Limundo !

posto su licitacije zavrsene pa samim tim nije reklamiranje evo da postavim linkove nekih aukcija i ishoda koji su mi privukli paznju

http://www.limundo.com/kupovina/Aksesoari/Satovi/Muski-rucni/PRELEP-SAT-SWATCH-IRONY-/12706881
http://www.limundo.com/kupovina/Kol...ki-SWATCH-irony-chronograph-original/11400193
original swatch, verovatno stariji modeli a mozda i nisu, retki koji su mi se dopali, otisli za sasvim ok cenu

http://www.limundo.com/kupovina/Obuca/Obuca-za-muskarce/Patike/NIKE-HIPERFUSE-ORIGINAL/12378649
nove su valjda preko 100$ ,ove odose za smesne pare, nisu po mom ukusu :)

http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Satovi/Rucni/DAWIS-WATCH-/11637221
kolekcionarski sat, sta vise stvarno lep, za ove pare ne moze ni gumeni kod kineza da se nadje

http://www.limundo.com/kupovina/Rac...ente/Hard-diskovi/Hard-disk-500GB-WD/12843645
iz prilozenog testa ne bih rekao da ima lose sektore, ali neke greske je imao, nije isao kao neispravan, 500GB za 1000din :eek:

ni ja nisam verovao da ce clan od 3 ocene da mi proda telefon za 40e za koji bi mogao da trazi 80-90e u oglasima, ali je prodao
jednostavno kada stavis na aukciju moras biti spreman da ode za bilo koji novac, ako ti to ne odgovara tu su oglasi i fiksna cena, neko ko radi sa velikom kolicinom robe , recimo satovima , patikama, njemu je mozda bitnije da se oni prodaju po nekoj ceni nego da stavlja fiksnu pa da stoje mesecima neprodati. veliki je broj faktora zasto nesto ode ispod cene, a jedan od najcescih gresaka je pogresno vreme zavrsavanja aukcija.

stvarno mogu lepe stvarcice da se nadju za ok novac, kad pogledam ovako neki original polovan swatch kome treba recimo poliranje stakla, pa pre bih izabrao njega za 2500 nego novu "kvalitetnu" kopiju neke poznate marke,a tek ako je neki kolekcionarski primerak star 30-ak godina, ima cari u nesavrsenostima

Ako plaća limundo kešom to znači da on uplaćuje na račun limunda novac pa kad primi predmet da limundu odobrenje da uplati tebi novac, razumeš?
KAd bi stavio otkupninu, onda bi on predmet plaćao 2 puta, dakle ide bez otkupnine.

Odakle velike količine šminke na limundu ?
A nije iz lične kolekcije ?

Mislim,šta će nekoj 15 pudera,54 senke za oči i još 300 čuda,i to još sve iz inostranstva.
Rok trajanja je sumnjiv ,ne navodi se ?
Nije valjda da se to kupi po kontejnerima iz EU ili se krade ?

Mislim,šta će nekoj 15 pudera,54 senke za oči i još 300 čuda,i to još sve iz inostranstva.

to sam se i ja pitao jer mi devojka kupuje neku šminku preko limunda i izbor je pozamašan
verovatno je kradeno sve, švercovano, dolazi novo, uglavnom je šminka nova, iz ličnih kolekcija je obično polovna

...kako odakle, pa svecovano.....a jos je to jedan od nacina da se proda bez da se ima prodavnica i da se drzavi plati njeno....
...sve sto nije navedeno mozes da pitas prodavca porukom...i trebalo bi da ti odgovori sve o proizvodu tacno i precizno...

...kako odakle, pa svecovano.....a jos je to jedan od nacina da se proda bez da se ima prodavnica i da se drzavi plati njeno....
...sve sto nije navedeno mozes da pitas prodavca porukom...i trebalo bi da ti odgovori sve o proizvodu tacno i precizno...
ne bih ja kupovala kozmetiku preko Limunda,nije mi stvarno potrebna,čak mi je sumnjiva roba.

Znam da se prenosi preko granice,nego gde je nabavljaju :eek: i to polovnu ?
Ja videla na Kalenić pijaci na nekim tezgama ima isto,sve markirani puderi,kreme...odakle sad pa to ?

sada sam video jedan prodaje kao dve neispravne ploče na limundu za socket 1155 , navodno im LAN ulaz ne radi inače imaju samo pci-e 16x i 1x ulaze obe ploče istovetne , za 24 časa će biti gotova licitacija , zasada su neke smešne pare tipa 400 din .. pa ako nekome treba neka pohvata .

1190716714.jpg

ne bih ja kupovala kozmetiku preko Limunda,nije mi stvarno potrebna,čak mi je sumnjiva roba.

Znam da se prenosi preko granice,nego gde je nabavljaju :eek: i to polovnu ?
Ja videla na Kalenić pijaci na nekim tezgama ima isto,sve markirani puderi,kreme...odakle sad pa to ?

Vidi na 100 ljudi ćeš naići na par drkoša i par prevaranata...
To ume da iznervira

Ali lepo je znati koliko divnih ljudi imamo, sad odakle roba... šta da radimo...
Dolaze naši iz inostranstva... Nemac recimo odlično čuva tehniku - sve bude ko novo

A ima i dosta prodavnica koje i na taj način prodaju robu, neki izlaze u susret da samnje cenu jer nema PDV-a

Pa onda imaš i one koji valjaju robu po Pančevu ali je postave i na Limundo
Tako sam ja bez potrebe da idem do Pančeva i MOŽDA nadjem mobilni koji mi treba
uštedeo sebi i prodavcu vreme - MOTOROlA L7 ponovo u mojim rukama, stari lepi slatki telefončić...
dalje ga modujem preko kompa...

I još nešto - postoje PROVERENI PRODAVCI kod kojih se kupuje ono kako ga opišu,
takvi prodavci će za istu stvar i istog kvaliteta dobiti višu cenu jer će više ljudi učestvovati kod njih

Ja malo volim da rizikujem sa novajlijama koji ne postavljaju odmah početne cene, uglavnom odlično prodjem

No pošto sam nabavio jako lepu kolekciju ručnih konzola a i osiromašila ponuda, ne pamtim kada sam se poslednji put logovao

- - - - - - - - - -

Da ne bi bilo iznenadjenja u belom Limundo nudi zaštitu u vidu LIMUNDO CACHE-a
to je rezervisan novac koji se šalje kada zaista dobijemo onako kako je opisano pa potvrdimo plaćanje
a ne da se ćeramo sa nekom polupijanom seljačinom koju na kraju i isključe jer obmane još par ljudi

Ipak držite se proverenih prodavaca sa boljim rejtingom

Ima pouzdanih prodavaca,ali ima tu i nekih forica.
kad se prodaje nešto za male pare i neko isporuči odmah gde je i korektna saradnja....a stvar na primer nije original ili ne odgovara 100% opisu ( taj mora da ima 1 negativnu od 5 400 dobijenih pozitivni) ali se te pozitivne dele zbog brze ispouke i jer su dobili za 50-100 dinara :D našem narodu kao da je najbitnija cena proizvoda,pa ima i automatski dodeljena pozitivna ocena.
opet kažem ima :) ja sam od čoveka kupila kućište kompa i odem do njega lično,ali nisam kupila preko Limunda,već po preporuci,on prodaje komponente i polovna kućišta i nema ni jednu negativnu ocenu,jer je listao nešto na kompu pa sam snimila-i to je dokaz-da poštenih i realnih ima.
ja sam dobila jednu negativnu,samo sam se lepo javila-izvinite,odustajem,moja greška......Nemoguće je kupiti nešto za 8 e što košta 110 e ,a neću da kupujem maglu ili mačku u džaku.I taj ko prodaje to od 110 e zna vrednost,što nije stavio za 50 e bar zvuči realnije...posle je ta osoba sa gomilom pozitivnih ipak dobila jedan šamar-ne laži :)

Back