Klothius
Ističe se
- Poruka
- 2.109
E pa ova lista nece moci u originalni text, posto sveukupno ima vise od 10000 karaktera. Videcu da izmenim moj drugi post.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*P*A*B*L*O*:Zavisi od ostatka tvoje konfiguracije i koliko kesha imash na raspolaganju....
Ako je solidna konfa 7600 GS bi trebao biti dovoljan... Koshta oko 100 €
Citat je iz podforuma video igre...korisnik2007a:Ma ja imam P4 intel 1.7Ghz,512 DDR MB RAM-a(266 MHz),ATI 9200 SE....
Pa za ove pare mozes da uzmes 8600GTS,ili da sam na tvom mestu dodao bih jos 50e i kupio 8800GTS(320MB) i da te boli uvo za sveMurder:koju bi mi vi preporucili karticu od jedno 200e do 250e ???
imam 2 gb rama. procesor Athlon X2 5000
treba mi jos dobra graficka ?

Ajde ti najpre pogledaj cenu 8800 Ultra pa tek onda dodji ovde da lupash !Black Wolf:Trebao bi da ubaciš PX8800 Ultra,jer je dosta jača od obične Ultre.

a ako prerachunash na € dobijash cifru od ~ 950 €....*P*A*B*L*O*:@ korisnik2007a
Shto se nejavljash ? Jel mozesh onda da se ispuzish josh 50 - 70 € ? Nemoj da uzimash tu karticu poshto cesh samo baciti pare a necesh se naigrati.... Pre cesh se naigrati sa 7300 GS i Pentium E 2160......
@ Zlaja87
I agree ! Ako vec imash 250 € ispruzi se za josh oni 50 € i kupi 8800 GTS i na toj konfiguraciji ima STALKER da leti na max-imumu....![]()
Zlaja samo pazite da vas neuhvate.... ;-)
E ako mozesh da se ispruzish josh 50 € sastavio sam za tebe konfiguraciju: ( sad je malo izmenjena )korisnik2007a:Ma mogu da izdvojim nego mi bio pao sistem pa prso,a nisam ishao po gradu,a tek danas
sam ga podigo i instaliro sve drajvere.Mogu da izdvojim josh 150 ako treba
Ne mogu da izmenim poruku ovaj deo nemorash da gledash kad si rekao da mozesh da se ispruzish josh 150 €....*P*A*B*L*O*:E ako mozesh da se ispruzish josh 50 €
MEM=1400 MHz.....Cao!*P*A*B*L*O*:Pa kontaktiraj KULIRAZU na PP i pitaj ga da stavi temu u sticky.....
P.S ako hocesh da ti pomognem da kompletirash listu da stavish koji je proizvodjac bolji koja je cena i koja je grafichka bolja ( Npr Asus nvidia xxxx 256 MB ili Gainward nvidia xxxx 128 MB DDR2 pod ovim xxxx mislim ista oznaka ) kontaktiraj me na PP..... ( malo cemo (mozda i malo vishe) progooglati i naci testove grafichkih kartica i nece svaki drugi dan da osvane tema koja je grafichka bolja)
Posle lepo moze da da obrishe ova dva posta....