LIMANOLOGIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Orvel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ mens

Nit cu da se prepirem s filozofom s onu stranu teme i mlatim praznu slamu s ovu stranu teme, niti cu oko gluposti tipa podele po delovima grada da se petljam... iz prostog razloga sto ste preterali!

Orvel:
Limanologija-od utopije do nauke
hemi i ja smo juce poceli da postavljamo osnovne postavke nove nauke. Predmet istrazivanja joj je Liman, kao i stanovnik Limana tzv. HOMO LIMANICUS.
Trenutno smo dosli do sledecih zakljucaka:
1)bolje biti Limanac nego mrtav
2)uticaj sredine je presudan za genezu limanca
3)ziveti na limanu stvara poseban pogled na svet
O daljim istrazivanjima cu vas obavestiti kad se od Sorosa ogrebem pare za projekat. :wink:
limanac:
ima poseban pogled na taj kraj grada
zalaze se za liman-drzava
nosi trenerku
upasuje dux u trenerku
ako je u majci, upase i nju u trenerku
nosi patike neke seljoberske
hoda smesno, pogrbljen unapred

SIGNATURE 350:
Orvel:
Limanologija-od utopije do nauke
hemi i ja smo juce poceli da postavljamo osnovne postavke nove nauke. Predmet istrazivanja joj je Liman, kao i stanovnik Limana tzv. HOMO LIMANICUS.
Trenutno smo dosli do sledecih zakljucaka:
1)bolje biti Limanac nego mrtav
2)uticaj sredine je presudan za genezu limanca
3)ziveti na limanu stvara poseban pogled na svet
O daljim istrazivanjima cu vas obavestiti kad se od Sorosa ogrebem pare za projekat. :wink:
limanac:
ima poseban pogled na taj kraj grada
zalaze se za liman-drzava
nosi trenerku
upasuje dux u trenerku
ako je u majci, upase i nju u trenerku
nosi patike neke seljoberske
hoda smesno, pogrbljen unapred
ne moras objasnjavati.............ovaj rad je sa klise! neobavesten, pobrkan, zavidan i zastareo!!!

nsbee:
@ mens

Nit cu da se prepirem s filozofom s onu stranu teme i mlatim praznu slamu s ovu stranu teme, niti cu oko gluposti tipa podele po delovima grada da se petljam... iz prostog razloga sto ste preterali!
sta je to? mi ne umemo da preteramo, iz prostog razloga sto nikada nije dosta!!!

mens:
e, vidis nsbee, ko su ti drugarice? ovde djuskate cetvrtkom , saljete polupce i topite se od ljubavi, a ovde ti ona zarije noz u ledja!
cuvena trojka???? ko bi to bio?? :shock:
Zna ona vrlo dobro ko su joj drugarice...
Ti nisi, zar ne :?: To je dokaz da zna sa kim se druži i da bira društvo :wink:
To što mi je preko glave na ovom forumu i limana i vas troje nema nikakve veze s nsbee... Ili ima :shock: :?:

Omražena trojka svih koje poznajem na ovom forumu ste ti, tvoja drugarica Golden i Hemi... Zar je bilo tako teško zaključiti?

@ Hemi
Tvoje drugarice su starije od mene podosta, tako da time -matora- razmisli koga si mogao da uvrediš.

mackica ns:
mens:
e, vidis nsbee, ko su ti drugarice? ovde djuskate cetvrtkom , saljete polupce i topite se od ljubavi, a ovde ti ona zarije noz u ledja!
cuvena trojka???? ko bi to bio?? :shock:
Zna ona vrlo dobro ko su joj drugarice...
Ti nisi, zar ne :?: To je dokaz da zna sa kim se druži i da bira društvo :wink:
To što mi je preko glave na ovom forumu i limana i vas troje nema nikakve veze s nsbee... Ili ima :shock: :?:

Omražena trojka svih koje poznajem na ovom forumu ste ti, tvoja drugarica Golden i Hemi... Zar je bilo tako teško zaključiti?

@ Hemi
Tvoje drugarice su starije od mene podosta, tako da time -matora- razmisli koga si mogao da uvrediš.

a tek da nam znas background... :shock:
macko, ti si bre na konju... samo jos da te udamo da nam ne ostanes usedelica :lol: ko ce te hteti matoru , vidis da je i sada tesno, ali ja sam oduvek verovala u marketing... :lol:

Forum ne bi propadao da odredjen broj ljudi ne postuje samo da bi postovao, da ne vija odredjen broj postova i da se ne trudi da bude smesan pre svega sebi, zatim svojoj grupici ljudi (posto svima, ne moze biti smesan, nisu bas svi ovde udareni mokrom carapom po glavi!), da se ne minira svaki oglas tipa "Trazim...", "Potrebno mi je...". "Da li neko poznaje..." koji neko ostavi. PA PUSTITE TAKVE TEME AKO NEMATE STA PAMETNO DA KAZETE!!! A sto se LIMANA tice, pun mi ocin i limanskih tema, i onih sa Detelinare, ma i Sangaj da ubacite valjda bi posle nekog vremena svima dosadio! I ne bi to toliko strasno bilo da se jdnom delu grada ne otvaraju 3 teme! Keve vam! Uporedite broj nasi postova sa onim na BG forumu, onda skontajte koliki je BG i koliko ima stanovnika naspram NS-a, pa prst na celo!

Kome se ne svidja "limanska spika" ne treba da dolazi na limanske teme...veoma jednostavno....e sad ako ne mozete bez "zabadanja nosa"...to je vas problem :D

"omrzena trojka ovog foruma" definitivno nismo mens, golden i ja ( mada smo u uzoj konkurenciji :lol: ) nego usiljena, ustogljena, figidna i "hard core" zatucana " Gazdarica" koja ide unaokolo i ispravlja gramaticke greske ljudima ( alo, sestro, sredi se - get a life :shock: ), njena verna pomocnica istih karakteristika koja i mase repom i jos jedan ( muski ) retard ( nije alexej, odmah da kazem )...

nisam hteo da vas sve imenujem, nije mi bio cilj da vam se ljudi smeju, cisto da vam skrenem paznju koliko ste jezivi... :shock:

a sto se tice "matora" to je zargon, nisam mislio na "osobu stariju od mene" :roll:

A sad....palite sa Limana! :D

HEMI 426:

"omrzena trojka ovog foruma" definitivno nismo mens, golden i ja ( mada smo u uzoj konkurenciji :lol: ) nego usiljena, ustogljena, figidna i "hard core" zatucana " Gazdarica" koja ide unaokolo i ispravlja gramaticke greske ljudima ( alo, sestro, sredi se - get a life :shock: ), njena verna pomocnica istih karakteristika koja i mase repom i jos jedan ( muski ) retard ( nije alexej, odmah da kazem )...

Момак, како грешиш, а како ћеш се тек кајати кад сазнаш колико грешиш. :lol: :lol: :lol: E, ал' пази добро, пала карта, немој после ко онај да ме месецима молиш за опроштај кад схватиш да си се опасно зајебао. :lol: :lol: :lol:

storm cloud:
HEMI 426:

Момак, како грешиш, а како ћеш се тек кајати кад сазнаш колико грешиш. :lol: :lol: :lol: E, ал' пази добро, пала карта, немој после ко онај да ме месецима молиш за опроштај кад схватиш да си се опасно зајебао. :lol: :lol: :lol:
auuuuuu, gazdarica psuje!!!
kako hemi deluje na zene, cudo!!!

mens:
storm cloud:
HEMI 426:

:shock: ovo je strasno... sada se kajem sto sam pre neki dan napisala da je 'malo' prosta... POVLACIM ONO MALO!!!! :lol:

mens:
storm cloud:
HEMI 426:

Opa, bato !!! :lol: :lol: :lol:

Nemojte da vas cuje prava Gazdarica, onda vam pada kljuc! Ah da, vi to ne znate, vi samo ovde smarate :roll: !

Hemi, to da mi treba da " palimo " odavde- sa zadovoljstvom, ali ne zbog tvoje zelje, vec zbog besmislenosti!
Ako ne zelis da se tebi neko mesa u tvoje teme, postedite i druge ljude na temama, gde prosipate gomile gluposti !
Malo procunjajte po drugim forumima, pa kad vas tamo dohvate nece vam biti dobro! :twisted:

Neva:
Nemojte da vas cuje prava Gazdarica, onda vam pada kljuc! Ah da, vi to ne znate, vi samo ovde smarate :roll: !

Hemi, to da mi treba da " palimo " odavde- sa zadovoljstvom, ali ne zbog tvoje zelje, vec zbog besmislenosti!
Ako ne zelis da se tebi neko mesa u tvoje teme, postedite i druge ljude na temama, gde prosipate gomile gluposti !
Malo procunjajte po drugim forumima, pa kad vas tamo dohvate nece vam biti dobro! :twisted:

ah da... :lol: sad smo ostali bez teksta :lol:

Back