Linija ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme KNUT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HAXORZ!!!11

• Odma' preko reda!

• Ako čekaju svi, mora i on/ona, nema protekcije!!!!11

• Čekao/la bi, asli samo da znam da je tu i da ga/je gledam i da znam da me ne vara!!!

• Rekla/o bi mu/joj da dođe na pauzi za ručak...

• ... da malo prošetamo zabačenim hodnicima...

• ... i da mi kupi burek sa mesom, jer su jednom su ubacili sladak umesto slan sir, fuj!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovako, zamilite da radite na nekom važnom mestu, npr na šalteru pogleda stroga spremno čeka baba roga kada ideš na šalter sine prvo uzmi apaur... errr... malo sam se pogubio, u svakom slučaju, da li bi vašoj voljenoj/vašem voljenom dali da ide preko reda ili bi morao/la da čeka sa drugima?

Mislim, ne mora biti na šalteru, nego npr u bolnici, paaa... ne znam... frizerskom salonu kad nije najavljen/a i taaaaaako... upotrebite maštu.

pa, sad, tesko pitanje...generalno se lozim na situaciju kad imam vlast nad njim, a salterska sluzbenica je, jelte, neki, kao, sinonim za vlast...tako da bih ga verovatno pustila da ceka...i, ceka...i ceka...a, ja povremeno bacim pogled ka njemu, cisto da zna da sam svesna da je tu (znate kad nesto molite onoga na salteru, pa taj neko kaze da sacekate, a vi se, kao slucajno, setkate u njegovom videokrugu, da budete sigurni da vas nije "zaboravio")...e, onda bih strogim glasom prozvala "Petrovic, dodjite caskom iza saltera" tek da nasluti da nesto nije u redu sa njegovom molbom, zahtevom, dokumentima, a kad ga vec znoj oblije, i kad uzdrhtalim korakom predje magicnu granicu koja postoji izmedju salterskog sluzbenika i podnosioca zahteva, e onda bih ga docekala sa andjeoskim osmehom i pitanjem "pa, zasto bre cekas u redu kao ovi jadni sto nikoga nemaju medju uticajnim ljudimaa...sredicemo to, ne brini...nego znas, nesto sam razmisljala, bas bih volela da negde odemo, na neko lepo mesto, Rim, ili nesto takvo...sta mislis o tome?" drugim recima mito i korupcija, pa tek onda popustanje osecanjima na volju i udovoljavanje prohtevima zbog kojih je i dosao

Back