sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Ljudi sta se na kraju desi sa likovima koji najbolje torbaju i nikad se ne zene kao prosecni muskarci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sex i torbanje nemaju veze jedno s drugim. Kad muskarac poseksa devojku, ne traje dugo, ali kad je istorba ona ga ne napusta.Kakav vulgaran naziv za seks![]()
Baš si inteligentan kao moj komšija.Sex i torbanje nemaju veze jedno s drugim. Kad muskarac poseksa devojku, ne traje dugo, ali kad je istorba ona ga ne napusta.
jel i on torba?Baš si inteligentan kao moj komšija.
Наиђу на сличну опајдару па полуде.Ljudi sta se na kraju desi sa likovima koji najbolje torbaju i nikad se ne zene kao prosecni muskarci?
Onda ti komsija garant radi u nekom institutuBaš si inteligentan kao moj komšija.
Ljudi sta se na kraju desi sa likovima koji najbolje torbaju i nikad se ne zene kao prosecni muskarci?
Pa to je zato jer je bijo genijeСалвадор Дали се код Бретона појавио са говном на глави. Мисли о томе.
Ma da osusi im se kita.
Да, ако је он пао на колена, ниједном торбару нема спаса.Да, буквално сам чекала да се ожени и да кажем ХА ХА.
True story.Да, ако је он пао на колена, ниједном торбару нема спаса.
Ima torbu verovatnojel i on torba?