Lista grafickih kartica i overklokovanje.

Imam problem sa grafickom pa da ne otvaram novu temu...
Ustvari pretpostavljam da je problem do graficke. Graficka je radeon x300se PSI-e. Kupio sam novi hard i na njega digao sistem, instalirao drivere od ploce bez problema, problem je kad pokrenem instalaciju drivera za graficku, komp zakuca i samo restart pomaze! Prvo sam mislio da je do diska ali sam uzeo od druga drivere i opet isto....

Pa realno gledano,najbolja opcija za AGP ti je 7600GT,ovo sto trazis je dosta skupo,i tesko je naci,a za te pare mozes da uzmes i plocu sa PCI-E i graficku(pricam o nekih 250e koliko kosta recimo GAINWARD BLISS nVidia GeForce 7800GS+ agp)...
Tako da je bolje da uzmes 7600gt i da uzivas jer je to sasvim solidna graficka karta...

Klothius:
Samo jedno malo pitanje. Zasto ne sacuvas jos malo para i ne kupis solidan komp sa dva jezgra i pci-e karticom? Mislim da ti je to mnogo bolja opcija.

Zato sto KAO zelim da sve to bude dobro i brzo a za to mi trebaju velike pare. Plus je to deciji racunar (2 u kuci), pa nema se bas toliko, a stari racunar ne mogu da utopim za neke realne pare (BARTON 2200+ klokovan da radi na 2.3 GHz, nForce2, 512 MB DDR.

Jos neki savet mozda? Moram da se odjavim.

Pa mozes da kupis pristojnu(dovoljno brzu za danasnje igre) konfiguraciju za nekih 350e(znaci prodas taj komp). U to ukljucujem i grafu koja je jako slicna 7600gt i 1gb ddr2 mem. Ako ti to ne zvuci primamljivo,slobodno uzmi tu 7600gt ili potrazi jos malo x1950pro ili 7800gs. Ovu poslednju je Imtel imao u ponudi pre 2 nedelje kada sam poslednji put gledao njihov katalog.

Back