Linkin Park ili Limp Bizkit

• Začetnik teme Začetnik teme ufi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Baby~Girl:
LP (swe pesme) i LB (samo "take a look araund")....swe u swemu LP je mnogooo kwalitetniji!
to nije tacno .mrzim i jedne i druge ali cinjenica je da je lb mnooooogo kvalitetniji .ti sigurno nisi poslusala starije albume LB i ne znas o cemu pricas.limp bizkit je pukao skroz pravljenjem coklit starfisha i tu su se masu iskomercijalizovali i postali klasicno sranje dok su lp klasicno sranje josh od pocetka.znam dobro o cemu pricam jer sam pomenute grupe grupe slusao josh u prije ne znam........5-6 godina da bih ubrzo batalio sa tim sranjima i presao na pravu muziku
ako uporedis albume po kriteriju umjeca sviranja tu nema puno dileme lb je mnogo bolji.unesi se malo u muziku lp-a poslusaj malo gitare bubnjeve.......ubrzo ces primjetiti da se sve vrti oko istog ,"rif-a".rif je u 90 posto slucajeva isti ,a bubnjar je ocajan......
kod lb -a stvari stoje mnogo bolje stari gitarista wes borland posjeduje mnogo bolje sviracke sposobnosti i uopste nije los,za bubnjara lb-moze se reci da je i vise nego dobar(vec vidim neke kako se smiju)i covjek stvarno zna da sviraaa......
u glavno konstatacija da je lp kvalitetniji uopste ne stoji ,a i sam ne znam sto mi bi da pisem ovo u svakom slucaju **** mi se i za jedne i za druge..

Video sam neki spot jednog od ta dva benda,pa su stavili snimke iz istorije,kao najvecih zlocinaca (poput one knjige,koja je kod nas vrlo uspesno prodavana,Najveci zlocinci u istoriji covecanstva,koju je naravno napisala neka Amerikanka i knjiga je puna netacnih informacija,gotovo banalnih.)

i idu redom zlocinci:

Staljin,Hitler,Fidel Castro.
U tom trenutku sam bendu opsovao sve bliznje,onako,po srpski i zapitao se zasto tu nema njihovih debilnih 40 i nesto predsednika,poput Trumana,Klintona ili ovog imbecila:

189px-George-W-Bush.jpeg
plan-bush.jpg

...ali onda sam se setio...oni su Ameri... 8)

U tom trenutku sam bendu opsovao sve bliznje,onako,po srpski i zapitao se zasto tu nema njihovih debilnih 40 i nesto predsednika,poput Trumana,Klintona ili ovog imbecila:

189px-George-W-Bush.jpeg
plan-bush.jpg

...ali onda sam se setio...oni su Ameri... 8)
A dovoljno su glupi da spomenu predsednika Amerike pa da ih svi redom lincuju...
Jednog lepog dana kada ga vise ne bude mozda ce ga neko i stavljati,a do tada ko hoce da se igra sa vatrom neka izvoli...

Back