparat za kapućino... to su neke svakodnevne stvari koje realno mogu da dostignem uz manje ili veće korekcije planova i to se menja po raspoloženju.
onaj deo sa vinogradom mi se svidjaNije da nisam stigao, vremena sam imao. Jednostavno pogrešni izbori, olako shvatanje nekih stvari u mladosti,pogrešni prioriteti kada sam imao luxuz vremena,može se reći da ni sreće nisam imao u tom pogledu. Nisam uspeo da ostvarim neki klasičan porodični život,pre svega mislim na decu. A to sam želeo. I to smatram jedinim potpunim promašajem u životu.
Materijalno? Pa sad.....ne bih se žalio da sam bogatiji svakakoNisam bogataš, ali nemam ni nerešenih velikih pitanja. Imam neki normalan život srednje klase u onom smislu nekih srećnijih zemalja i to mi odgovara. Realno i nemam nekih preostalih konkretnih velikih da kažemo suštinskih želja. Možda da jednom u životu letim prvom klasom
I onako izdaleka bih voleo vinograd na Fruškoj Gori da se penzionišem tamo...ako se ne preselim u Bangkok u međuvremenu
Ne računam ono treba mi novi fensi TV ili bolja kola,ili.....ili aparat za kapućino... to su neke svakodnevne stvari koje realno mogu da dostignem uz manje ili veće korekcije planova i to se menja po raspoloženju.
onaj deo sa vinogradom mi se svidja![]()
Pa stavi na svoju listu...pustiću te da prepišeš
![]()
Oj zoro zoriceMa ona hoce s tobom u vinograd, aj berem grozje biram tamjaniku
Pa što me navuče ahahahA cek ovo nije ljis, promasio sam forum ahaha