meni je stigao paket 8xCD za 32bita i 2xCD za 64bita
dali je tih 8 disketa jedno te isto ili se svih 8 instalira?
hvala,pozdrav!
hvala,pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pEnTIuM 5:meni je stigao paket 8xCD za 32bita i 2xCD za 64bita
hvala,pozdrav!
pEnTIuM 5:meni je stigao paket 8xCD za 32bita i 2xCD za 64bita
hvala,pozdrav!
)... Možda da daš profesoru informatike u školi... moje se baš ranije baš radovao kad sam mu doneo Zool:8 PC i 2 64bit verzije.stiglo i meni...stvarno dan za isporuke.
nego da vas priupitam poshto mi je ovo prvi susret sa lindzom:
hocu da ga pokrenem kao Live OS,znaci da ga ne instaliram nego da radi sa diska.to i pritisnem kada se bootuje...ali kada se pokrene i hocu da pristupim fajlovima koje imam na particiji D ispise nesto da nije mogao da je mountuje jer fali neki fajl u nekom direktorijumu...shta treba da uradim da mogu da u Linuxu vidim fajlove sa stare particije,napominjem da mi je D particija samo za muziku,slike i slicno i da se radi o Live distribuciji.

Nista "fino" sa njima zool, sve su to bezobrazna govna koja su preko stele dobila posao, pa misle ko im moze sta. I sam se iznerviram kada odem u postu i kada gledam onu babu kako umjesto 'x' kuca '*' u korisnickom imenu za uplatu interneta (sada je to proslost, wirelless majka, dok nedodje adsl il' kablovski).Obersturmfuehrer:...ako nece, napravi scenu....
Naravno da ce svima doci u isto vrijeme, koji su narucili u toku ovog mejseca, ko zna odakle to dolazi, i koliko ima "presjedanja" bilo avionskih, bilo brodskih, a znamo da takve rute sigurno ne prolaze kroz Balkan cesto.stvarno dan za isporuke.

Chini mi se da umesto hda2 treba da stoji hda5, isprobaj... to sam malo zaboravio 
Zool:e sada...
particija c: mi je sistemska (na nju je instaliran windows) a d: je za multimediju i programe...
C je FAT32 a D NTFS.
izbacuje istu greshku kod obe particije.ako neko moze da mi objasni ukratko ili da se bacim na #man mount.![]()
nikodim:NEmam pojma... kod mene su sve particije pod NTFS-om i ni jednu nije video niti je mogao bilo sta da upise nj njima. Tj. video je on particije, mislim... njihovu velicinu ali nije nista mogao da upise ne njima niti je uspeo da vidi bilo sta na HDD-u.

knezevic:Jos za pocetkom serije 2.6 kernela pisanje po NTFS-u nije test faza ,ja ne znam koji je kernel na tom tvom kubuntu ali sumnjam da je 2.4.xx.xx,a iskljuceno je default rw mountovanje zbog drugih stvari a ne zbog test faze kernela.
knezevic:Jos za pocetkom serije 2.6 kernela pisanje po NTFS-u nije test faza ,ja ne znam koji je kernel na tom tvom kubuntu ali sumnjam da je 2.4.xx.xx,a iskljuceno je default rw mountovanje zbog drugih stvari a ne zbog test faze kernela.
sorlaag:Evo diskusije sa "jednog foruma": http://www.elitesecurity.org/t82503-0#525270
)
)?***** ti linuxxxxxxxxxxxxxxxxxx koji me djavo terao ! 
Zool:e svaka mi chast...slucajno sam kad je trebalo da kreiram particiju izbrisao particiju D na kojoj mi je bilo oko 150 GB muktimedije...sva sreca pa danas idem kod druga koji je sve to pametno prerezivao od mene pa cu da uradim backup.a jel moguce nekako da ja vratim tu particiju (znam da ne moze al cisto da pitam)?***** ti linuxxxxxxxxxxxxxxxxxx koji me djavo terao !
![]()

Dobro je da si uspeo da vratiš podatke... Ipak, ne bi trebao da odustaješ tek tako... Ako ti live distribucija nije dovoljna za istraživanje, instaliraj distro bez žurbe, a boot-loader baci na disketu. Gre'ota je da na tolikom HDD-u ne bude i jednog Linux-aZool:uf bio sam danas kod druga pa sam od njega vratio oko 80% stvari,tako da sam cool.
@Serijski_Ubica
imam 128kbps i znam da nije linux kriv,ali mi se sad ogadio,i necu da diram sistem dok ne dodje vista.
![]()

vde cu da turim Vistu i imace 20GB particija
vde cu da turim Linux i imace 20GB particija
vde cu da turim sve ostale programe i podatke.