- Poruka
- 42.590
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jednom mi se desilo....malo sam popizdela ali ispalo je da nije nista strasno........
.. Jeste li kad pustale kandje na drugu zbog vaseg hebaca ?
Priznam : davno je to bilo , al izazvala sam jedan fajt jer mi se na oci guzila njemu , nije izgledalo tipa (cupanja) al sam joj uspila zviznut 2 ciste po laprdari ! !
Imala sam slucaj da sam direktno u fejs rekla : osh da te ja odhebem il ces odhebat sama ? Jednostavno NEDAM![]()
I NE, nisu bili papucari, da u startu izbjegnem eventualne padobranske postove !
Kako onda organizujes ffm?![]()
pa eto vraca ti se jer sama kazes da si muvala tudje frajere....
i neka ti se vraca.
![]()
Jok...ja sam ih krala...brzo i efikasno...
ali ne moze niko "ukrasti" momka ako on ne zeli da bude ukraden...tako da je ovaj moj od nje ukraden ali trenutno srecan i zadovoljan....
ovaj moj ne zeli biti ukraden...i njemu to smeta shto ona radi...tako da ce da shaka radi tamo gdje rijec ne moze da udje...tj direkt u glavu
tako da se meni nishta od tog ne vraca...i tad kad sam to radila,tad sam ja vracala onda dok je sudbina spavala...
Ima jos...
Pa ona to radi vec dobre dvije godine....proganja i mene i njega....kao bila se primirila i sad opet odnekud iskoci u nedelju....
shta je on kriv....ako do sad nije pao,nece ni sad...a njoj je receno hiljadu puta da odhebe...shto s moje shto s njegove strane....
Ne mogu vjerovati! Kakva lujka!
Dobro vi izdržavate...
A pacenica...shta da joj radim...
bilo mi je smijeshno i zanimljivo....a sad je smor...