Ordinary Player
Iskusan
- Poruka
- 6.040
jos ih nisam prezalio
, ovako nesto tesko da ce se ponoviti
, ovako nesto tesko da ce se ponovitiDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, ovako nesto tesko da ce se ponoviti

zaista ne verujem da neko proda za izlicitirane pare, satovi su extra svako bi vise dao da je oglas dat a ne kolko ko ponudi
Pa isto kao i normalno što bi, samo što on plaća poštarinu i šalješ mu posle uplate limundo kešom.
Odakle velike količine šminke na limundu ?
A nije iz lične kolekcije ?
Mislim,šta će nekoj 15 pudera,54 senke za oči i još 300 čuda,i to još sve iz inostranstva.
Rok trajanja je sumnjiv ,ne navodi se ?
Nije valjda da se to kupi po kontejnerima iz EU ili se krade ?
Odakle velike količine šminke na limundu ?
A nije iz lične kolekcije ?
Mislim,šta će nekoj 15 pudera,54 senke za oči i još 300 čuda,i to još sve iz inostranstva.
Rok trajanja je sumnjiv ,ne navodi se ?
Nije valjda da se to kupi po kontejnerima iz EU ili se krade ?
ne bih ja kupovala kozmetiku preko Limunda,nije mi stvarno potrebna,čak mi je sumnjiva roba....kako odakle, pa svecovano.....a jos je to jedan od nacina da se proda bez da se ima prodavnica i da se drzavi plati njeno....
...sve sto nije navedeno mozes da pitas prodavca porukom...i trebalo bi da ti odgovori sve o proizvodu tacno i precizno...
i to polovnu ? ne bih ja kupovala kozmetiku preko Limunda,nije mi stvarno potrebna,čak mi je sumnjiva roba.
Znam da se prenosi preko granice,nego gde je nabavljajui to polovnu ?
Ja videla na Kalenić pijaci na nekim tezgama ima isto,sve markirani puderi,kreme...odakle sad pa to ?
ja sam od čoveka kupila kućište kompa i odem do njega lično,ali nisam kupila preko Limunda,već po preporuci,on prodaje komponente i polovna kućišta i nema ni jednu negativnu ocenu,jer je listao nešto na kompu pa sam snimila-i to je dokaz-da poštenih i realnih ima.