ceke
Obećava
- Poruka
- 72
Ljudi maloletan sam a hocu nesto da kupim na Limundu a nmgu. Sta da radim pls pomoc?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zauvek si dao?I ja sam maloletan ali sam dao majiKinu licnu kartu...) (
Na limundu ti je sve stoka- pocev od zaposlenih debila
Ako kupujete bezbedno je kupiti samo cekic - on ne moze da se pokvari, a sve ostalo lazovi prodaju izdrndano i neispravno.
tako sam i ja uradio...uslikao sam je i poslao im na mejlKupujem i profdajem na isom sajtu.. Limundu..![]()
I ja sam maloletan ali sam dao majiKinu licnu kartu...) i sve sljaka...
(
Bila ova tema jednom pre par peseci,i dosta se realno pisalo o limundu,onda udjose nikovi spmeri,necu da pretpostavljam koji su i rekose zar su limundo i krstarica u svadji.
Pa ja sada ponovo pitam zar su Limundo.com i krstarica.com u svadji pa dopusta krstarica da se pise ovako o nejboljem aukcijskom internet buvljaku na balkanu a i sire.
ne vidim razlog da se tema ne zatvori kao i prosla,koja je bila isto o limundu.
toliko.
Na limundu sam kupio dosta toga.Nije uvek sve kako se nadaš ali nikada nisam bio prevaren.Uglavnom se problemi reše ali onaj glavni su ljudi poput ovog gospodina koji ovde koristi dosta teške reči.Najuren je sa limunda zbog dosta negativnih i neutralnih ocena.
zbog cega bi se tema zatvorila kad je i ovo realno o Limundu tj.ovo su licna iskustva korisnika Limunda?!
Je li Krstarica u svadji s limundom pa dozvoljava da se ovako pise o limundu i iznose neistine,zar nije tako.
pa dobio je odgovor tako da nema razloga za dalje sirenje temeLjudi maloletan sam a hocu nesto da kupim na Limundu a nmgu. Sta da radim pls pomoc?
![]()