Боб
Poznat
- Poruka
- 8.604
jedne od prvih, pored Raške i Zete....осим Неретљана, који су од главе до пете било Родноверци...а они су само остатак наше прве Словенске-Србске државе на Балкану.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedne od prvih, pored Raške i Zete....осим Неретљана, који су од главе до пете било Родноверци...а они су само остатак наше прве Словенске-Србске државе на Балкану.
jedne od prvih, pored Raške i Zete
Ја чак мислим да Рашка, у почетку, није ни била србска држава, већ РАШКА, тј РУСКА, и да су РАШАНИ били Руси-Варјази-Нормани, који су довукли Волгаре, тј Булгаре овде на Балкан
Открићима никад краја...Ја чак мислим да Рашка, у почетку, није ни била србска држава, већ РАШКА, тј РУСКА, и да су РАШАНИ били Руси-Варјази-Нормани, који су довукли Волгаре, тј Булгаре овде на Балкан. Балкан и Византија су били велика тезга за све пљачкаше, ратничке хорде, итд...а Волгари су били СВИ који су живели око Волге.
Касније, Рашка, тј Руска, су посрбљене, наравно, само владајући слој је био Руско - Нормански.
То посрбљивање се одиграло доста брзо, за 50 - 70 година, у врх главе.
...
Даље, осим код Дробњака, НАЈВИШЕ И1 ХГ управо има у Полимљу, заправо ту је једино и има, у већој мери!
СКОРО 25%!!! Остало су разбацани узорци.....
Alternativna povjest ala Deretić. Dok gorivo nikad skuplje.Ја чак мислим да Рашка, у почетку, није ни била србска држава, већ РАШКА, тј РУСКА, и да су РАШАНИ били Руси-Варјази-Нормани, који су довукли Волгаре, тј Булгаре овде на Балкан. Балкан и Византија су били велика тезга за све пљачкаше, ратничке хорде, итд...а Волгари су били СВИ који су живели око Волге.
Касније, Рашка, тј Руска, су посрбљене, наравно, само владајући слој је био Руско - Нормански.
...
Даље, осим код Дробњака, НАЈВИШЕ И1 ХГ управо има у Полимљу, заправо ту је једино и има, у већој мери!
Ја чак мислим да Рашка, у почетку, није ни била србска држава, већ РАШКА, тј РУСКА, и да су РАШАНИ били Руси-Варјази-Нормани, који су довукли Волгаре, тј Булгаре овде на Балкан. Балкан и Византија су били велика тезга за све пљачкаше, ратничке хорде, итд...а Волгари су били СВИ који су живели око Волге.
...
....осим Неретљана, који су од главе до пете било Родноверци...а они су само остатак наше прве Словенске-Србске државе на Балкану.