- Poruka
- 3.762
....onaj mark iz ademe peva....ima i spot samo adema se prikazuje..mada je bzvz
a sta je linkin park tu uradio ne znam...
a sta je linkin park tu uradio ne znam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))))
Je li neko pomislio mozda da ode - skokne do nemacke na koncer LP???!!?!?
treba mi pomoc neki pametan predlog-savet-uput ...kako dobiti nemacku vizu za koncert
( radim vec duze i mislim da ne bi imao problema dobiti vizu )
October 31, 2007 By natalie 28 Comments
Linkin Park will be back in Germany and France in January 2008 with new tour dates! LP Underground members can purchase exclusive presale tickets starting Thursday, November 1 at 9:00am (local time) for 24 hours only. To get access to LPU presales, join the LPU now at www.lpunderground.com.
Tickets will go on sale to the public starting Friday, November 2 at 9:00am. Click on the links below to purchase your tickets to see Linkin Park live!
Wed, 16 Jan
TUI Arena
Hannover, Germany
Presale – Nov 1 at 9am // Public onsale – Nov 2 at 9am
Thu, 17 Jan
Galaxie
Metz, France
Sun, 20 Jan
Festhalle
Frankfurt, Germany
Mon, 21 Jan
Koelnarena
Koln, Germany
Tue, 22 Jan
Bercy
Paris, France
Read More
P.s.
ima li neklo takva iskustva odlaska u drugu zemlju radi samo koncertai vrati se nazad
poz
i hvala))))))

Aham naravno sa drustvom bih isao...jos sad da vidimo da li cemo mozda moci da dobijemo grupnu vizu:![]()
,a moguce i ako mi dozvole ...( sto bas ne znam ) da unesem kameru i da snimam ceo koncert 

Dam ti 10000000 evra da mi nabavis njihove autograme......naravno da ce biti slika...,a moguce i ako mi dozvole ...( sto bas ne znam ) da unesem kameru i da snimam ceo koncert
![]()

Ko slusa nek pise, ko ne, bolje da i ne otvara ovu temu i serenda tu nesto... Mislim da je dovoljno ime da bi se reklo nesto o ovom bendu... Al evo pitanje, sta mislite o onome sto se desilo ovoj grupi u vezi zadnjeg albuma? I pored svega, album sa samim hitovima...