LinkedIn i muvanje

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam ni pomislila... Sad ćemo da se prijavim na Ld da vidim šta ima tamo. 😂
Ne žuri puno, tamo kome god da uđeš u profil on istog trena dobije obaveštenje da si mu ulazila..to je poslovna platforma, i nije besplatna ako često boraviš tamo. Mislim, besplatna je ali što si duže to ti više skidaju opcije komunikacije i obaveštavaju da uplatiš.
Što se tiče posla, idealan je. Često dobijam ponude za posao jer sam sastavio CV kao Barak Obama:zaljubljena:

Ne žuri puno, tamo kome god da uđeš u profil on istog trena dobije obaveštenje da si mu ulazila..to je poslovna platforma, i nije besplatna ako često boraviš tamo. Mislim, besplatna je ali što si duže to ti više skidaju opcije komunikacije i obaveštavaju da uplatiš.
Što se tiče posla, idealan je. Često dobijam ponude za posao jer sam sastavio CV kao Barak Obama:zaljubljena:
Koliko mlatis mesecno, da cujemo?

More, vrata razvaljujem nogom od sad.
:zcepanje:

Čula sam da je moderan način muvanja preko LinkedIna i bukv sam šokirana 🤣

Da li je moguće da se ljudi muvaju na tako dosadnoj platformi? Znači sve o poslu, zapošljavanju, ima i onih postova sa lajf kouč izrekama, tipa kako postati the best u svojoj profesiji itd

Mene lično te biznis teme tako smaraju da kad ih gledam libido mi je u minusu.

Možda nešto propuštam? Možda ima neki tajni deo linkedin u koji nisam upućena? 🙃😀

Šta kažete? Jel se neko vama poznat tako smuvao?
Bog me ubio ako ja razumi sta ti sve napisa .....na šta se muvaju ????LINKE šta....???pa ako nemere uživo smuvat mora preko bilo čega drugog

Back