LIMANOLOGIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Orvel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aleksej_BASO:
Ej bre...

Znas ti koliko sam energije utrosio da malo bar opasuljim limance, da ziveti na limanu i nije nesto sto bi se neko mogao ponositi tim, to mislim generalno za sve delove grada, eventulano lipov gaj moze da se kaze da stvarno treba da se ponosis time :lol:...

Tako da to ne vredi....

Njih je najbolje prihvatiti takve kakvi su, mislim sta da im radis, psti ih da zive u iluziji i da se igraju "drzave" :lol: misim zna se da je jedino Novo Naselje nesto kao knezevina a sve ostalo je kesa... :lol:

Tako da i tebi preporucujem da ih batalis, znas ako ih shvatis u njihovoim tripu mogu da budu jako zanimljivi i zabavni, a u sustini ima i medju njima poneko ko nesto vredi :lol: tako da vredi se ponekad malo druziti sa njma... :D :D :D

Cisto kvalitetne diskusije radi. A limance poznajem odlicno, plus celu mladost provedoh na Masincu i u Zutoj kuci, tako da mogu veoma merodavno da sudim. Nego rekoh da se cisto malo nesto i prica, ali argumentovano ...

Aleksej_BASO:
Ej bre...

Znas ti koliko sam energije utrosio da malo bar opasuljim limance, da ziveti na limanu i nije nesto sto bi se neko mogao ponositi tim, to mislim generalno za sve delove grada, eventulano lipov gaj moze da se kaze da stvarno treba da se ponosis time :lol:...

Tako da to ne vredi....

Njih je najbolje prihvatiti takve kakvi su, mislim sta da im radis, psti ih da zive u iluziji i da se igraju "drzave" :lol: misim zna se da je jedino Novo Naselje nesto kao knezevina a sve ostalo je kesa... :lol:

Tako da i tebi preporucujem da ih batalis, znas ako ih shvatis u njihovoim tripu mogu da budu jako zanimljivi i zabavni, a u sustini ima i medju njima poneko ko nesto vredi :lol: tako da vredi se ponekad malo druziti sa njma... :D :D :D
alexej, bez ljutnje, ajde malo objasni ovo............:idea:
posto sam zivela i tamo (L.G.), ali " sveta limnska zemlja se ne zaboravlja"........:wink:

Nesrecnim sluchajem je izvrshena ochigledna podela Limana na dva sektora:
Sektor I: Limani I i II
Sektor II: Limani III i IV
Ovaj nemili dogadja je prouzrokovala izgradnja zgrade Nis Nafta-Gas i postojanje Limanskog parka!

Geografsko glediste: Liman(i) je/su najveci deo prestonice (predstavljeno u jedinicama za merenje povrshine) vojvodine poznatije kao Novi Sad ili jos kao "Srpska Atina", jedna chinjeci gaovori o shirenju limanske imperije: postoje planovi da se Telep preimenuje u Liman 5 i stanovnistvo pokrsti i obrazuje. Takodje liman ima veliki strateski znachaj sa izlazom na Dunav!

Na Limanu lepo postoje grafiti "Liman Drzava" i "Srbija do Tokija, Liman do Zimbabvea" a na detelinari sam video grafit "Detelinara do Shtranda" sto samo ukazuje na imperiske ciljeve ove male samostalne drzave i strahopostovanje ostalih okolnih zaseoka!
A jos jedna chinjenica ..... Novo Naselje se smatra zelenom povrshinom tkao da jedan deo stanovnika "Srpske Atine" zivi na livadi :D

Dosta sam reko....

A vi ste malo otisli u off topic ;)

Ziveo liman i da proshirimo imperiju!!!!!

Hahahah mislis na one krave tako kod gaftera na kraju limana 4 prema onoj divljini prema telepu???

Ja samo kazem kako sam cuo od limanaca sas dela 1 i 2....

Ja i zivin na urbanom naselju... NOVOM naselju! :lol:

Bas me interesuje sta nam sprema Zigor? Da li ima u planu neku investiciju na Limanu? JA MU SIGURNO NECU BACATI LATICE. Mada bih pred njega prosuo.... nesto iz Vodovoda sa Limana! No, dragi radikali sa Limana - priupitajte Zigora, kakve investicione poklone je spremio u omaz vasoj odanosti.

Back