limuzina

nači ovako besvešale gotivim pežo 207,skromno, ako ga ne zaradim maznuću

Već nekoliko hiljada kilometara sam izvozao sa tim pežoom 207. Šta znam... simpa autić, ali više sam se udobno osećao u mom autu.

Ne znam odakle si, ali ako me navede službeni put za tamo i ako zadužim opet firmin tamno sivi metalik pežojčić 207, javim ti se, pa sedi i provozaj ga malo, da stekneš osećaj.

Tako sam se ja zaljubiška u Vektru, pa sam jednu lepoticu sebi kupio :zaljubljena:

Devojka, može biti sa sela, ali auto mora biti iz Nemačke :hahaha:

Već nekoliko hiljada kilometara sam izvozao sa tim pežoom 207. Šta znam... simpa autić, ali više sam se udobno osećao u mom autu.

Ne znam odakle si, ali ako me navede službeni put za tamo i ako zadužim opet firmin tamno sivi metalik pežojčić 207, javim ti se, pa sedi i provozaj ga malo, da stekneš osećaj.

Tako sam se ja zaljubiška u Vektru, pa sam jednu lepoticu sebi kupio :zaljubljena:

Devojka, može biti sa sela, ali auto mora biti iz Nemačke :hahaha:

ona sa sela moze da pobegne, ali iz audija nikada :lol:

važi kad dođeš na ovamo maznuću tvoj metalik pežojčić :)

Dogovor seko! Tako je i ova moja ženica provozala Vektru i rekla: može! A baš sam joj dao da je provoza i nije se uplašila tolike grdosije posle juga.

Inače imamo u firmi i Škode Fabije. E, to je stvarno ružno u odnosu na pežojčića 207. Stvarno je mali lutak :zaljubljena: A tek 407.... mmmmmmmmmm, lepotan. Savršeno dizajniran :zaljubljena:

Dogovor seko! Tako je i ova moja ženica provozala Vektru i rekla: može! A baš sam joj dao da je provoza i nije se uplašila tolike grdosije posle juga.

Inače imamo u firmi i Škode Fabije. E, to je stvarno ružno u odnosu na pežojčića 207. Stvarno je mali lutak :zaljubljena: A tek 407.... mmmmmmmmmm, lepotan. Savršeno dizajniran :zaljubljena:

407 mi se dopada takođe ali lično preferiram dvestotku
pežoji mi se svi dopadaju

Pajs, kolko me to brine :hahaha: Meni je dosta da popričam sa kolegama i koleginicama, dalje ni ne mrdam.

El, znaš bre kolki mi lanac? Pa samo do kujne, prijatelje, samo do kujne... Al dobro, popusti ona nekad i do veceja, nije ona baš zlotvor :sad2:

e to je dobro, kad sise izborijo za nesmetan odlazak na pišanje...
za fudbal nesmem ni da te pitam, tu lanac sigurno drži na kratko...

aj da ne kaete sve samo za muške...

...misim naravno, znam da ti ne biraš fraere na osnovu kola i dubine džepa, već samo na osnovu onog što ima jelda u glavi, na osnovu jeli stajlinga, i naravno na osnovu kite...dobro sad, veličina kite se ne može pretpostaviti do otcudnog trenutka...tako da o njoj nećemo...
...znači svi lepo odeveni, skockani, lepotani jedni, ****** palac, ma milina jedna, prste da poližeš...i imaju različite aute...
s kojim bi pošla, misim koje auto bi taj što si ga ti odabrala vozio...? misim el presudna marka vozila kod tebe...?

..za muškadiju...: koji auto bi kupijo da budeš ono...faca, baja...da žemske jelda odkidaju za tobom...?
dobro, de...ne ljuti se...znam da ti muvaš intelektom i stilom, naravno duljinom kite ostavljaš nezaboravan trag u njenoj memoriji...ovo je samo pitanje šbbkbb...:sad2:

Za onog koji je voljan da taj auto što vozi prepiše na mene... e za tog i nijednog više.

a što vektra najotkačeniji avotomobil?
ali da, ja naj volim francuze, rdno: pežo-sitroen-reno

Ma neeeeeee bre koleginice. Vozio sam dve i po godine ganc novog juga :) Svi su mi rekli: za te pare si mogao kupiti polovnjaka. Šta znam... bilo neko vreme kada polovnjake nisi mogao uzeti na tako povoljan kredit kao novog jugića...

onda sam prodao juga u petak. Iduću sredu je legla vektra a u subotu venčanje :))))))) E to je dalo pečat mojoj beloj veci - bila je kao njena venčanica. Do ponoći sam je voskirao za svadbu :zaljubljena: Naravno na lancu, da se ne breca moj drug DeeLite :pivce:

Ma neeeeeee bre koleginice. Vozio sam dve i po godine ganc novog juga :) Svi su mi rekli: za te pare si mogao kupiti polovnjaka. Šta znam... bilo neko vreme kada polovnjake nisi mogao uzeti na tako povoljan kredit kao novog jugića...

onda sam prodao juga u petak. Iduću sredu je legla vektra a u subotu venčanje :))))))) E to je dalo pečat mojoj beloj veci - bila je kao njena venčanica. Do ponoći sam je voskirao za svadbu :zaljubljena: Naravno na lancu, da se ne breca moj drug DeeLite :pivce:

a pa dobro, jugić je ludilo, meni baš drag jugo, ja sam sa 16 kad sam prvi put sela za volan bio je jugovljev :')

a pa dobro, jugić je ludilo, meni baš drag jugo, ja sam sa 16 kad sam prvi put sela za volan bio je jugovljev :')

Ma te dve i po godine su bile najotkačenije definitivno :) Jb.t sedam pešadinaca sam povezao u njemu, kada je moj brat dobio vojnički vikend i svi pohrlili na autobusku stanicu. Peglali smo put. Da mi je tada bila veca, upalo bi u nju i desetak ljudi :hvala:

Back