Lista automobila koje ne treba kupiti

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mi-ne

Primećen član
Poruka
782
Nemci napravili listu aotomobila koje treba izbegavati.
Medju 11 navedenih vozila tri su Fiat 500,X i L.
Amortizacija, auspuh, volan, neudoban... i pre svega nepouzdan.
https://fribbla.de/insiders/diese-autos-sollten-sie-2019-nicht-kaufen/3/
Mozemo mi i da se ne slazemo, ali tako izgleda dzaba reklama.

Vremenom sam se pomirio sa tim da moramo sve da rasprodamo jer smo bednici koji nisu nizasta, ali da smo toliko bedni da ne pazimo ni kome se prodajemo...:bum:
Srbija je slucaj za zaboravit.

na toj listi svaki audi treba da bude jer nema vecih krseva od audija

U Kraljevu nema nijednog Audija sa 2.5 motorom dizela da je u voznom stanju a da je stariji od 15 godina. Toliko o "nemackom kvalitetu"

Ne kazem da je FIAT nesto bolji ali barem bi svaburde trebale da cute.

Zaostali Tihi nam pise o kolima od pre skoro 20 godina i o motoru za koji sam do sad pisao ne znam koliko puta da je promasen.
Sto se Tihi ne uhvatis CR motora u Audiju?
Pa zato sto je taj dobar i ne mozes da seres po njemu.
Logicno s tvoje strane.
A te liste su bedne i moraju po necemu da pljuju pa kad pljuju nece valjda pljuvati po svom proizvodu.

Nemci imaju godine iskustva u propagandi,mada meni ova lista iako je ovo na nekom nebitnom portalu deluje sasvim ok.Ovo su nova vozila 2019...ali ako uznem moja licna iskustva sa Fiat vozilima ...realno svaki auto im je poluproizvod.Da se razumemo volim italijane i kupio bi opet Fiat ili Alfu ali cinjenice su cinjenice...svaka cast jtd,mjet prema mnogima najbolji dizeli..ali nije auto samo motor

Nemci imaju godine iskustva u propagandi,mada meni ova lista iako je ovo na nekom nebitnom portalu deluje sasvim ok.Ovo su nova vozila 2019...ali ako uznem moja licna iskustva sa Fiat vozilima ...realno svaki auto im je poluproizvod.Da se razumemo volim italijane i kupio bi opet Fiat ili Alfu ali cinjenice su cinjenice...svaka cast jtd,mjet prema mnogima najbolji dizeli..ali nije auto samo motor
Nisu ljudi budale džaba ti je propaganda ako iza toga ne stoji nešto što vredi.. Za info VW je imao promašaj sa svojim 2,0tdi PD motorom i to ih je koštalo konkretno sa 250k jedinica passata koliko su ih prodavali godišnje su pali na 100k i to su ispravili i danas im ovaj CR gazi kao pre.. Kvalitni su oni nema tu dileme a promašaja imaju kao i svi, sve zavisi kako se fabrike odnose prema njima..

Back