Lista najboljih filmova u 2023.godini prema izboru filmskih kritičara

• Začetnik teme Začetnik teme Emihs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
The Killers of the Flower Moon mi je dosadan.
Puno bolje da su napravili neki kvalitetan dokumentarac u vezi tih događaja, zbog toga što to jednostavno nije materijal za igrani film.
Oppenheimer mi je bio dobar zbog toga što nije bilo tog znanstvenog preseravanja kojeg samo fizičari mogu razumijeti.
Dobar, ne odličan, već dobar.
Ovo ostalo nisam ni čuo ni vidio.

Svaka godina unazad 30 godina je užas.
Naravno da se dogodi dobar film, ali 95% toga što završi na Oscaru je užas.

Serije su za razliku od filmova dosta jace nego nekad kad su filmov bili bolji od serija.

Filmovi bez originalnih ideja i pucanje na zaradu i staru slavu plus woke kultura agenda u krupnom planu a prica iza, lenji specijalni efekti, bledi rimejkovi na sve strane i bledi nastavci koje niko nije zeleo osim onih da na staru slavu zarade novac a ni to nije proslo bas kao sto treba...

Ove godine ni serije nisu bile bas najbolje...

Serije su za razliku od filmova dosta jace nego nekad kad su filmov bili bolji od serija.

Filmovi bez originalnih ideja i pucanje na zaradu i staru slavu plus woke kultura agenda u krupnom planu a prica iza, lenji specijalni efekti, bledi rimejkovi na sve strane i bledi nastavci koje niko nije zeleo osim onih da na staru slavu zarade novac a ni to nije proslo bas kao sto treba...

Ove godine ni serije nisu bile bas najbolje...
Ja sam bio veliki protivnik serija do pre par godina...sada u principu najviše serije i gledam.:D

The Killers of the Flower Moon mi je dosadan.
Puno bolje da su napravili neki kvalitetan dokumentarac u vezi tih događaja, zbog toga što to jednostavno nije materijal za igrani film.
Oppenheimer mi je bio dobar zbog toga što nije bilo tog znanstvenog preseravanja kojeg samo fizičari mogu razumijeti.
Dobar, ne odličan, već dobar.
Ovo ostalo nisam ni čuo ni vidio.
Sve mi to postalo predugačko sve manje živaca imam za preko sat i po filma.Ovaj zadnji Avatar gledao u biskopu 4D, kao da me drma, tiska, prska ,brale u jednom trenutku mi došlo da ustanem po sred sale i glasno vrisnem ne radi me čak i smara!!!A nekada sam gledao Kuma u komadu...postali smo bahati više nas ništa ne drži. :lol:

Back