Limundo !!

• Začetnik teme Začetnik teme ceke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ni punoletni ne mogu nista ja "prodao" nesto i nije mi se javio "kupac" jer nije do kraja reseno kako ispostaviti robu, ko koga treba tu i kako da kontaktira. Na alegro-u traze fotokopiju licne karte mada ima pravo ima samo sluzbeno lice da ti trazi na uvid a doticni nisu sluzbena lica koliko sam obaveten iako je to neki dokaz njima onako na daljinu a oni tebi nista ne dostavljaju kao dokaz sa njihove strane.
Kad malo porade na tome onda ce valda biti nesto od nase internet aukcije.

Na limundu ti je sve stoka- pocev od zaposlenih debila
Ako kupujete bezbedno je kupiti samo cekic - on ne moze da se pokvari, a sve ostalo lazovi prodaju izdrndano i neispravno.

Poslednja izmena:
Jes i to nije iskljuceno, mislio sam da je jedino to bezbedno kupiti nekvarljivo je.
Postojala je mogucnost da na 'caffe'-u postavis detalje zasto konkretno nisi zadovoljan kupoprodajom ali to su ukinuli.
Nije im islo u prilog da korisnici postanu svesni rizika takve kupovine.
Imas sad jos dosta internet prodaja, npr KUPUJEMPRODAJEM.
Jos uvek nema ciganije i ono sto platis je ono sto dobijas.
Bas d a n a s sam trajno ISKLJUCEN sa limunda -ocrnila me budala prodavac i navodno zbog prekrsaja sam iskljucen- (moguce da je neko od tvorova sa limu. citao prethodni post- a isti mi je nick).
U svakom slucaju sada ne zele da vrate novac koji sam imao na racunu limunda,
pa cu sledece nedelje da im natovarim SVE inspekcije (zastita potrosaca,finansijska, rada, a smislicu jos neku).
Neko rece da kupujes telefon preko Limunda- NE preporucujem.
Mislio sam da je jedino bezbedna kupovina cekica - mozda bez drske :lol:

Poslednja izmena:
Na limundu sam kupio dosta toga.Nije uvek sve kako se nadaš ali nikada nisam bio prevaren.Uglavnom se problemi reše ali onaj glavni su ljudi poput ovog gospodina koji ovde koristi dosta teške reči.Najuren je sa limunda zbog dosta negativnih i neutralnih ocena.

Bila ova tema jednom pre par peseci,i dosta se realno pisalo o limundu,onda udjose nikovi spmeri,necu da pretpostavljam koji su i rekose zar su limundo i krstarica u svadji.

Pa ja sada ponovo pitam zar su Limundo.com i krstarica.com u svadji pa dopusta krstarica da se pise ovako o nejboljem aukcijskom internet buvljaku na balkanu a i sire.

ne vidim razlog da se tema ne zatvori kao i prosla,koja je bila isto o limundu.

toliko.

:rtfm:
Bila ova tema jednom pre par peseci,i dosta se realno pisalo o limundu,onda udjose nikovi spmeri,necu da pretpostavljam koji su i rekose zar su limundo i krstarica u svadji.

Pa ja sada ponovo pitam zar su Limundo.com i krstarica.com u svadji pa dopusta krstarica da se pise ovako o nejboljem aukcijskom internet buvljaku na balkanu a i sire.

ne vidim razlog da se tema ne zatvori kao i prosla,koja je bila isto o limundu.

toliko.

zbog cega bi se tema zatvorila kad je i ovo realno o Limundu tj.ovo su licna iskustva korisnika Limunda?!

Na limundu sam kupio dosta toga.Nije uvek sve kako se nadaš ali nikada nisam bio prevaren.Uglavnom se problemi reše ali onaj glavni su ljudi poput ovog gospodina koji ovde koristi dosta teške reči.Najuren je sa limunda zbog dosta negativnih i neutralnih ocena.

Ja sam izgleda lepak za bu......... gospodu
Cemu se ti nadas gospodine kad kupujes na limundu?
Ne znam gospodine zasto se licno obracunavas sa mnom, ovde ljudi iznose licna iskustva sa limundom.

Kada kupujem, ja se ne nadam, ja ocekujem da ono sto sam kupio bude u stanju u kakvom ga je prodavac opisao i ako je u opisu da je predmet ispravan i ceo, to ocekujem i kad mi stigne paket.
Ocekujem i da stigne kad je dogovoreno, a ne da sedim kod kuce i cekam 7 dana paket. Svi zadovoljni.
Ako mi umesto ispravnog uredjaja stigne pokvaren , sa odmah vidljivom manom naravno da sam blago receno nezadovoljan ili ako posle 5-6 dana cekanja paketa izadjem iz stana , kurir poljubi vrata i posle me 'limundo mozgovi' optuze da sam prevarant- NEZADOVOLJAN naravno.
Sad se naplacuje i postavljanje aukcije, bez obzira dal ste prodali ili ne, jedino ako ste reseni da namlatite 10 dinara od prodaje onda ce vam uzeti samo procenat.
Na limundu ce ostati samo kupovina/prodaja slicica i igracka iz kinder jaja.
Dal sam 'najuren' gospodine cemo tek da vidimo, jos treba da se oglasi inspekcija- jer gospodine, odbijanje pruzanja usluga se kosi sa Zakonom o zastiti potrosaca cl.16.
To gospodine znaci da limundo nema prava da nikog iskljucuje tj. da nekome odbija da izvrsi uslugu.
Ima tu jos nekoliko cl. pomenutog zakona zbog kojih mislim da, gospodine ,opstim s'majkama 'limundo tima', ali o tome posle izvestaja inspekcijskih sluzbi, pa cu onda ja njih da 'najurim' (ne mislim da nastavim da kupujem prodajem na limundu.
Tako da gospodine, ne dele svi pogled na aukcije i kupovinu iz tvog ugla, kockarskog.

Idi ti gospodine bolje na rulet, polozis zeton i nadas se......

Za sve sto sam prodao dobio sam pozitivne ocene, ali takvih je sve manje na lim.

Poslednja izmena:
:rtfm:

zbog cega bi se tema zatvorila kad je i ovo realno o Limundu tj.ovo su licna iskustva korisnika Limunda?!

Prvo,jer sam je ja otvorio jos u novembru prosle godine kada su uveli prve promene,zatim,kada sam naveo da su se clanovi registrovali prihvatajuci pravilnik koji je limundo kasnije 20 puta izmenio i na osnovu tih izmena suspendovao clanove na odredjeno vreme ili trajno,a narocito zbog iznosenja istina na njihovom forumu,braca Nikolici,Vladimit i Nenad namerno unose zabune i dezinformacije ne bi li clanstvo cerovalo neistinitim podacima,kada je limundu dostavljen spisak prodavaca,Mikanovic,germa,lajcak01,stefaneli011,puk.Petkovic,mbbono,kupoprodavac,shone1,branislav,toni,nina313,saavudin,pvanja i sijaset drugih sa njihovim ne duplim nalozima nego sestoduplim na kub,sta je limundo uradio,idi na sajt njihov i pogledaj,sve se vrti oko provizije nema veze sto ce jedan prodavac sebi da proda predmet i ponovo ga stavi na prodaju jer nije navukao kupca na zeljenu cenu,i dalje se iste prevare rade,kad sam to pisao prosli puta,kazem,usli su spameri i rekli je li limundo u svadji s krstaricom,i tema je zatvorena,ne vidim razlog da ne pitam ponovo ovde.Je li Krstarica u svadji s limundom pa dozvoljava da se ovako pise o limundu i iznose neistine,zar nije tako.

MA to je samo jedna od prevara. Mene nerviraju one najseljackije kada nema uopste sumlje da je prodavac imao nameru da te pokrade, ili se pravi blesav.
A balavi vlasnici limunda su shvatili da im ne ide u prilog da se pise o prevarama i rizicima kupovine na aukcijama.
Ne znam za krstaricu.com ali ja licno jesam u svadji (citaj sporu) sa limundo.com, opet sam 100% iskren kad se radi o mojim iskustvima,
jer ovo sto pisem radim zato sto hocu da drugi ljudi znaju sta se sve desava, pa ako postavljac teme resi da licitira mobilni, treba da zna da se kocka.
Je li Krstarica u svadji s limundom pa dozvoljava da se ovako pise o limundu i iznose neistine,zar nije tako.

Zadnji deo oko 'iznosenja neistina' -ako se odnosi na moje postove ne pije vodu.
Koliko sam shvatio ni ti nisi zadovoljan limundo uslugama, ali smeta ti sto ti je obrisana tema?
Ne moras da miniras ovu.

Back