Kako rešavate problem linija koje ostaju posle sunčanja od kupaćeg kostima? Solarijum, sunčate se potpuno nagi negde na terasi ili u dvorištu? Kako rešiti ovaj problem koji pogađa i muškarce i žene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš je bezveze, nije da mi smeta, ali lepše kad je osoba čokoladna po celom telu.Totalno je seksi kad joj ostane beli trag od suncanja.
smeju ti se kad vide belu patku?
I gole žene skroz se tamo sunčaju?ima u novom pazaru
ne gole nego zid oko bazenaI gole žene skroz se tamo sunčaju?
Sunce žeže non stop, samo ti je utisak da je najače oko 3 jer je tada najtoplije.ženama dozvoljen ufur od 3 do 5 kad sunce žeže
ma da bro toje percepciaSunce žeže non stop, samo ti je utisak da je najače oko 3 jer je tada najtoplije.
A smeju li da vode mušku decu sa sobom?ma da bro toje percepcia
e ne znam idi vidi na novipazar.org/pravila-bazenA smeju li da vode mušku decu sa sobom?
Pa kako niko ne bi znao? Videlo bi se da si pocrnela.Јееел, па да ники не зна да сам ишла на море...овако фино, бела тракица, хоп...
Њах, да се спржим на сунцу једва би се видело...а не пржим се.Pa kako niko ne bi znao? Videlo bi da si pocrnela.
Ma da, ali bar da su grudi u istoj nijansi.Њах, да се спржим на сунцу једва би се видело...а не пржим се.
А и шалим се мало.
Истина је да ме није брига.
ne suncam se i ne mogu da pocrnim bleda sam uvek bila i ostacu, tako da nikako~Kako rešavate problem linija koje ostaju posle sunčanja od kupaćeg kostima? Solarijum, sunčate se potpuno nagi negde na terasi ili u dvorištu? Kako rešiti ovaj problem koji pogađa i muškarce i žene?
Ja ne bih mogao, mene glava odmah zaboli ako radim nešto na Suncu.Zbog radova (obavljanih na suncu) imam zidarski ten.
Kakve linije ? To je sitnica.
Problem rjesavamo vecim problemom...ne idemo da se suncamo uopste.Kako rešavate problem linija koje ostaju posle sunčanja od kupaćeg kostima? Solarijum, sunčate se potpuno nagi negde na terasi ili u dvorištu? Kako rešiti ovaj problem koji pogađa i muškarce i žene?
Kad je sunce u zenitu legneš na terasi par sati, caršavima prekriješ ogradu ako je providna, a uglavnim jeste, i osunčaš se par sati.Problem rjesavamo vecim problemom...ne idemo da se suncamo uopste.![]()