- Poruka
- 77.661
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je mlada hrvatska glumica, meni privlačna i sigurno ne bi je širio daljeCale ----- Nije mi ova individua sa fotke poznata,ali ima pristojno dobre noge.Mislim da je njen dijapazon fizicke lepote,prilagodjen muskarcima,koji
ovakve "smokve",vole da protresu za jedan produzeni vikend,pa da ih eksportuju dalje...............
Srbija, Crna Gora, Hrvatska,Bosna. I Brazilke su prerererelijepe.Pozz. Po vašem mišljenju koja država ima najljepše zene?
Sto to..vrh zenstvenosti.Pojasni malo..po cemu su vrh zenstvenosti?Enina -----Po mom misljenju,najlepse i najzenstvenije zene - devojke,ima Bosna.Njihove devojke su kompletne,imaju lepo telo rodjene su za seks,
a pored toga,sposobne za sve .Dobre domacice,izvanredne vredne radnice,Brzo uce svaki posao.Noram reci jos i to,da izmedju samih bosanki,
preferiram bosanke,muslimanske veroispovesti,koje su sam vrh zenstvenosti.
Dobre majiceTo je mlada hrvatska glumica, meni privlačna i sigurno ne bi je širio dalje
![]()
![]()
Slobodno ih uzmiDobre majice
Srpkinje bolje izgledaju od hrvaticaTo je mlada hrvatska glumica, meni privlačna i sigurno ne bi je širio dalje
![]()
![]()
Sad ne znam kako je, ali kad sam bio u zagrebu davne 88-e većina njih su bile ekstra, lepše i zgodnije od beograđankiSrpkinje bolje izgledaju od hrvatica
Pa da pojasnim.Bosanke su u krevetu,cudesne.Kao prostitutke,toliko su dobtr.U kuhinji su izvanredne.Odlicne majke.Na ulici,pristojne dame.Na radnimSto to..vrh zenstvenosti.Pojasni malo..po cemu su vrh zenstvenosti?
Nez.Nisam bila nikada u Hrvatskoj..samo ovo sto cujem od nekih muskaraca kad kazu za Srpkinje da su visoke..mrsave.zgodne..Jeli istina ovo?Kazu ko Ruske zene.Sad ne znam kako je, ali kad sam bio u zagrebu davne 88-e većina njih su bile ekstra, lepše i zgodnije od beograđanki
Ma previse pritiska od okoline..Pa da pojasnim.Bosanke su u krevetu,cudesne.Kao prostitutke,toliko su dobtr.U kuhinji su izvanredne.Odlicne majke.Na ulici,pristojne dame.Na radnim
mestima,sve najbolje o njima.Dakle,na svim poljima su super.Sta vise reci o tim cudesnim zenama -muslimankama ?
Subjektivno, meni lično su uvek srpkinje najlepše, ali u svakom narodu ima i lepih i ružnih. Hrvatice, bosanke, crnogorke sve je to isto. Uostalom kroz istoriju ko zna s kim se ko sve mešao. Mi kao Sloveni bi trebali mahom da budemo svetle puti sa svetlijom bojom kose i zelenim ili plavim očima.Nez.Nisam bila nikada u Hrvatskoj..samo ovo sto cujem od nekih muskaraca kad kazu za Srpkinje da su visoke..mrsave.zgodne..Jeli istina ovo?Kazu ko Ruske zene.
Niko je'lte nije baš savršen!Kod srpkinja,postoje zene samo sa suvise malim sisama,ili pak sa suvise velikim.Jos nisam upoznao srpkinju,sa normalnom velicinom grudi......
Jesu visoke..svijetle oci i kosa.Niko je'lte nije baš savršen!
Mislim da je lepota žena sa prostora Balkana u različitosti.Žene su plave, smeđe, crnke... riđe ređe, ali ima čak i takvih. Možda na drugim mestima ima i lepših, ali su sve na istom "kalupu"!Tu lepotu različitosti naših žena, muškarci iz drugih zemalja i te kako zapažaju. Recimo, moj kolega Rus...prvo što mi je rekao kada je bio u poseti Srbiji je: "kako lepa zemlja i kako lep narod"!Misleći generalno i na žene i muškarce...ali,mislim da je ipak veću pozornost imao na žene!
Po mogućstvu...raspiši oglas!Jos uvek,trazim SAVRSENU zenu,za mene, koji vazim za SAVRSENOG muskarca.Elem,ta zenskica,ne sme biti zrelija od 23 godine mladosti.
.Treba da bude visoka izmedju 168 i 17O cm.Velicina grudi,brus br.3 (oblik grudi,samo kruskast,bez dodataka) stas vitak,sa dugim lepo oblikovanim butinama i nogama.Lepe sake,sa dugim lepo oblikovanim prstima.Lepo oblikovane i negovana stopala.(to mi je seks fetis).Kosa gusta mirisna,ne mnogo
dugacka.Boja kose,nije bitna.Oci krupne,po mogucstvu zelene.Usne prirodne,pune socne,senzualne.Takodje,pozeljno je da ima umiljatu boju glasa,
sa senzualnim prelivima,u tonalitetu.Kao sto sam u svemu skroman,tako i kod devojaka,ne trazim mnogo,trazim samo neka osnovna svojstva
da poseduje.Bio bih zaista srecan,da nadjem devojku svojih snova,za vecitu ljubav,koju bi mogla da prekine samo smrt,ta zlobna avet,koja mrzi
ljude koji pronadju svoju srecu u zivotu.
Upoznaćeš je preko oglasa...msm,po tome kakvu tražiš!Ja bih ti preporučila, a'l ne znam baš nijednu takvu.Manastirka ---Hvala ti na savetu,draga moja,ali shvati,ja bih zeleo devojku buducu zenu,da upoznam po preporuci,a ne preko oglasa.
Kada neko trazi majstora za neke radove u stanu,pa trazi majstora po preporuci.Sta mislis,da je lako leci u krevet sa nepoznatom devojkom,koju niko nije preporucio ???
Evo ti blize objasnjenje:Ne mora da bude potpuno nevina.Pristajem i na to.Pozdrav tebi.....Upoznaćeš je preko oglasa...msm,po tome kakvu tražiš!Ja bih ti preporučila, a'l ne znam baš nijednu takvu.
Lista još nije gotova!Pozz!Evo ti blize objasnjenje:Ne mora da bude potpuno nevina.Pristajem i na to.Pozdrav tebi.....