limuzina

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
aj da ne kaete sve samo za muške...

...misim naravno, znam da ti ne biraš fraere na osnovu kola i dubine džepa, već samo na osnovu onog što ima jelda u glavi, na osnovu jeli stajlinga, i naravno na osnovu kite...dobro sad, veličina kite se ne može pretpostaviti do otcudnog trenutka...tako da o njoj nećemo...
...znači svi lepo odeveni, skockani, lepotani jedni, ****** palac, ma milina jedna, prste da poližeš...i imaju različite aute...
s kojim bi pošla, misim koje auto bi taj što si ga ti odabrala vozio...? misim el presudna marka vozila kod tebe...?

..za muškadiju...: koji auto bi kupijo da budeš ono...faca, baja...da žemske jelda odkidaju za tobom...?
dobro, de...ne ljuti se...znam da ti muvaš intelektom i stilom, naravno duljinom kite ostavljaš nezaboravan trag u njenoj memoriji...ovo je samo pitanje šbbkbb...:sad2:

DeeLite evo nadjoh pesmicu za tebe ...msm da je u skladu sa temom :lol:

nisam odgledo/odslušo ceo klipitj, al mi naslov sve kazo...
...da, to je to što se tiče mene...dobro, malko je bosanska, al opet nema veze...
al oću da vim vas...
eno fejt brate supi lepo napisala, što ti problem da i ti napišeš...

..za muškadiju...: koji auto bi kupijo da budeš ono...faca, baja...da žemske jelda odkidaju za tobom...?
dobro, de...ne ljuti se...znam da ti muvaš intelektom i stilom, naravno duljinom kite ostavljaš nezaboravan trag u njenoj memoriji...ovo je samo pitanje šbbkbb...:sad2:

Hahaha sviđa mi se kako si postavio temu :lol:

http://2.***************/__Tq-gD2XW4o/TQUAcU91hfI/AAAAAAAAAMw/PwERFa5uFqc/s1600/16-1971-Dodge-Challenger-RT-Muscle-Car-By-Modern-Muscle-Side-Angle-1024x768.jpg
Gt500_4b2.jpg

Ovako nešto, kad zagrmi :zaljubljena:

Back