spavach
Poznat
- Poruka
- 9.375
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jesam,...hvala!slatka si...

Pa lepa je, staFuturizam. Bukvalno zhivimo u vremenu u kom ako mozhesh da platish mozhesh da izgledash kako hocesh, i to postaje sve jefitnije, i jeftinije. Za neku deceniju gotovo svi ce moci da priushte bilo kakve estetske modifikacije, i to ljudima zapravo smeta. Ljudi bi hteli da ima ruzhnih, nosatih, klempavih, onih koje niko nece, jer mene neko hoce a vi mozhete da pocrkate.
Sta je kome ruzno, to je diskutabilno.Futurizam. Bukvalno zhivimo u vremenu u kom ako mozhesh da platish mozhesh da izgledash kako hocesh, i to postaje sve jefitnije, i jeftinije. Za neku deceniju gotovo svi ce moci da priushte bilo kakve estetske modifikacije, i to ljudima zapravo smeta. Ljudi bi hteli da ima ruzhnih, nosatih, klempavih, onih koje niko nece, jer mene neko hoce a vi mozhete da pocrkate.
Lakse se baviti onim spolja, nego iznutra.Smeta što neko ima ožiljke iznutra? Rodi dete, šta ako ne rodi dete? Protiv prirode se naravno može, evo sezona grejanja počinje, i te kako protiv prirode...na posletku lepota i te kako garantuje da ćeš recimo moći da se zaposliš u ugostiteljstvu.
Sticajem okolnosti poznavao sam celu bolnicu u jednom gradu Srbije, od recimo 30 chistachica bukvalno je jedna bila "zgodna" i gle chuda nije bila chistachica predugo prebacili je u rachunovodstvo. Da ne prichamo o kompanijama chiji predstavnici idu na poslovne razgovore i ugovaraju milionske poslove, svi lepi ko na slici. Hteli mi to da priznamo ili ne, lepi ljudi utichu da se osecamo lepo. Suluda pricha, znam ja kad pustim brardu i kosu i izgledam zaraslo i zapushteno kako ljudi reaguju na mene, a kako reaguju kad se obrijem i sredim...misim.Lakse se baviti onim spolja, nego iznutra.
Linija manjeg otpora.
Ali ok, svako ima pravo na slobodu licnih izbora.
Protiv prirode se ne moze, covek je samo jedan deo nje, i koliko god "rovari" i unistava, kad se dese prirodne katastrofe, tek tad covek shvati koliko je mali i nejak...
Ok, zaposli se lep(a) u ugostiteljstvu, ali nece lepotom raditi, niti zadrzati posao. Ovo je hipoteticki, posto ne videh da lepota ima prednost, osim u modnoj industriji i sl.zanimanjima. Mada i tamo su uvek bolje prolazile neke sa "manama"-Kejt Mos i njeni krivi zubi i nos, Sindi Kraford i njen mladez...itd.
Lepi ili-sredjeni, uredni, atraktivni...Sticajem okolnosti poznavao sam celu bolnicu u jednom gradu Srbije, od recimo 30 chistachica bukvalno je jedna bila "zgodna" i gle chuda nije bila chistachica predugo prebacili je u rachunovodstvo. Da ne prichamo o kompanijama chiji predstavnici idu na poslovne razgovore i ugovaraju milionske poslove, svi lepi ko na slici. Hteli mi to da priznamo ili ne, lepi ljudi utichu da se osecamo lepo. Suluda pricha, znam ja kad pustim brardu i kosu i izgledam zaraslo i zapushteno kako ljudi reaguju na mene, a kako reaguju kad se obrijem i sredim...misim.
Dakle ako se ja grejem na drva to je samo po sebi protivno prirodi i treba da prestanem da se grejem? Ne razumem molim te objasni to prirodno, chini mi se da je "prirodno" samo argument glupih da opravdaju svoje predrasude, mozhda greshim i zaista postoji "prirodni" poredak koji bi uneo balans u chovechanstvo. Jel ne treba da popijem defrinol kad slinim, a insulin? Jel prirodno da kuvam svoju hranu il moram samo sirovo?
Kao iz časopisa.

Kao iz časopisa.![]()
prelijepa![]()
sara crumbleleg