Linkin Park ili Limp Bizkit

• Začetnik teme Začetnik teme ufi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
CobRa-SiC-:
Uuuh... alsi ti ipasan... ih... kakosi to uspeo ??? Oćeši mene da naučiš da budem tako opasan... aa ??? Aaaaaaj...
a sto druze,pa nije valjda da te maltretiraju u toj ludari gde trenutno prebivas,imam resenje za tebe,ukradi noz iz kuhinje,zakljucaj se nedelju dana u svoju sobu i nemoj da pijes lekove koje ti prepisuju,ostalo ce sve samo da se resi

CobRa-SiC-:
... teosam samo dame naučiš kakoda tako budem jak na rečima... pada svima redom prkosim... počevši od mog mačka zvanog Maaac-Maaac...
ok,druze nema problema naucicu te,idemo korak po korak
1.znas onu izreku ,,ne gadjaj se kamenjem ako zivis u staklenoj kuci``,nikad ne znas kako ce ko da odreaguje na ono sto kazes,zato uvek moras da budes spreman(fizicki)da se odbranis od mogucih napada.
2.potreban ti je stav,evo ti refren iz pesme jay-z-ja i eminema-renegade
RENEGADE! Never been afraid to say
what's on my mind at, any given time of day

Cause I'm a RENEGADE! Never been afraid to talk
about anything
(ANYTHING) anything (ANYTHING), RENEGADE!
[Jay] Never been afraid to say
Cause I'm a {RENEGADE} Never been afraid to holler
about anything {anything?} Anything {ANYTHING!}
toliko za danas(shvati ti to kako hoces,ali ja najpre pokusavam da ti pomognem,znam kako je biti neshvacen posebno u drustvu kao sto je nase,a po nekom mom misljenju ti bas i nisi osoba koja se uklapa u 70%slojeva danasnje populacije,a iskreno da ti kazem nisam ni ja,a misli se iskljucivo na ovu zamlju).

Makijavelli:
ok,druze nema problema naucicu te,idemo korak po korak
1.znas onu izreku ,,ne gadjaj se kamenjem ako zivis u staklenoj kuci``,nikad ne znas kako ce ko da odreaguje na ono sto kazes,zato uvek moras da budes spreman(fizicki)da se odbranis od mogucih napada.
2.potreban ti je stav,evo ti refren iz pesme jay-z-ja i eminema-renegade
RENEGADE! Never been afraid to say

Cause I'm a RENEGADE! Never been afraid to talk
about anything
(ANYTHING) anything (ANYTHING), RENEGADE!
[Jay] Never been afraid to say
Cause I'm a {RENEGADE} Never been afraid to holler
about anything {anything?} Anything {ANYTHING!}
toliko za danas(shvati ti to kako hoces,ali ja najpre pokusavam da ti pomognem,znam kako je biti neshvacen posebno u drustvu kao sto je nase,a po nekom mom misljenju ti bas i nisi osoba koja se uklapa u 70%slojeva danasnje populacije,a iskreno da ti kazem nisam ni ja,a misli se iskljucivo na ovu zamlju).

Iiiih... nie valda dae taj refren... ajaaa misioooo dae to isto štoi "Ooooooj Rasinooo hraaabrostiiisiii puuna... kotee pie kukavica nieee... gaaaasilasi žeeeđ čestitooom caruuu... ooooooj Raaasino priiiičaaaj oooo Laaazaaaruuuu..." al ajd... kad ti kaeš dae taj refren... ondak nek bude taj refren...

Back